Zdrada emocjonalna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zdrada emocjonalna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zdrada emocjonalna

Witam piszę o wsparcie o rozmowę albo raczej osobę która miała takie przeżycia jak ja, jak sobie poradziła. Małżeństwo 16  lat, tak dla mnie małżeństwo i przysięga to rzecz święta nigdy nie podniosłam zwroku na innego mężczyznę mialam tylko tego jedynego,. Mój mąż pisał z innymi kobietami chodzi o sprawy intymne, wysyłał nawet gołe zdjęcia. Zobaczylam w jego telefonie. Tłumaczenie jego niewie czego to zrobił. Mną targają straszne emocje niewiem jak sobie z tym poradzić. Przed oczami mam jego teksty jak do nich pisał i co by im robił i jakich pozycjach. Mąż pracuje w delegacji przyjeżdża do domu to wzór do naśladowania, to co zauważyłam w jego telefonie widocznie sam wpadł bo nie zdążył usunąć wiadomości z telefonu. Ja tylko jego wyczekiwałam zajmując się domem i dziećmi. Źle mi ciężko bo sama niewiem jak sobie z tym poradzić żeby uciec od tego bólu który mam w sobie.

C

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-06-10 12:33:46)

Odp: Zdrada emocjonalna
Lilka11 napisał/a:

Witam piszę o wsparcie o rozmowę albo raczej osobę która miała takie przeżycia jak ja, jak sobie poradziła. Małżeństwo 16  lat, tak dla mnie małżeństwo i przysięga to rzecz święta nigdy nie podniosłam zwroku na innego mężczyznę mialam tylko tego jedynego,. Mój mąż pisał z innymi kobietami chodzi o sprawy intymne, wysyłał nawet gołe zdjęcia. Zobaczylam w jego telefonie. Tłumaczenie jego niewie czego to zrobił. Mną targają straszne emocje niewiem jak sobie z tym poradzić. Przed oczami mam jego teksty jak do nich pisał i co by im robił i jakich pozycjach. Mąż pracuje w delegacji przyjeżdża do domu to wzór do naśladowania, to co zauważyłam w jego telefonie widocznie sam wpadł bo nie zdążył usunąć wiadomości z telefonu. Ja tylko jego wyczekiwałam zajmując się domem i dziećmi. Źle mi ciężko bo sama niewiem jak sobie z tym poradzić żeby uciec od tego bólu który mam w sobie.

C

Rozumiem,że nie pracujesz zawodowo? Nie masz  hobby,któremu byś sie oddawała,nie masz pasji,o których rozmawiasz z mężem?

3

Nie jest powiedziane czy nie zdradził fizycznie,  jak tak daleko posunął się emocjonalnie.
Powinaś z nim poważnie porozmawiać, a nie trzymać ból w sobie.

4

Gdybym ja się dowiedziała, ze mój mąż wysyła gołe zdjęcia jakimś kobietom, fantazjuje erotycznie itd. to byłby to koniec związku.
Nic by go nie usprawiedliwiło, nawet delegacje.
Wydaje mi się, że to już nie jest do uratowania.
Co się zobaczyło to się już nie odzobaczy.
Zawsze będzie tkwiła w tobie ta zadra. I niepokój czy znowu tego nie robi, czy nie posunie się dalej.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zdrada emocjonalna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024