Prawiczek 24 lata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Prawiczek 24 lata

Cześć. Jestem prawiczkiem i tak jak w opisie mam 24 lata. Skończyłem szkołę zawodową, ale pracuje. Nie mam za bardzo znajomych, mam kilku kolegów i tę niby ,,przyjaciółkę" co w poprzednich postach o niej pisałem. Nie mam za bardzo jak poznać dziewczyny, bo jąkam się od dziecka i jest mi po prostu ciężko nawiązać z płcą przeciwną kontakt. Próbowałem kilka razy na ulicy zaczepić jakąś dziewczynę i nawet przez kilka sekund gadka się kleiła, ale to wszystko. Najwięcej porażek na żywo to miałem, gdy zaczepiałem je, a w odwrocie dostawałem zlewki typu ,,ucieczki', bo nie dali mi dokończyć o co chciałem się zapytać. To bardzo boli jak nie możesz dokończyć nic, a one i tak odchodzą. W dodatku jestem chudy, mam 179cm a waże 58kg, to strasznie mało, bo żadna laska nie będzie chciała ze mną gadać, bo zobaczy mnie chudego, czy wszystkie takie są? Od lipca zacząłem w domu co drugi dzień ćwiczyć ze sztangą o wadze 5kg, nie wiem czy to dużo czy nie, jak uważacie? Co drugi dzień robię też przysiady i się gumą rozciągam. Jestem już po 30h jazd i we wtorek mam dodatkowe jazdy, bo problemy z lewą nogą ze sprzęgłem. Muszę się podszkolić heh. Ogólnie to jestem spokojny, empatyczny, opiekuńczy, romantyczny oraz bardzo wrażliwy. I co? Każda z tych cech u mnie jest gówno warta, a to, że nigdy nie uprawiałem seksu, a nawet się nie pocałowałem tak naprawdę, świadczy o tym, że jestem w dupie. Która dziewczyna chce być z prawiczkiem, z jąkałą oraz z chudzielcem? Żadna i ja już się do takiego stanu powoli przyzwyczajam, bo jest taki cytat, który głosi ,,Ktoś musi być nieszczęśliwy, aby ktoś był szczęśliwy" czy tak to leciało. Pragnę mieć dzieci oraz wspaniałą żonę. Dzieci codziennie do szkoły zaprowadzać, a żonę na dzień dobry i na dobranoc całować eh. Ja ostatnio w myślach, to mówię, że chce mieć raka, że chce zachorować na coś poważnego, aby tylko umrzeć, żeby nie patrzeć na pary jak się obściskują, bo ja po prostu tego nie wytrzymam, bo też tak bym chciał eh. Zabić to się nie zabije, bo oczywiście odwagi takiej nie mam. Lubię piłkę nożną, dobrze tańczę, uwielbiam podróżować, fotografować przyrodę, czytać książki oraz oglądać filmy i seriale. Nie uzżalam się nad sobą, chciałem tylko się wygadać, bo nie mam do kogo, a parę miesięcy dostałem kosza od tej ,,przyjaciółki" i czuje się jak śmieć, bo mega się starałem, nagrałem dla niej jej 3 piosenki, wyznałem jej uczucia, odprowadzam ją do domu, kupiłem jej kilka prezentów na imieniny oraz na urodziny, pomagam jej w domu jak jej rodzicom, opiekowałem się ją jak była chora na wyjeździe i nic. Mówiła mi jeszcze ostatnio, że uprawiała seks z młodszym od niej chłopakiem, ale nie są razem, bo wiek dla niej to przeszkoda, ale powiedziała mi, że z nim spała. A ja co? Co drugi dzień płaczę, myślę o zabiciu się. Teraz mi kilka dni temu mówiła, że w pracy jakiś facet ją zauroczył. Rany! to dla mnie kolejny cios i okazja do zabicia się. Jak chcecie to możecie mi doradzić co zrobić dalej z moim pieprzonym nic nie wartym życiem. Wczoraj krzyknął do mnie jakiś menel ( był przesłuchiwany przez policję obok sklepu) ej pedale!!! chodź tu. Ja nie jestem gejem!!!! Nie zależy mi na niczym, chce umrzeć. Kiedy to pisze jest godzina 01:22 w nocy. Jak zasnę za chwilę to chciałbym się już nie obudzić. Dla mnie życie na tej planecie dobiegło końca.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Prawiczek 24 lata

