Czy on wróci po rozstaniu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on wróci po rozstaniu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Czy on wróci po rozstaniu?

Witam jestem tu nowa i mam problem, który dotyczy rozstania. Mój partner zerwał ze mną ponieważ chcę wrócić do ex mówi że to ona jest jego wielką miłością, że jeżeli ona nie zdecyduje się na powrót do niego to zostanie sam nie chce żadnej innej. Poznaliśmy się w firmie od ośmiu lat za mną chodził, w międzyczasie miał naturalnie inne związki ale mówił, że to mnie chciał przez te lata i to na mnie czekał tak długo.Po długiej chorobie wróciłam do firmy on miał inną mówił, że to jest jego wymarzona kobieta, później ją zostawił dla innej, później do niej wrócił, pobrali się i zostawił ją dla mnie, teraz zostawił mnie dla tej co była między czasie. Nie potrafię zrozumieć jak mężczyzna, który robi takie wyznania miłosne z jednego dnia na drugi kocha inną bardziej niż mnie. Ona mówi, że nie wróci ale godzinami piszą do siebie.Zerwalismy tydzień temu, mieszkamy nadal razem on mówi, że do mnie nie wróci nigdy, a ja mam nadzieję, że tak.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on wróci po rozstaniu?

Dziewczyno, szanuj się.
Facet mówi Ci, że albo wróci do eks (jak się zgodzi) albo zostanie z Tobą, a ty jeszcze masz nadzieje, że zostanie.
Po czymś takim od razu kop w dupę.
Nie ma czegoś takiego, albo chce się z kimś być, albo nie.

3 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-08-28 18:51:32)

Nawet jak wróci, to i odejdzie... Do czego Ci takie huśtawki emocjonalne, facet nie jest stały w uczuciach i to się nie zmieni.

Ma cechy socjopaty, dlatego go nie zrozumiesz, przy okazji innego wątku przypomniałam sobie cechy takich ludzi, polecam.

4

Bea 48 napisał/a:

Witam jestem tu nowa i mam problem, który dotyczy rozstania. Mój partner zerwał ze mną ponieważ chcę wrócić do ex mówi że to ona jest jego wielką miłością, że jeżeli ona nie zdecyduje się na powrót do niego to zostanie sam nie chce żadnej innej. Poznaliśmy się w firmie od ośmiu lat za mną chodził, w międzyczasie miał naturalnie inne związki ale mówił, że to mnie chciał przez te lata i to na mnie czekał tak długo.Po długiej chorobie wróciłam do firmy on miał inną mówił, że to jest jego wymarzona kobieta, później ją zostawił dla innej, później do niej wrócił, pobrali się i zostawił ją dla mnie, teraz zostawił mnie dla tej co była między czasie. Nie potrafię zrozumieć jak mężczyzna, który robi takie wyznania miłosne z jednego dnia na drugi kocha inną bardziej niż mnie. Ona mówi, że nie wróci ale godzinami piszą do siebie.Zerwalismy tydzień temu, mieszkamy nadal razem on mówi, że do mnie nie wróci nigdy, a ja mam nadzieję, że tak.

Należy odróżniać słowa od czynów. Jak ktoś coś mówi, to …. mówi. Wiesz co ja Tobie mogę powiedzieć? Że jesteś najwspanialszą dziewczyną na świecie, że całe życie na Ciebie czekałam, że kocham Cię ogromnie ;-)
I co? Coś z tego gadania według Ciebie wnika?

Patrz na czyny. Bo po czynach widać, że ten facet jest niestały w hm…uczuciach. Lubi szybką rotację :-/
I pewnie celuje w dziewczyny, którym ponawija makaron na uszy i one już są w siódmym niebie, no sorry.

5

Od razu przypomniał mi się mój kolega. który zaliczył wszystkie kobiety w robocie. Mężatki też. Tu też stan cywilny tych kobiet jest dla niego bez znaczenia. smile
No cóż ja to nazywam, dyskretnym urokiem kobieciarza. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on wróci po rozstaniu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024