Komunikacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Komunikacja

Witam Panie i panów z grupy, mam takie trochę dziwne trudne mi do rozgryzienia pytanie,

Jest dziewczyna która mi się podoba, ja jej chyba tez bo to ona bardziej o mnie zabiegała niż ja o nią, teraz to trochę chce zmienić,  ale ogólnie niby jest Ok, ale pisze nam się bardzo trudno i tak o niczym, czy zmieni się to jak gdzieś razem wyskoczymy ? Ogólnie jesteśmy umówieni na różne spotkania i jakieś plany mamy, ale żeby tak popisać o niczym czy coś to rozmowa się nie klei hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Komunikacja

Moja szklana kula milczy jak zaczarowana :-D

3

Zerknąłem w moją szklaną kulę i widzę, że sp...liłes kolejna dobrze zapowiadającą się relację. Po co ty chłopie dążysz do frendzone i bycia psiapsią do pogaduch?

4

Czyli unikać pisania dalej j brać się do działań

5

Hipolitek napisał/a:

Czyli unikać pisania dalej j brać się do działań

Jak się pisanie nie sprawdza, to po co to ciągnąć? Może coś się zmieni jak zadziałasz.

6

Pisać o czymś żaden wyczyn to raz, a dwa bierzesz w ogóle pod uwagę że to twoja luba może być zwyczajnie przyjebana jak wiaderko gwoździ i co byś nie zrobił to nie będzie lepiej ? Ano pewnie nie bierzesz. Bierzesz natomiast całą odpowiedzialność za te stype na siebie.

7 Ostatnio edytowany przez Hipolitek (2022-06-06 13:38:22)

Fakt biorę winę trochę na siebie, ale tez nie do końca, pisałem z inna laska i tam się rozmowy same toczyły.
Dlaczego piszemy a nie biorę się do działań, na to tez jest odpowiedz iz pracuje i mnie cały tydzień nie ma w domu, jestem tylko na weekend, a poznaliśmy się w sobotę wieczorem i nie było opcji nawet się szybciej poznać, w ten weekend się widzieliśmy krotko, nawet trochę z jej strony była inicjatywa, dlatego pytam czy to normalne że nie które dziewczyny nie lubią pisać tylko wola sie spotkać i rozmowy, bo moje byle to by pisały w nocy w dzień i między drzemka, dlatego pytam czy to normalne.

8

Ile masz lat, skoro nie wiesz, że dziewczyny są różne?
Wyobraź sobie, że nie różnimy się tylko kolorami włosów i rozmiarem biustu :-D

9

jasne, ze moze sie zmienic, gdy bedziecie sie czesciej spotykac. gdy razem sie cos robi to i sa tematy. a prawdziwe zycie nie siedzi w  telefonie. jeszcze 20 lat temu ludzie budowali relacje tylko i wylacznie na zywo. pisanie to tylko dodatkowe pierdoly, na nich nic i tak nie stworzysz.

a jesli po czasie "chemii" na spotkaniach i tak nie bedzie to znaczy, ze to nie to i tyle.

10

Sprawdzaj. Zainicjuj jakiś ciekawy uniwersalnie temat i sprawdź czy podejmie.  Poza tym jak ci już zasugerowano wyżej pisanie winno być suplementem a nie substytutem relacji. Być może to także jej pogląd czemu właśnie daje wyraz? I zawsze lepiej działać.  Na lisćie grzechów ciężkich przeciwko rozwojowi relacji indolencja jest na przedzie.  Pomyślnośći

11

chmurny napisał/a:

Sprawdzaj. Zainicjuj jakiś ciekawy uniwersalnie temat i sprawdź czy podejmie.  Poza tym jak ci już zasugerowano wyżej pisanie winno być suplementem a nie substytutem relacji. Być może to także jej pogląd czemu właśnie daje wyraz? I zawsze lepiej działać.  Na lisćie grzechów ciężkich przeciwko rozwojowi relacji indolencja jest na przedzie.  Pomyślnośći

Dziękuje, za odpowiedz tobie i innym, przejdę do działań, zwłaszcza ze na każde się zgadza póki co.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024