Nigdy nie był mój - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nigdy nie był mój

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nigdy nie był mój

Cześć 3 lata temu poznałam faceta przez internet znajomość dobrze się rozwijała do czasu. Widzieliśmy się dwa razy Z czasem przestał odpisywać lub odpisywał po kilku godzinach jednym słowem. Pisał że pracuje ale czas miał na wszystko tylko nie dla mnie. Kilkukrotnie zerwaliśmy znajomość ale ciągle wracałam do niego. Czara przelała się gdy wyjechał ze swoją jak ją nazywał żonką na weekend do Zakopanego. Po raz kolejny zerwałam znajomość. Po 3 miesiącach znowu napisałam pisał jakby chciał a nie mógł. Zobaczyłam że ma profil na badoo rzekomo tam nie wchodzi itd. Ostatnio mi nie odpisał na wiadomość a tam siedział mega się wkurzył że ciągle mówię o tym badoo. Dziś się już nie odezwał. Nie wiem co robić. Pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nigdy nie był mój
Paula27 napisał/a:

Cześć 3 lata temu poznałam faceta przez internet znajomość dobrze się rozwijała do czasu. Widzieliśmy się dwa razy Z czasem przestał odpisywać lub odpisywał po kilku godzinach jednym słowem. Pisał że pracuje ale czas miał na wszystko tylko nie dla mnie. Kilkukrotnie zerwaliśmy znajomość ale ciągle wracałam do niego. Czara przelała się gdy wyjechał ze swoją jak ją nazywał żonką na weekend do Zakopanego. Po raz kolejny zerwałam znajomość. Po 3 miesiącach znowu napisałam pisał jakby chciał a nie mógł. Zobaczyłam że ma profil na badoo rzekomo tam nie wchodzi itd. Ostatnio mi nie odpisał na wiadomość a tam siedział mega się wkurzył że ciągle mówię o tym badoo. Dziś się już nie odezwał. Nie wiem co robić. Pomocy

Przestać trollowac.
A jeśli to prawdziwa historia to zaliczyć baranka o ścianę. Może nadejdzie oprzytomnienie i zrozumiesz ze to żadna relacja tylko przelotna znajomość z gościem którego w ciągu 3 lat widziałaś 2 razy. W zasadzie to Wy sie nie znacie i on ma tam gdzieś swoje życie w którym Ty nie uczestniczysz nawet jako daleka znajoma.

3

Może i masz rację ale to nie jest takie proste w praktyce. Mam problem żeby kogoś sobie znaleźć i może dlatego też się tak go trzymam.

4

3 lata kontaktu i 2 razy się widzieli - to jest związek?

-----------------------------------------------------------------

"Czy leci z nami pilot?"....

5

Nie byliśmy w związku. On mieszka 200km ode mnie.

6

Paula27 napisał/a:

Nie byliśmy w związku. On mieszka 200km ode mnie.

No to skoro to nie byl zwiazek ( jak słusznie zauwazylas) to co trzyma Cie przy kontakcie z człowiekiem który w zasadzie tego kontaktu nie chce, sam go nie inicjuje i ma ogolnie rzecz biorąc obojętny stosunek do Ciebie. Co Ci daje to zaczepianie go raz na parę mscy? 
Jeśli trudno znaleźć Ci kogoś to tymbardziej nie trać czasu na osobę z którą nic nigdy nie będzie. Chyba że z nudów potrzebujesz z nim czasem zamienić słowo i wystarczy Ci to, ze on coś tam odpisze. Miej jednak świadomość ze to go do niczego nie zobowiązuje i może jezdzic do Zakopanego z kim chce i mieć konta na wszystkich portalach randkowych. Bo on jest wolny. To nie jest Twój chlopak ani nawet kandydat na niego.
Na Twoim miejscu nie inwestowałabym jednak nawet w luźne pisanie z nim. Skupiłabym się na sobie i zastanowieniu się czemu mam problem w kontaktach z ludźmi. Czy źle wybieram osoby czy może powinnam coś zmienić w swoim podejściu do ludzi.

7

Jestem nieśmiała i nie potrafię podejść do jakiegoś faceta od tak. To czemu za każdym razem jak do niego napisze po kłótni odpisuje?

8 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-07-24 21:15:21)

Paula27 napisał/a:

Jestem nieśmiała i nie potrafię podejść do jakiegoś faceta od tak. To czemu za każdym razem jak do niego napisze po kłótni odpisuje?

Bo może jak Ty czyni to z braku laku. Akurat mu się nudzi, jest sam w domu bez kobiety. Nie szuka jednak sam kontaktu i sama napisałaś że odpisuję od niechcenia. Ciebie to naprawdę zadawala? Bo takie coś to możesz mieć ze sprzedawcą w Biedronce. Jak powiesz dzień dobry ładna mamy pogodę" to też raczej odpowie coś tam, albo chociaż odburknie dzień dobry. To nie oznacza ze jest Tobą zainteresowany.
Edit: nikt zresztą nie mówi że masz zaczepiać facetów na ulicy. Ale chociaz zaloz konto na portalu i znajdź kogoś z kim będziesz mogła się spotykac regularnie a  nie widywać raz na 1, 5 roku  i kto będzie Toba naprawdę zainteresowany. Ten facet o którym piszesz nie jest zainteresowany.

9

Mam wszystkie możliwe portale randkowe nadal nic.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nigdy nie był mój

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024