facet zamilkł jak to wyjaśnić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet zamilkł jak to wyjaśnić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: facet zamilkł jak to wyjaśnić?

Znałam się z facetem drugi rok , on jest starszy ok 19 lat ja mam 25. Poznaliśmy się w pracy on początkowo zapraszał mnie na kawe, na drinka , ciagle , ile razy mnie widział tyle zapraszał ale ja odmawiałam nie byłam gotowa na związek , a poza tym onieśmelał mnie bardzo , przeszlismy na Ty pisalismy sms-y flirtowalismy pisał mi że boi się, że się zakocha we mnie on już ma swoje lata i wie jak wygląda, tak mi mówił zawsze... a tu nie miał racji bo wyglądał świetnie, ale do sedna rok temu dostałam przeniesienie do innego miasta otwarli filie w innym mieście ja rozpaczałam bo nagle się obudziłam , że będe tęsknić za naszymi rozmowami , i wogóle on zapewniał że będzie mnie odwiedzał , że jemu też smutno i wogóle przyjechał po 2 miesiącach jak się ogarnął ( jak on to stwierdził) i od tego czasu przyjeżdża od czasu do czasu ostatni raz był w czerwcu gadalismy było super doszło do tego że na każde powitanie dawalismy sobie buziaka niby w policzek ale coraz niżej za każdym razem... w lipcu byłam na wakacjach z koleżankami , pisalam do niego co słychac i wogóle kiedy mnie odwiedzi powiedział" mam problemy Karolinko teraz jak się z nimi jakoś uporam to napewno cię odwiedzę przecież wiesz , uwierz mi . a ja mu odpisałam , że jak wróce to chce cię widziec buziaki pa...

wiem idiotycznie to zabrzmialo nie powiedziałam mu ani słowa pocieszenia ani nic . 2 tygodnie temu pisałam do niego ale nic cisza od tego czasu napisałam mu że jak nie chce ze mną gadać żeby mi powiedział a zrozumiem i w ogóle chyba coś mi się należy , on nigdy sie tak nie zachowywał...
nie raz nie odpisywał jeden dzień czy coś ale potem zawsze a teraz?? martwie się i wogóle nie mogę pojąć że to koniec tej znajomośc pieknej...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet zamilkł jak to wyjaśnić?

A coś tam dokladnie naskrobała te 2 tyg. temu?

3

SonyXperia napisał/a:

Spytałam go co słychać? czemu się nie odzywa i jak nie ma już ochoty kontynuować naszej znajomości to żeby dał mi znac ja się nie obraże.. a pozniej JAK  nie odpisał napisałam mu , że nie będe mu więcej głowy zawracać i nie będe się narzucać. pa

tyle i od tej pory cisza:(

nigdy się on tak nie zachowywał facet z klasą a tu nagle taka porażka

4

karol.manieck napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Spytałam go co słychać? czemu się nie odzywa i jak nie ma już ochoty kontynuować naszej znajomości to żeby dał mi znac ja się nie obraże.. a pozniej JAK  nie odpisał napisałam mu , że nie będe mu więcej głowy zawracać i nie będe się narzucać. pa

