Pojechał na wakacje i zamilkł, nie wiem co o tym myśleć . - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pojechał na wakacje i zamilkł, nie wiem co o tym myśleć .

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Pojechał na wakacje i zamilkł, nie wiem co o tym myśleć .

Mój chłopak wyjechał na piękne wakacje ze swoją mamą. W pierwszy dniu wysłał mi wiadomość i nagranie, na którym widać było jego mamę, więc wiem na 100% że wyjechał z mamą na wakacje.   Wysłał kilka przepięknych zdjęć pierwszego dnia, i napisał kilka pięknych słów do mnie.

Na następny dzień, powiedział że zrobił znowu pełno pięknych zdjęć, wysłał jedno, powiedział że wiele zwiedził i że teraz odpoczywa. Wysłałam tylko krótką wiadomość, że cieszę się, że tak wiele zwiedza z mamą.

Po tym jak napisał, że odpoczywa nie pisałam więcej, nie chciałam mu przeszkadzać. Od tego momentu zamilkł, mija 3 dzień i  milczy jak zaklęty.
Dziwne, że nawet nie wysyła zdjęć, tak miał ich wiele zrobić.

Jestem zestresowana.
Mam głupie myśli, że on mógł kogoś poznać na tych wakacjach. Czy chłopak, któremu zależy na dziewczynie by tak postąpił, i nie wysłał nawet jednego zdjęcia z takich wakacji każdego dnia, przecież to tylko kilka sekund zajmuje ?  Nie wiem co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pojechał na wakacje i zamilkł, nie wiem co o tym myśleć .

A długo się spotykacie? Planujecie też wspólne wakacje? Dla mnie trzy dni bez kontaktu byłyby końcem znajomości.

3

Spokojnie. Nie panikuj.

Znamy się już prawie rok.  Naprawdę się martwię.

Sun_flower napisał/a:

A długo się spotykacie? Planujecie też wspólne wakacje? Dla mnie trzy dni bez kontaktu byłyby końcem znajomości.

5 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-27 19:35:54)

Będzie dobrze. Troszkę cierpliwości. Bez paniki smile

Sun_flower napisał/a:

Dla mnie trzy dni bez kontaktu byłyby końcem znajomości.

To jest po prostu śmieszne. Aż mnie zatkało. big_smile

6

A ja uważam że rok to już sporo. Jeśli komuś na kimś zależy to stara się podtrzymać znajomość, relacje codziennie. To chyba nie jest aż tak wyczerpujące aby zadzwonić na 5 minut i upewnić się że ta druga połówka ma się dobrze, że wszystko w porządku i po prostu zapewnić że się o niej myśli.
Autorko czerwone radary świecą.

7 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-27 19:58:41)

DariuszkaaD napisał/a:

A ja uważam że rok to już sporo. Jeśli komuś na kimś zależy to stara się podtrzymać znajomość, relacje codziennie. To chyba nie jest aż tak wyczerpujące aby zadzwonić na 5 minut i upewnić się że ta druga połówka ma się dobrze, że wszystko w porządku i po prostu zapewnić że się o niej myśli.

Bzdury. Może coś się stało, może ma problemy, a wy już zaczynacie swoje — niszczenie człowieka — nawet w ciemno. To jest po prostu śmieszne i takie toksyczne.

Jak ja się cieszę, że nie mam przy sobie takich trollów. W końcu czuję się WOLNYM człowiekiem!

Nie dadzą nawet człowiekowi odpocząć na wakacjach przez 3 dni. Kto by to wytrzymał? Masakra jakaś.

Ale w drugą stronę, to już jest SUPER. Wszyscy są happy! Bo kobieta "wolna" i jej wolno big_smile Kolejny akt hipokryzji.

Jak facet by to tu napisał, to zaraz by były teksty w stylu: truje dupę, szuka atencji itd.

8 Ostatnio edytowany przez DariuszkaaD (2022-05-27 20:00:15)

GOSTY napisał/a:
DariuszkaaD napisał/a:

Bzdury. Może coś się stało, może ma problemy, a wy już zaczynacie swoje — niszczenie człowieka — nawet w ciemno. To jest po prostu śmieszne i takie toksyczne.

Jak ja się cieszę, że nie mam przy sobie takich trollów. W końcu czuję się WOLNYM człowiekiem!

Nie dadzą nawet człowiekowi odpocząć na wakacjach przez 3 dni. Kto by to wytrzymał? Masakra jakaś.

Ale w drugą stronę, to już jest SUPER. Wszyscy są happy! Bo kobieta "wolna" i jej wolno big_smile Kolejny akt hipokryzji.

Jak facet by to tu napisał, to zaraz by były teksty w stylu: truje dupę, szuka atencji itd.

Hahaha przyznam że ubarwiasz mi dzień,, jesteś tak śmieszny w swojej mierności :-) nie pozdrawiam.

9

Kto wysłał ostatnią wiadomość? On czy ty?
Może mu się telefon zepsuł albo zgubił, ukradli, nie ma środków na koncie...

10 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-27 20:05:32)

DariuszkaaD napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DariuszkaaD napisał/a:

Hahaha przyznam że ubarwiasz mi dzień,, jesteś tak śmieszny w swojej mierności :-) nie pozdrawiam.

Co cię tak śmieszy? Prawda? Dziękuję bardzo i cieszę się, że mogłem pomóc. smile

Podaj definicję "sponsoringu". Wklej ze słownika i porównaj do tego, co napisałaś w swoim wątku. Ocena mierny big_smile Trzeba wrócić do szkoły, a potem zacząć dyskusję z szanującym się tu facetem.

