Tesciowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tesciowie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez No nieznajoma (2022-07-29 09:26:54)

Temat: Tesciowie

Dzień dobry,
Mam 24 lata od 4 lat mieszkam w domu rodzinnym męża mamy roczna córeczke.  Mieszkają tam jego rodzice i dwie siostry z mężami. Dom jest mały więc na dole zamieszkują tesciowie, na górze są trzy pokoje w jednym mieszka jedna siostra z mężem w drugim mieszka druga siostra z mężem i córką i z ich pokoju wchodzimy do naszego. Nie potrafię się tam odnaleźć od początku czułam się jak intruz dołuje mnie wszystko w tym domu, codzienne czynności jak pranie gotowanie mnie denerwuje zazwyczaj robię  to szybko z rana  żeby wyrobić się do 15 bo wtedy wracają wszyscy z pracy a nie lubię jak ktoś patrzy mi na ręce i kuchnia jest pełna ludzi. Żyje w ciągłym stresie żeby czasem nie zapomnieć po sobie posprzątać bo wiem że jak tego nie zrobię to zaraz będzie problem i to nie problem że ktoś mi powie to w prost tylko gadanie za plecami. Wchodząc do naszego pokoju przechodzę przez pokój szwagierki jest tam dziecko i wiem że jak będę wchodzić to ono będzie chciało wejść do nas do pokoju, rozumie to bo chce przyjść do nas ale ja też potrzebuje przestrzeni dla nas dla swojej rodziny, nie potrafię powiedzieć nie wchodzisz bo ciocia chce spędzić czas z rodziną, dziecko tego nie zrozumie. Masakra nie daje sobie z tym wszystkim rady częściej kłócę się z mężem chodzę poddenerwowana. Aktualnie jestem u mamy i czuję się tu dobrze nie stresuje się niczym ale wiem że w niedzielę znowu tam wracam i już wiem jak to wszystko będzie wyglądało, nie chce tam wracać ale wiem że muszę. Nie wiem czy to jest normalne że ta cała sytuacja mnie tak strasznie stresuje, nie wiem czy ze mną jest wszystko w porządku  . Nie potrafię żyć swoim życie patrzę jak oni żyją robią różne rzeczy i czasem sposób ich robienia różni się od mojego np. ja bym zrobiła coś inaczej. I wtedy wydaje mi się że ze mną jest coś nie tak. Czy ja jestem nienormalna czy ta sytuacja jest nie normalna. Zaznaczę że chcieliśmy się wyprowadzić ale boje się że jak pójdziemy na wynajem to nigdy się nie wybudujemy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tesciowie

Dubel

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tesciowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024