tyle i od tej pory cisza:(

nigdy się on tak nie zachowywał facet z klasą a tu nagle taka porażka

No facet porażka, też dawno temu miałam taką sytuację, choć tamtego jeszcze można by było tłumaczyć szczenięcym wiekiem, a tego Twojego to niezbyt... byłam w Twojej sytuacji, wiem co czujesz, że zastanawiasz się, analizujesz, co zrobiłaś źle, że obarczasz winą siebie. Też tak robiłam i powiem Ci po latach od tamtego wydarzenia- nie warto było. Nie ma w tym żadnej Twojej winy, to on zachował się bez klasy, urwanie kontaktu bez słowa jest najgorsze. Już lepiej znać najgorszą prawdę niż ciągle mieć nadzieję, że może się odezwie. A odezwie się, gdy będzie tego potrzebował. U mnie tak było, odezwał się po roku czasu, kłamiąc, że telefon mu się wtedy zepsuł tongue że niby moich smsów, czy wszystko ok, czy coś się stało i czy nie chce już kontaktu nie odczytał tongue Nic z tego dobrego potem nie wynikło, takim osobom nie warto dawać drugiej szansy. A nie zakończył znajomości wprost specjalnie, żeby mieć kiedyś drogę powrotu, gdy mu coś w życiu nie wyjdzie (np. z jakąś inną dziewczyną). Rozumiesz, taką otwartą furtkę sobie zostawił. Nie marnuj na kogoś takiego czasu, nie trać czasu na myślenie o nim i analizowanie, masz być dla faceta numerem 1, a jak tak nie jest, to czas o nim zapomnieć, bo nigdy byś nie była numerem 1, nawet gdyby znów się odezwał. Skup się lepiej na tym, żeby w odzyskanym wolnym czasie zainwestować jakoś w siebie, pobiegać, zrobić sobie domowe SPA, kupić coś nowego, bo nigdy nie wiadomo, kiedy poznasz kogoś nowego, lepszego smile

PS. On nie ma klasy, faceta poznaje się po tym, jak kończy, a nie jak zaczyna.

5

Hmmm,..myślę, że powinnaś dać mu czas na spotykanie się z inną (dokładniej to z tą bo inna to Ty jesteś)

6

Mam podobny przypadek tylko,że ja jestem tym facetem, który nagle zamilkł a ona kompletnie nie mogła się tego spodziewać, bo wszystko było na dobrej drodze. Spotkaliśmy się nawet kilka razy tuż przed tym zanim podjąłem taką decyzję. Ramy czasowe podobne, znam ją od 2 lat, różnica wieku podobna, nieskromnie o sobie bym powiedział facet z klasą.Zadaj sobie proste pytanie: czy zrobiłaś coś, co mogło spowodować podjęcie przez niego takiej decyzji? Niekoniecznie powody są takie oczywiste jak tutaj Ci sugerują tzn. że jest inna kobieta. W moim przypadku podjąłem taką decyzję, bo to już za długo trwa i nie znajduję w jej zachowaniu sygnałów świadczących o takim zainteresowaniu moją osobą, jakiego bym pragnął ( odwzajemnienia uczucia)- moim powodem jest całokształt jej działania a raczej obojętność czy też prawie oziębłość(takie czasem sprawia wrażenie).Być może była zraniona mocno w jej poprzednim związku, ale niewiele o tym wiem. Jest dla Ciebie nadzieja! Wciąż ją kocham i pewnie nigdy nie przestanę, taka już niedola mężczyzny.Jeśli facet naprawdę kochał Cię wcześniej( przypomnij sobie jakie mogły być objawy tego) to nie zmieni tego z dnia na dzień ani w tak nagły sposób bez dania racji(ja tak mam).
Jeśli ten facet powiedział Ci chociaż raz,że Cię kocha, starał się dłużej niż rok o Twoje względy,bądź był zakochany w Tobie, może nawet próbował ukrywać swoje uczucia bo Ty słabo reagowałaś na niego, nie nalegał i nie naciskał zbyt mocno, bo uważał,że Cię przestraszy i wykonywał wiele jeszcze innych rzeczy, które nie muszą wskazywać na gorące uczucie z jego strony w Twoim mniemaniu to nie trać wiary.Ja w taki sposób się zachowuję a więc skrajne przypadki są możliwe.Inspirowany Twoim wpisem przełamię chyba swoją męską dumę i jednak się do niej odezwę-dla prawdziwej miłości robi się wszystko!

Moja rada: spróbuj jeszcze raz do niego napisać, nie może to być tekst neutralny, ale zdecydowanie świadczący o Twoich uczuciach jeśli takowe żywisz do niego, tylko odwagą można coś tutaj ugrać, czekając w obojętności na uboczu nie zyskasz nic a być może go stracisz

P.S. Szczegóły interakcji z moim obiektem westchnień na priv(email) jeśli Ciebie  tylko interesują.

