Przyjaciel i dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciel i dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Przyjaciel i dziewczyna

Witajcie!

przychodzę z takim dla mnie dosyć ważnym tematem, ale od początku.

Kilka miesięcy temu z przyjacielem byliśmy na domówce. Tam mój przyjaciel poznał się z jedną dziewczyną. Później się chwilę spotykali, na drinka na mieście itp., nic więcej. W sumie z nie do końca znanych mi przyczyn kontakt im się rozszedł. Jej nie pasowały w nim jakieś drobiazgi i to , że nie odzywa się pierwszy. On z nie znanych mi powodów nie inicjował kontaktu. Ja w tym czasie miałem z nią sporadyczny koleżeński kontakt. Namawiałem przyjaciela żeby odnowił kontakt z nią, bo widziałem jaka jest super. Jednak uniósł się honorem i nie chciał.
Aktualnie ona i ja jesteśmy w związku. Mój przyjaciel niby się z tego cieszy - ale nie wiem czy tak naprawdę jest.
Ja się obawiam, że może jej się odwidzieć i jednak chcieć się spotykać z moim przyjacielem a mnie z dnia na dzień oleje.

Jakie macie zdanie? Zależy mi na jakichś wnioskach "świeżym okiem", co robić, jak się zachowywać?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-02 18:38:12)

Odp: Przyjaciel i dziewczyna
słomka9532 napisał/a:

Witajcie!

przychodzę z takim dla mnie dosyć ważnym tematem, ale od początku.

Kilka miesięcy temu z przyjacielem byliśmy na domówce. Tam mój przyjaciel poznał się z jedną dziewczyną. Później się chwilę spotykali, na drinka na mieście itp., nic więcej. W sumie z nie do końca znanych mi przyczyn kontakt im się rozszedł. Jej nie pasowały w nim jakieś drobiazgi i to , że nie odzywa się pierwszy. On z nie znanych mi powodów nie inicjował kontaktu. Ja w tym czasie miałem z nią sporadyczny koleżeński kontakt. Namawiałem przyjaciela żeby odnowił kontakt z nią, bo widziałem jaka jest super. Jednak uniósł się honorem i nie chciał.
Aktualnie ona i ja jesteśmy w związku. Mój przyjaciel niby się z tego cieszy - ale nie wiem czy tak naprawdę jest.
Ja się obawiam, że może jej się odwidzieć i jednak chcieć się spotykać z moim przyjacielem a mnie z dnia na dzień oleje.

Jakie macie zdanie? Zależy mi na jakichś wnioskach "świeżym okiem", co robić, jak się zachowywać?

A ile ten kumpel ma lat ? Trzeba go pilnować żeby nie zbłądził, kontrolować jego znajomości?
Po co się martwić na zapas sprawami na które nie ma się właściwie wpływu.
Zazdrośnica jesteś na to wychodzi
Wolny człowiek z niego - nie należy do Ciebie.
Chcesz go mieć na orbicie ?
Ty dbaj o siebie i swój związek, jego związkami się nie przejmuj tak bardzo.

3

paslawek napisał/a:

Zazdrośnica jesteś na to wychodzi
Wolny człowiek z niego - nie należy do Ciebie.
Chcesz go mieć na orbicie ?

Sądząc po odmianach czasowników to mężczyzna to pisał(?)

A do autora: Wy sitkom kręcicie i mały budżet był? "Przyjaciel" się spotykał z dziewczyną, Ty kibicowałeś, a jak mu nie wyszło to się sam za nią wziąłeś? Dziwne to jakieś wszystko...

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-08-02 20:17:49)

Airuf napisał/a:

We wcześniejszym swoim wątku, pisze jako dziewczyna. smile

5

Legat napisał/a:
Airuf napisał/a:

We wcześniejszym swoim wątku, pisze jako dziewczyna. smile

Może obydwoje mają to konto wspólnie

6 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-02 20:53:20)

No i spalili smile
odpowiedzi nie będzie ,chyba że w nowym wątku za 5 lat
słomiany zapał smile

7

To konto siostry big_smile
tamten wątek dotyczył jej dawno temu. Swoją drogą teraz są po ślubie z tym chłopakiem, z którym wtedy była w związku.. big_smile

paslawek nie chodzi o to, że jestem zazdrosny tylko nie chcę wyjść na idiotę...

8

słomka9532 napisał/a:

To konto siostry big_smile
tamten wątek dotyczył jej dawno temu. Swoją drogą teraz są po ślubie z tym chłopakiem, z którym wtedy była w związku.. big_smile

paslawek nie chodzi o to, że jestem zazdrosny tylko nie chcę wyjść na idiotę...

Dowcipniś big_smile

9

Na idiote to wyszedl twoj przyjaciel. Wziales sie za laske, z ktora krecil.

Gdybym to ja byla ta laska to moglbys byc spokojny. Nie odgrzewam starych kotletow- jesli COS nie wyszlo to uwazam, ze z jakie powodow. Ale nie Wiem, jakie ona ma poglady. Tak czy siak COS jej przeciez nie pasowalo. I pewnie bylo to wiecej niz, ze nie pisze pierwszy.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciel i dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024