pieprzysz 3po3. takich jak ty sa miliony na tej planecie i wkoncu znajduja 2ga polowe. Niezdajesz sobie sprawy jaka fajna kobiete spotkasz na swoje drodze zycia z ktora bedziesz dzielic cudowne i chujowe chwile. Mase z czasem zbudujesz, za kilka lat wkoncu pozbedzies sie jakania.
Jestes w miare ogarniety wiec sie nie ma co ciebie martwic. Teraz masz doła ale z czasem tez z niego wyjdziesz.
Gorzej sie maja ludzie ze styropianem w glowach , pustka emocjonalno intelektualna , czesto przesrywaja zycie.
Masz dopiero 24l to zadna nowosc ze jestes prawiczkiem , na tym forum bylo juz mnostwo straszych od ciebie az w koncu zamoczyli kielbaski i ciebie tez to czeka wczesniej czy pozniej....skup sie na poleprzaniu siebie w tych aspektach gdzie progres bedzie widoczniejszy.
Jak moj syn mial 15 tez byl troche rentgenem ale po 2latach pracy nad wlasnym cialem widac efekty i sam sie czuje z tym duzo lepiej.
Nudy na pudy ale tylko praca i wysilkiem bedziesz miec efekty.
Jestes i tak leprzej sytuacji niz chlopaki z wielka nadwaga i spatrzonym trybem zycia taktze glowa do gory kielbaska narazie na bok i dawaj do przodu.
kurde 24l prawiczek to ty beginners dopiero jestes...moglys sie bardziej stresowac jak bys mial 40stke na karku , bez pracy, bez zadnych znajomychi perspektyw no i tylek jak szafa 3 drzwiowa a jedyna rozrywka zycia bylo by granie w  gry singielplayer 8h na dobe.

troche lepiej?
nie obraze sie jak sklamiesz.

3

Dobry123 napisał/a:

jąkam się od dziecka

To się leczy na terapii.

Dobry123 napisał/a:

W dodatku jestem chudy, mam 179cm a waże 58kg, to strasznie mało,

Nad tym się pracuje. Super że to robisz. Herkules od razu taki się nie urodził.

Dobry123 napisał/a:

Ogólnie to jestem spokojny, empatyczny, opiekuńczy, romantyczny oraz bardzo wrażliwy.

Przełożę to teraz na realia:

spokojny = zamknięty w sobie, niepewny, bez polotu

empatyczny = wkręcasz sobie różne rzeczy do głowy, a tak naprawdę nie masz pojęcia o emocjach innych ludzi

romantyczny = naoglądałeś się bajek i nie masz żadnej wiedzy psychologicznej jak budować związek

bardzo wrażliwy = niestabilny, niepanujący nad emocjami

Dobry123 napisał/a:

Najwięcej porażek na żywo to miałem, gdy zaczepiałem je,

Zdradzę Ci sekret. Dziewczyny nie chcą być zaczepiane na ulicy.

Dobry123 napisał/a:

czuje się jak śmieć, bo mega się starałem, nagrałem dla niej jej 3 piosenki, wyznałem jej uczucia, odprowadzam ją do domu, kupiłem jej kilka prezentów na imieniny oraz na urodziny, pomagam jej w domu jak jej rodzicom, opiekowałem się ją jak była chora na wyjeździe i nic.

Chciałeś sobie wychodzić związek a to tak nie działa. Serio myślałeś, że od prezentów i dobrych uczynków dziewczyna się w Tobie zakocha?
“Przyjaciółka” dawała Ci jasne sygnały że nic z tego a Ty mimo wszystko brnąłeś w swoje urojenia, po co?