7

Ale historia! - może się odnaleźliście.

8

Nie żal mi ludzi, którzy unoszą się honorem, boją objawić swoich uczuć, aby nie przegrać, a potem przegrywają w otchłani milczenia obu stron. Niech cierpią i niech się zastanawiają do końca życia o co wtedy chodziło.

Co ja bym zrobił? Co radzę? Bądźcie otwarci, piszcie co czujecie dbając o drugą stronę, czasem się przegrywa otwartością, ale warto.

9 Ostatnio edytowany przez karol.manieck (2017-09-02 16:52:55)

maddietae napisał/a:

Mam podobny przypadek tylko,że ja jestem tym facetem, który nagle zamilkł a ona kompletnie nie mogła się tego spodziewać, bo wszystko było na dobrej drodze. Spotkaliśmy się nawet kilka razy tuż przed tym zanim podjąłem taką decyzję. Ramy czasowe podobne, znam ją od 2 lat, różnica wieku podobna, nieskromnie o sobie bym powiedział facet z klasą.Zadaj sobie proste pytanie: czy zrobiłaś coś, co mogło spowodować podjęcie przez niego takiej decyzji? Niekoniecznie powody są takie oczywiste jak tutaj Ci sugerują tzn. że jest inna kobieta. W moim przypadku podjąłem taką decyzję, bo to już za długo trwa i nie znajduję w jej zachowaniu sygnałów świadczących o takim zainteresowaniu moją osobą, jakiego bym pragnął ( odwzajemnienia uczucia)- moim powodem jest całokształt jej działania a raczej obojętność czy też prawie oziębłość(takie czasem sprawia wrażenie).Być może była zraniona mocno w jej poprzednim związku, ale niewiele o tym wiem. Jest dla Ciebie nadzieja! Wciąż ją kocham i pewnie nigdy nie przestanę, taka już niedola mężczyzny.Jeśli facet naprawdę kochał Cię wcześniej( przypomnij sobie jakie mogły być objawy tego) to nie zmieni tego z dnia na dzień ani w tak nagły sposób bez dania racji(ja tak mam).
Jeśli ten facet powiedział Ci chociaż raz,że Cię kocha, starał się dłużej niż rok o Twoje względy,bądź był zakochany w Tobie, może nawet próbował ukrywać swoje uczucia bo Ty słabo reagowałaś na niego, nie nalegał i nie naciskał zbyt mocno, bo uważał,że Cię przestraszy i wykonywał wiele jeszcze innych rzeczy, które nie muszą wskazywać na gorące uczucie z jego strony w Twoim mniemaniu to nie trać wiary.Ja w taki sposób się zachowuję a więc skrajne przypadki są możliwe.Inspirowany Twoim wpisem przełamię chyba swoją męską dumę i jednak się do niej odezwę-dla prawdziwej miłości robi się wszystko!

Moja rada: spróbuj jeszcze raz do niego napisać, nie może to być tekst neutralny, ale zdecydowanie świadczący o Twoich uczuciach jeśli takowe żywisz do niego, tylko odwagą można coś tutaj ugrać, czekając w obojętności na uboczu nie zyskasz nic a być może go stracisz

P.S. Szczegóły interakcji z moim obiektem westchnień na priv(email) jeśli Ciebie  tylko interesują.

