Cześć! Mam 26lat, mieszkam w Rzeszowie. Czasem mam ochotę na jakiejś wyjście, chociaż jestem raczej spokojną osobą z kotem u boku.
Szukam kogoś z kim mogłabym pójść do kina, na zakupy, spacer, siłownię, obiad czy winko. W grę wchodzą również różne wypady. Bardzo lubię podróżować i już trochę świata zwiedziłam. Ze względu na to, że lubię podróżować nie ograniczam sie tylko do Rzeszowa. Bardzo chetnie wpadnę na weekend do innego miasta w Polsce.
Hej, jestem z Przemyśla, mam 25 lat i samotnie wychowuje dwójkę synów, brakuje mi koleżanki żeby gdzieś wyjść od czasu do czasu i pogadać, chętnie się poznam ☺️
Cześć, ja mam 31 lat i mieszkam w Rzeszowie. Jeśli chcesz możemy kiedyś gdzieś wyskoczyć na jakieś ploteczki, zakupy, winko, rower itp. czy nawet tak po prostu pogadać
4 2024-11-12 12:50:27 Ostatnio edytowany przez Wiśniowachmurka (2024-11-12 12:51:00)
Cześć! Mam 26lat, mieszkam w Rzeszowie. Czasem mam ochotę na jakiejś wyjście, chociaż jestem raczej spokojną osobą z kotem u boku.
![]()
Szukam kogoś z kim mogłabym pójść do kina, na zakupy, spacer, siłownię, obiad czy winko. W grę wchodzą również różne wypady. Bardzo lubię podróżować i już trochę świata zwiedziłam.Ze względu na to, że lubię podróżować nie ograniczam sie tylko do Rzeszowa. Bardzo chetnie wpadnę na weekend do innego miasta w Polsce.
Odezwij się, chętnie porozmawiam