Hej mam 27 lat nigdy nie byłam w związku, zawsze swoich kandydatów poznawalam przez internet okazywało się ze szukają przygód a nie związku. Z powodu braku faceta czuję poddenerwowanie nic mnie nie cieszy, praktycznie żyje z dnia na dzień byle przeżyć.
Nie wiem co robic. Samotność mnie dobija
2 2022-07-25 19:58:10 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-07-25 19:59:54)
teraz ludzie tacy sa. ale sa i perelki, niewiele ich, ale sa. mozesz jeszcze trafic. do tego czasu skup sie na sobie, co mozesz zrobic, aby czuc sie szczesliwa bez faceta, jak moglabys sie rozwijac?
moze nie docenisz, ale lepiej juz samemu niz gdybys miala trafic na kogos, kto okazalby sie potem jakas patologia, bo i tak kobiety trafiaja.
Jesteś kobietą, więc w każdej chwili możesz znaleźć faceta. Może będziesz musiała nieco obniżyć wymagania, żeby znaleźć takiego, któremu będzie zależało na tobie, a nie na seksie, ale znajdziesz. Ja jako samotny mężczyzna mam znacznie mniejsze szanse.
Nie potrafię cieszyć się życiem gdzie wokół wszyscy są szczęśliwi a ja nie mam powodu. Mam wszystkie możliwe portale nadal nic.
Albo jesteś 1/10 i wtedy faktycznie masz utrudnione zadanie albo mocno wybrzydzasz i szukasz księcia z bajki.
Jako kobieta i tak masz o wiele, wiele większe szanse na poznanie normalnego faceta nawet jeśli pod względem wizualnym jesteś 1/10.
Gwarantuje Ci że rzeczywistość nie wygląda tak że wszyscy dookoła ciebie sa szczęśliwi tylko ty jedna nie.
Nie szukaj na portalach, naprawdę musiałabyś mieć szczęście zeby kogoś tam znaleźć.
Szukaj w miejscach gdzie spotykają sie ludzie którzy maja takie zainteresowania jak ty albo takie którymi chciałabyś sie zainteresować.
Nie jestem 1/10 ćwiczę, dbam o siebie. Nie ma jakiś dużych wymagań. Po prostu faceci chcą jednego albo dobrze się pisze i nagle znikają lub nie potrafią określić co chcą
Nie jestem 1/10 ćwiczę, dbam o siebie. Nie ma jakiś dużych wymagań. Po prostu faceci chcą jednego albo dobrze się pisze i nagle znikają lub nie potrafią określić co chcą
Ja nie chcę tylko jednego, nie znikam bez słowa, a jakoś też nie mogę nikogo znaleźć.
Może masz za duże wymagania albo masz słaby charakter
Może masz za duże wymagania albo masz słaby charakter
Nie, po prostu jestem przeciętnie wyglądającym mężczyzną. Nie mam wielkich wymagań, z charakterem też wszystko w porządku.
Przeciętnie czyli?
Nie wiem, co mam ci na to odpisać. Po prostu przeciętnie. Brzydki nie jestem, ale przystojny też nie.
Hej mam 27 lat nigdy nie byłam w związku, zawsze swoich kandydatów poznawalam przez internet okazywało się ze szukają przygód a nie związku. Z powodu braku faceta czuję poddenerwowanie nic mnie nie cieszy, praktycznie żyje z dnia na dzień byle przeżyć.
Nie wiem co robic. Samotność mnie dobija
Napisz coś więcej o sobie. Masz jakieś zainteresowania? Wychodzisz gdzieś do ludzi czy szukasz tylko przez portale? Faceci znikają gdy zaproponujesz przeniesienie znajomości poza internet?