Boże jaka podobna historia...

powiem tak podrywał mnie , mowił mi że jestem sliczna i chyba nie dla niego bo "  mam swoje lata i nie jestem już casanową"
przynosił mi słodycze do pracy , jakieś drobiazgi , taki flirt trwał prawie 2 lata przez rok zapraszał mnie na randki sugerował spotkania a ja się bałam wstydziłam go tak mi się podobał tez dawałam mu znaki czułe smsy , nawet w zwykłej rozmowie dawałam mu to odczuć tylko on tak jakby się bał takiego związku tej różnicy ciągle mówił o RÓZNICY wieku że ja jestem taka mlodziutka... a teraz tak się zachował... w głowie mi się to nie mieści...

ale co ja miałabym mu napisac, po tym jak ostatni sms do niego brzmiał że daje mu spokoj i nie bede go niepokoić już....
nie chce żeby sobie pomyślał , że nachalna jestem ale zalezy mi bardzo...

jemu jakby zależało też dał by sobie spokój chyba że się obraził za moje zachowanie , on mi wtedy pisał że ma problemy duże a ja do niego , że po urlopie chce go widzieć i tyle...

mętlik mam w głowie ogromny...

może ma inną kobiete?

10

Powiem tak:moja niedoszła miłość ma na imię Katarzyna,30 lat.
Nawet jeśli w Twoim mniemaniu okazałabyś się być nachalna i jednak napisała tego kolejnego smsa to nic to nie zmienia. Przynajmniej próbuj aż do wyczerpania wszystkich możliwości.Jeśli by się okazało, że już z Ciebie zrezygnował lub ma kogoś to i tak już nic nie zyskasz. A co jeśli to tylko nieporozumienie lub po prostu tzw. gierka np. on się oddala bo czuje ,że nic już nie wskóra. Przed chwilą oglądałem pewne video, które uzmysłowiło mi jak subtelne mogą być interakcje między kobietą a mężczyzną zwłaszcza na etapie wstępnego rozpoznania. Ja np. powiedziałem jej,że ją kocham ale później zachowywałem się neutralnie z kilku powodów:1. nie chciałem wywierać na niej presji 2.ponieważ uznałem,że ona mnie nie kocha, zresztą tego nie potwierdziła to w naturalny sposób pozostałem na uboczu a ona mogła sobie pomyśleć,że tylko jej powiedziałem,że ją kocham żeby ją tylko poderwać.
Nie znałem jej przeszłości.Tylko raz wspomniała,że kiedyś była w związku.Jeśli był to związek z traumą to być może ona zachowywała się z rezerwą wobec mnie, co zaburzało właściwy obraz interakcji.Ja mogłem myśleć sobie,że jest niedostępna( kilkunastokrotnie dawała mi kosza) a prawda mogła być taka,że mogło jej zależeć na mnie ale blokowały ją wcześniejsze niepowodzenia no i ta różnica wieku(17 lat).
Ja jeszcze dzisiaj ewentualnie jutro wyślę jej smsa, w którym napiszę, że jeśli chce to może mnie mieć,a jeśli chce zostać tylko przyjaciółką to niech da znać.Wiem,że nigdy nie zmusiłbym jej do odwzajemnienia miłości,ale taki jest mój warunek- moja kobieta musi mnie kochać,  bo ja jej to daję.

11

maddietae napisał/a:

Powiem tak:moja niedoszła miłość ma na imię Katarzyna,30 lat.
Nawet jeśli w Twoim mniemaniu okazałabyś się być nachalna i jednak napisała tego kolejnego smsa to nic to nie zmienia. Przynajmniej próbuj aż do wyczerpania wszystkich możliwości.Jeśli by się okazało, że już z Ciebie zrezygnował lub ma kogoś to i tak już nic nie zyskasz. A co jeśli to tylko nieporozumienie lub po prostu tzw. gierka np. on się oddala bo czuje ,że nic już nie wskóra. Przed chwilą oglądałem pewne video, które uzmysłowiło mi jak subtelne mogą być interakcje między kobietą a mężczyzną zwłaszcza na etapie wstępnego rozpoznania. Ja np. powiedziałem jej,że ją kocham ale później zachowywałem się neutralnie z kilku powodów:1. nie chciałem wywierać na niej presji 2.ponieważ uznałem,że ona mnie nie kocha, zresztą tego nie potwierdziła to w naturalny sposób pozostałem na uboczu a ona mogła sobie pomyśleć,że tylko jej powiedziałem,że ją kocham żeby ją tylko poderwać.
Nie znałem jej przeszłości.Tylko raz wspomniała,że kiedyś była w związku.Jeśli był to związek z traumą to być może ona zachowywała się z rezerwą wobec mnie, co zaburzało właściwy obraz interakcji.Ja mogłem myśleć sobie,że jest niedostępna( kilkunastokrotnie dawała mi kosza) a prawda mogła być taka,że mogło jej zależeć na mnie ale blokowały ją wcześniejsze niepowodzenia no i ta różnica wieku(17 lat).
Ja jeszcze dzisiaj ewentualnie jutro wyślę jej smsa, w którym napiszę, że jeśli chce to może mnie mieć,a jeśli chce zostać tylko przyjaciółką to niech da znać.Wiem,że nigdy nie zmusiłbym jej do odwzajemnienia miłości,ale taki jest mój warunek- moja kobieta musi mnie kochać,  bo ja jej to daję.

