Informacja o zdradzie po latach. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Informacja o zdradzie po latach.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Informacja o zdradzie po latach.

Wczoraj dowiedziałam się, że na początku naszego związku (jesteśmy razem ze sobą ponad sześć lat) mój partner mnie zdradzał. Znamy się od lat dziewięciu i wiem, że w poprzednim związku też miał zapędy do zdrady, choć twierdził, że w swojej poprzedniej był niesamowicie zakochany. Czuje się oszukana. Jak to Waszym zdaniem jest? Partner mówi, że mu na Tobie zależy a zdradza Cię z inną? Nie mogę tego pojąć. Jeżeli Jego "zależy mi" było bez pokrycia wtedy, to czy ma jakieś pokrycie teraz? Mam mieszane uczucia..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Informacja o zdradzie po latach.

I teraz będziesz zakładać wątki o tej sprawie po całym forum? Co to ma niby dać?

3

Legat napisał/a:

I teraz będziesz zakładać wątki o tej sprawie po całym forum? Co to ma niby dać?

Zaraportowałam o usunięcie wcześniejszego wątku, ponieważ wpisałam w złej kategorii. Nie mam pojęcia jak poruszać się po tym forum i jak usunąć błędnie wstawiony post. Jeśli mi doradzisz, jak to zrobić, będzie łatwiej.

4

Dlaczego teraz to wyszło?
Sam Ci powiedział?

5

Ela210 napisał/a:

Dlaczego teraz to wyszło?
Sam Ci powiedział?

Po rozmowie na imprezie z jego dobrą koleżanką dowiedziałam się, że kiedyś tam jeszcze jak był z poprzednią dziewczyną, przespał się z jakąś panna, która miała na jego punkcie bzika, taka psychofanka. Zapytałam go tak po prostu czy to prawda. Rozmawiamy otwarcie o takich rzeczach, więc nie miałam oporów by zapytać. Po uzyskaniu odpowiedzi twierdzącej zapytałam, czy mnie na początku też zdradzał. Zamilkł. Po ponownym zadaniu pytania odpowiedział, że tak.

6

Ano są ludzie którzy nie zdają sobie sprawy co to jest zdrada i jakie spustoszenie przynosi bo niby skąd? W szkole nie mówi się o zdradach małżenskich , rodzice też raczej unikają tego tematu a na religi jedyna zdrada o której się wspomina to Judasza. Na domiar środki przekazu przekazują zwichrowany obraz kładąc nacisk na bagatelizowanie - nic się nie stało. Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie czy będziesz wstanie z tą wiedzą tworzyć SZCZĘŚLIWY i RADOSNY związek małżeński ?

7

normalnyjestem napisał/a:

Ano są ludzie którzy nie zdają sobie sprawy co to jest zdrada i jakie spustoszenie przynosi bo niby skąd? W szkole nie mówi się o zdradach małżenskich , rodzice też raczej unikają tego tematu a na religi jedyna zdrada o której się wspomina to Judasza. Na domiar środki przekazu przekazują zwichrowany obraz kładąc nacisk na bagatelizowanie - nic się nie stało. Musisz sama sobie odpowiedzieć na pytanie czy będziesz wstanie z tą wiedzą tworzyć SZCZĘŚLIWY i RADOSNY związek małżeński ?

Nie wiem co mam myśleć. Chyba muszę to "przetrawić". Chyba potrzebuje czasu. Sama nie wiem.

8

Ktoś ze skłonnością do zdrad i przekroczeniu już tej granicy będzie to robił w następnych związkach gdy tylko pojawią się problemy albo proza zycia

9

Rogi już od dawna masz do sufitu.
Pewnie od kolejnej koleżanki dowiedziałabyś się nowych, nieznanych rzeczy.
Otwarcie rozmawiacie...? Haha smile

Cóż, tak to jest jak się wchodzi w związek z bawidamkiem.
Ale ta nuta niepewności to chyba ta emocje, których niektórym kobietom brakuje w związkach.
Ty się lepiej zbadaj czy jakiegoś syfa ci nie sprzedał. Tak otwarcie rozmawiacie, ale pewnie o chorobach wenerycznych wątku nie było? smile

10

Diarmuid napisał/a:

Ale ta nuta niepewności to chyba ta emocje, których niektórym kobietom brakuje w związkach.
Ty się lepiej zbadaj czy jakiegoś syfa ci nie sprzedał. Tak otwarcie rozmawiacie, ale pewnie o chorobach wenerycznych wątku nie było? smile

Owszem był, badaliśmy się. Więc akurat o to się nie martwię.

11

piekloo napisał/a:
Diarmuid napisał/a:

Owszem był, badaliśmy się. Więc akurat o to się nie martwię.

No to dobrze słyszeć. smile
Przynajmniej jeden problem z głowy.
Co zdecydowałaś?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Informacja o zdradzie po latach.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024