Dużo pracy przed Tobą, ale masz DOPIERO 24 lata. Tak jak wielu Twoich rówieśników dopiero co wyrosłeś z pieluch i jeszcze staniesz się mężczyzną. Tylko dość już tego mazgajenia

4 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-08-03 10:33:24)

Zgadzam sie z Edkiem. W wieku 24 to przeciez w normie, ze jeszcze nie byles z kobieta/ nie miales dziewczyny. A ty urzadzasz jakies histerie.
To, ze jestes prawiczkiem nie odstraszy kobiety, ale histerie napewno.
A na drugi Raz nie dawaj wiekszych prezentow, jesli nie jestes pewien, ze i ona jest romantycznie toba zainteresowana. Po co bez sensu inwestowac?

5

1. Nie zaczepiaj dziewczyn na ulicach. Może to jest romantyczne w filmach, ale w prawdziwym życiu nieco przerażające. Po za tym w jaki sposób to robisz? Podchodzisz do obcej laski i "cześć, jestem xy"?
2. Co z tego, że jesteś chudy? Wielu chudych facetów ma dziewczyny/ żony. Każdy ma inny gust. Mój mąż jest szczupły i uważam to za zaletę. Fajnie, że ćwiczysz. Jednak zachęcam do poszerzania wiedzy w tym temacie. Może kilka treningów z trenerem, który pokaże co i jak na siłowni?
3. Od kiedy seks czy całowanie świadczy o człowieku? Nie ty jeden masz małe doświadczenie. Skup się na swoim charakterze. Znów przytoczę przykład mojego męża. Miał jakieś 24 lata, gdy się poznaliśmy i był prawiczkiem. I co z tego? Nic. Bo jest świetnym człowiekiem.
4. Do miłości nikogo nie zmusisz. Nie musisz być na każde zawołanie i kupować prezentów, by ktoś cię pokochał.

6

ty człowieku to się najpierw weżnij za siebie.
I to w bardzo szerokim spektrum.
zobacz wszystkie twoje tematy sa takie same,sprowadzają sei do jednego.
Do twoich kompleksów.
Ty nawet zakładałeś temat w sprawie ubioru na randkę...
Piszesz że nie użalasz sie nad sobą...
Ty robisz wyłącznie to.
Już te wstawki o tym że chcesz zachorować i umrzeć to pominę..
Moja rada:
Idz najpierw do psychiatry, bo myśli rezygnacyjnę jakie masz mogą w przyszłości doprowadzić do pogorszenia twojego życia jeszcze bardziej.
Tylko znajdź jakiegoś dobrego, pogadaj z nim,niech ci dobierze terapie, zarówno w kwestiach kompleksów jak i tego jąkania.
Wiesz co poprawia pewność siebie?
Forsa.
Im więcej tym lepiej.
Dobry samochód, nie jakieś klepane daewoo.
Dobre ciuchy, fryzjer, dentysta.
Zamiast się skupiać na tym co nie możesz, to przeznacz energie na to co możesz.
Idz do jakieś szkoły dla dorosłych, zdaj maturę,nie wiem jak jest teraz ale jeszcze niedawno dało sie to w 1 rok zrobić.
Idz na jakieś studia, zdobywaj doświadczenie, buduj swoja markę.
zobaczysz że z każdym krokiem twoja pewność siebie będzie rosła, i twoje poczucie własnej wartości.
Dobijesz do tej 30 i będziesz miał co zaoferować tej kobiecie i własnym dziecią.
Bo co teraz masz? Samochodu nie, pewnie wynajmujesz jakąś kawalerkę,oszczędności pewnie tez nie za wiele.
Co do ćwiczeń to najpierw zbuduj sobie bazę tlenową: czyli rower i na start bardzo długie spacery 10-15km.
Zrób sobie wyniki, idz do lekarza, ustal sobie dietę.
Potem bierz sie dopiero za sporty siłowe.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024