No widzisz Ty coś robisz jakoś się zachowujeesz a on nic... jak go kiedyś spytałam czy może wkońcu się spotkamy na neutralnym gruncie a nie w pracy odpisał " Karolinko , kiedyś na pewno.."

ostatni jego sms na pewno niedługo Cię odwiedze tylko musze uporać się ze swoimi problemami

tak się nie zachowuje dojrzały facet... mógl mi napisać że chce skończyć znajomośc bylo by mi przykro ale dałabym sobie spokój a nie taka cisza i myślę rozpamiętuje co mogło się stac...

mam dosć naprawde... szkoda że on się tak nie zachowuje jak Ty , już dawno bylibyśmy razem wtedy

12

Tego rodzaju gra wbrew pozorom odbywa się na poziomie emocjonalnym również u mężczyzn, którzy często są oskarżani o silny „niedorozwój emocjonalny”.Być może on poczuł sie w jakiś sposób urażony i wycofał się. Nie potępiaj go za to, bo faceci też miewają uczucia.Ja mam i mimo tego,że jestem po drugiej stronie barykady tzn. ja odgrywam taką rolę jaką gra Twój facet to uwierz mi mam swoje ważne powody.Mówiąc gra mam na myśli często naturalną interakcję między dwojgiem ludzi.Pamiętaj,że on też może czuć się urażony czymś- najgorzej by było gdyby to była jakaś drobnostka, nieporozumienie z powodu mało precyzyjnej komunikacji.Ostatnio ukułem sobie takie powiedzenie,które jest znane ale na tym forum nie funkcjonuje jako podstawowa zasada: rzeczy najtrudniej zdobywane są najcenniejsze.Tu wszyscy Ci powiedzą daj sobie spokój, ja nie. Staraj się, próbuj, po raz kolejny.
P.S. Zdawałem na prawo jazdy 7 razy, a miałbym tak łatwo odpuścić kobietę mojego życia,nie!

13 Ostatnio edytowany przez miki888 (2017-09-03 09:23:02)

Prawdopodobnie jest inna kobieta. U mnie było podobnie, przyznał się dopiero po kilku sms i kilku telefonach . Nie każdy facet ma cywilną odwagę wyznać coś takiego dlatego milczy.Było bardzo podobnie ,też wysyłałam do niego sms o podobnej treści co ty ...., w końcu mi odpisał być może dla świętego spokoju,żebym mu więcej głowy nie zawracała. Opuść sobie . . U mnie tez było cudownie i nagłe urwanie kontaktu .