11

GOSTY napisał/a:
DariuszkaaD napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Co cię tak śmieszy? Prawda? Dziękuję bardzo i cieszę się, że mogłem pomóc. smile

Podaj definicję "sponsoringu". Wklej ze słownika i porównaj do tego, co napisałaś w swoim wątku. Ocena mierny big_smile Trzeba wrócić do szkoły, a potem zacząć dyskusję z szanującym się tu facetem.

Facet w Twoim przypadku to zbyt wiele powiedziane :-D

12 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-27 20:18:03)

DariuszkaaD napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DariuszkaaD napisał/a:

Facet w Twoim przypadku to zbyt wiele powiedziane :-D

Taki troll post smile Żeby toksycznie ukuć, ale konkretów brak big_smile

Ty tylko myślisz o sobie. Jak każda niby "kobieta".

Ja lubię jednak konkretne babki, inteligentne. Dużo wymagam. Lubię japoneczki. Mają takie oczy! Coś pięknego. I są po prostu równe. Demokraci tak jak ja.

USA i Japonia, to moje środowisko.

Możesz mnie wyzywać. Mnie to zwisa smile I tak zdania nie zmienię. Bo wiem, czego chcę.

Ostatnia od niego wiadomość to 1 tylko zdjęcie,  ( pochwalił się, że zrobił ich całe mnóstwo ), pod zdjęciem napisałam, że cieszę się że zwiedza tak piękne miejsca i życzyłam mu aby zwiedził ich jak najwięcej itd... Potem wieczorem napisał co zwiedził, i że odpoczywa. Więc jak powiedział, że odpoczywa wysłałam tylko dwie emotikony z buziakami  i on odebrał to, ale już nic nie napisał i milczy do teraz .  Nie chcę do niego pisać, nie chcę się narzucać , nawet nie wypada.

Mówił, przed wyjazdem że nie będzie dużo pisał, ponieważ nie chce być przyklejony na wakacjach do telefonu, jednak podkreślił że krótko będzie ze mną się kontaktował.  Czuję się dziwnie, mam głupie wrażenie, że on tam może poznał jakąś dziewczynę.

Jestem naprawdę tym zestresowana.   Myślę sobie, że skoro tyle zwiedza, i ma tyle zdjeć dziwne że nie chwali się tym, nie chce mi pokazać co zobaczył. Przecież nawet przed snem albo kiedy rano się budzi, mógłby 2 minuty poświęcić aby wysłać zdjęcie i zapytać co u mnie, nie wierze, że na wakacjach nie ma 2 minut na to aby mi napisać 2 zdania.

14

GOSTY napisał/a:

Coś pięknego. I są po prostu równe.

Tak, równe tobie, bo zwykle nie przeskakują 155 cm. wzrostu smile

Dlaczego więc siedzisz jak przygwożdżony na babskim forum w Polsce? Nie stać cię na bilet za ocean? O, jak m i przykro... big_smile

15 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-27 21:07:51)

Salomonka napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Coś pięknego. I są po prostu równe.

Tak, równe tobie, bo zwykle nie przeskakują 155 cm. wzrostu smile

Dlaczego więc siedzisz jak przygwożdżony na babskim forum w Polsce? Nie stać cię na bilet za ocean? O, jak m i przykro... big_smile

Nie, bo jestem sentymentalny. I lubię podróże w nieznane. Lubię odpływać. Lubię po prostu kosmos. big_smile

A w Japonii kosmos gwarantowany. Można się łatwo odbić. smile

A teraz mieszkam w lesie. W takim szałasie ze słomy na 2 metry. Tak, lubię dzikusów. Chcę czuć ten klimat sprzed tysięcy lat.

Mój cel to wyjazd do Afryki, ale najpierw będzie Australia. big_smile

I żadna babka nie będzie truć mi życia. Japoneczki są piękne i wyjątkowe i to potrafią zrozumieć. smile

Wiesz, co te ślicznotki mi powiedziały? Coś takiego: ポーランドでは、女性は奇妙です

BTW, cudowny język. Kocham posługiwanie się nim. Może nawet bardziej niż polskim. Zresztą językoznawstwo to moja specjalność. Teraz uczę angielskiego w Japonii. Mam tytuły, uczestniczę w olimpiadach itd.

16

O jeny daj mu życ na tych wakacjach, niech odpoczywa ... Wcale sie nie dziwie, ze nie pisze, chce zapewne odpoczac a nie ciagle wisiec na telefonie. Nie badz bluszczem, daj mu żyć. Zajmij się sobą, przeciez nawet w zwiazku ludzie potrzebuja czasu dla siebie.

17

100% przygadał jakąś młódkę. smile

18

Zadzwoń do niego, tak po prostu!
Zapytaj co robi, jak mijają mu wakacje. Opowiedz jak Tobie mija dzień.
Najlepiej chyba wieczorem.
Bez pretensji itd.
Ze stylu rozmowy, tonu głosu możesz się dużo dowiedzieć.

19

Daj mu żyć, zawsze możesz napisać i zapytać jak idzie zwiedzanie i co dzisiaj widziała ciekawego. Rowie dobrze to on może sobie myślę o tylko wyjechałem a ona przestała się odzywać, może sobie jakiegoś młódka przygruchała.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pojechał na wakacje i zamilkł, nie wiem co o tym myśleć .

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024