14

Domyślam się , że jest inna kobieta chociaż moje dwie przyjaciółki twierdzą że " jak do tej pory go nikt nie porwał to nie martwiłabym się"
facet ma prawie 50 lat a zachowuje się jak dziecko co mnie strasznie irytuje.
i postanowiłam , że NIE BEDE PISAĆ WIĘCEJ bo co ja miałabym mu napisać??? skoro nie odpisał na jednego , drugiego sms-a i tak za dużo a też mam godność... bardzo mi jest przykro ale cóż takie życie

15

Moje zdanie jest inne, z tym, że ja jestem mężczyzną.Facet nie powinien się poddawać.Ja pisałem do niej smsa- brak odpowiedzi, pisałem kolejnego dopiero po jakimś czasie i jakoś to powstawało z martwych, dostałem od niej mnóstwo koszy, kiedyś umowiłem się z nią w cztery oczy a potem gdy do niej przyszedłem powiedziała ,że nie może- wtedy poczułem się jak kompletne zero a było to w towarzystwie innej osoby. Conajmniej kilkukrotnie planowałem z niej zrezygnować,ale zawsze coś mi przeszkadzało, coś jakby boska opatrzność czuwała nad tym,żeby to nie wygasło. Ja widzę w tym taki sens,że przeczekalem ten czas kiedy byłem(jeszcze trochę jestem) zauroczony, wtedy nie myśli i nie analizuje się, i nie działa racjonalnie i dopiero teraz mogę otwarcie mówić o tym, co do niej czuję i czułem nie martwiąc się o to, że zostanę odrzucony.
A propos godności czy dumy to żeby nie było, że Ty zachowasz swoją dumę on swoją i do niczego wielkiego na pewno nie dojdzie.Ja też mam problem z tzw. męską dumą i wydaje mi się, że nie powinienem sie poniżać, błagać o miłość. W takim razie skąd by się miała miłość brać jeśli chociaż jedno z dwojga nie uległoby,wyprosiło, wybłagało tylko,że musi to się odbyć na takim poziomie,że mężczyzna, który pragnie danej kobiety mówi tak: hej,dziewczyno, uwielbiam cię i jeśli tylko chcesz być ze mną to byłbym najszczęśliwszym facetem na ziemi a jeśli nie to miło było ciebie poznać.Część facetów stawia ultimatum bezpośrednio albo pośrednio udowadniając tym samym,że nie potrafią kochać tylko stawiać wymagania.
90% związków jest nie udana, bo zakochana jest zazwyczaj jedna osoba(przeważnie kobieta) a faceta satysfakcjonuje tylko seks, udaje zakochanego i dopóki kobieta jest w dobrej formie wszystko gra.
Rozumiem,że sytuacja wygląda następująco: Ty go kochasz, boisz się go utracić i dlatego boisz się pójść na całość, boisz się przed nim otworzyć bo obawiasz się,że to się może skończyć, ja też tak miałem, bałem się ale już teraz nie- musisz wyjść z fazy zauroczenia,żeby móc z nim rozmawiać tak,by przekazać swoje wszystkie pragnienia i oczekiwania, nawet wtedy trzeba mieć odwagę, ale tylko wtedy obawa przed odrzuceniem nie zablokuje Cię przed wyrażeniem swoich pragnień.
Proszę Cię, przełknij swoją dumę, bo to jest duma a nie godność i odezwij sie do niego.Jeśli tego nie zrobisz to ja nie wysyłam dzisiaj smsa do swojej smile

16

maddietae napisał/a:

Odpowiedz dla mnie , jestem właśnie w podobnej sytuacji - mój wątek pt. ''Dziwne zachowanie faceta '' .....Znam faceta 7 lat , nagle przestał się odzywać .Po kilku sms i próbie kontaktu telefonicznego napisał,że ma dziewczynę. Wtedy ja odpisałam - ''Cieszę się , myślę jednak ,że nikt nie będzie cię kochał tak jak ja i wtedy zaczął do mnie wydzwaniać ......Zgodził się ze mną spotkać , żebyśmy porozmawiali ,ale spotkanie nie doszło do skutku , bo nie mogłam pojechać ,,,Mieszkamy jednak w jednym mieście i mam nadzieję ,że on do mnie jeszcze się odezwie.

17

maddietae napisał/a:

Moje zdanie jest inne, z tym, że ja jestem mężczyzną.Facet nie powinien się poddawać.Ja pisałem do niej smsa- brak odpowiedzi, pisałem kolejnego dopiero po jakimś czasie i jakoś to powstawało z martwych, dostałem od niej mnóstwo koszy, kiedyś umowiłem się z nią w cztery oczy a potem gdy do niej przyszedłem powiedziała ,że nie może- wtedy poczułem się jak kompletne zero a było to w towarzystwie innej osoby. Conajmniej kilkukrotnie planowałem z niej zrezygnować,ale zawsze coś mi przeszkadzało, coś jakby boska opatrzność czuwała nad tym,żeby to nie wygasło. Ja widzę w tym taki sens,że przeczekalem ten czas kiedy byłem(jeszcze trochę jestem) zauroczony, wtedy nie myśli i nie analizuje się, i nie działa racjonalnie i dopiero teraz mogę otwarcie mówić o tym, co do niej czuję i czułem nie martwiąc się o to, że zostanę odrzucony.
A propos godności czy dumy to żeby nie było, że Ty zachowasz swoją dumę on swoją i do niczego wielkiego na pewno nie dojdzie.Ja też mam problem z tzw. męską dumą i wydaje mi się, że nie powinienem sie poniżać, błagać o miłość. W takim razie skąd by się miała miłość brać jeśli chociaż jedno z dwojga nie uległoby,wyprosiło, wybłagało tylko,że musi to się odbyć na takim poziomie,że mężczyzna, który pragnie danej kobiety mówi tak: hej,dziewczyno, uwielbiam cię i jeśli tylko chcesz być ze mną to byłbym najszczęśliwszym facetem na ziemi a jeśli nie to miło było ciebie poznać.Część facetów stawia ultimatum bezpośrednio albo pośrednio udowadniając tym samym,że nie potrafią kochać tylko stawiać wymagania.
90% związków jest nie udana, bo zakochana jest zazwyczaj jedna osoba(przeważnie kobieta) a faceta satysfakcjonuje tylko seks, udaje zakochanego i dopóki kobieta jest w dobrej formie wszystko gra.
Rozumiem,że sytuacja wygląda następująco: Ty go kochasz, boisz się go utracić i dlatego boisz się pójść na całość, boisz się przed nim otworzyć bo obawiasz się,że to się może skończyć, ja też tak miałem, bałem się ale już teraz nie- musisz wyjść z fazy zauroczenia,żeby móc z nim rozmawiać tak,by przekazać swoje wszystkie pragnienia i oczekiwania, nawet wtedy trzeba mieć odwagę, ale tylko wtedy obawa przed odrzuceniem nie zablokuje Cię przed wyrażeniem swoich pragnień.
Proszę Cię, przełknij swoją dumę, bo to jest duma a nie godność i odezwij sie do niego.Jeśli tego nie zrobisz to ja nie wysyłam dzisiaj smsa do swojej smile

Twoje posty sa bardzo podbudowujące wiesz?

tylko sluchaj co ja mam do niego napisać? już naprawdę nie mam pomyslu , skoro mój osttani sms wyglądal tak że napiałam , nie będe ci zawracać głowy , to może się ucieszył , że ma w końcu świety spokój...

pojęcia nie mam co mu napisać...

i moja intuicja mówi że ma kogoś:(

ale dziękuję że dałeś mi jakiekolwiek światełko w tunelu... bo łudzę się dalej , że może on jeszcze się odezwie

18

jutro wyjeżdzam nad morze musze sobie to wszystko przemyśleć...

maddietae- może jakiś kontak priv smile

19

karol.manieck napisał/a:

Wysłałem emaila do Ciebie, do niej też wyślę smile

20 Ostatnio edytowany przez karol.manieck (2017-09-03 19:37:57)

maddietae napisał/a:
karol.manieck napisał/a:

Wysłałem emaila do Ciebie, do niej też wyślę smile

21 Ostatnio edytowany przez karol.manieck (2017-09-03 19:44:34)

nic nie dostalam...
karol.maniecki@interia.pl

22

Teraz już poszło!

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet zamilkł jak to wyjaśnić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024