Nie chce odpowiedzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce odpowiedzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez nataliitkawa (2022-05-22 14:14:12)

Temat: Nie chce odpowiedzi

Nie chce już odpowiedzi na ten post. Dziękuję bardzo.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez anetas (2022-05-22 12:40:34)

Odp: Nie chce odpowiedzi

Ja nie jestem zwolenniczką rozmów na temat związku ale ten facet potraktował Cię bardzo przedmiotowo, założę się że celowo Cię przestawiał
swoim znajomym żeby Cię wprowadzić dodatkowo w błąd. Jeżeli nie jesteście parką to masz prawo umawiać się na randki a z nim się spotykać z nudów. Jemu się nie odwidzi uwierz mi. Zacznij się szanować i traktuj go tak samo jak on traktuje Ciebie - czyli pogotowie seksualne / popychadło na nudne wieczory. Nie pozwól sobą pomiatać. On Cię zaszufladkował jako darmowy seks i w perfidny sposób oszukał. Powinnaś go usunąć i zacząć się spotykać z kimś kto będzie wart Twojego czasu. Dziwię się że w ogóle się zastanawiasz co zrobić

3

Nie odwidzi mu się. Pozostając z nim w "związku" i czekając, aż on się zaangażuje, marnujesz swój czas. Najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby zerwanie kontaktu lub traktowanie go tak, jak on traktuje Ciebie - pogotowie seksualne, czasoumilacz. Jednak myślę, że ta druga opcja byłaby dla Ciebie niewykonalna zważywszy na Twoje emocjonalne zaangażowanie. Nie okłamuj go więcej, przecież jesteś tylko koleżanką, masz prawo umawiać się na randki.

4

Zostawić!

Z twojego posta wynika, za masz jakieś tam przebłyski świadomości, ze jesteś zapchajdziura, dziewczyna do łóżka, zabawka. I to taka na zawołanie, bo jesteś na jego skinienie. Ale najwyraźniej nie jesteś świadoma, ze postępujesz bez godności.

Wiem doskonale, jak to jest być zakochanym bez wzajemności, bo to kiedyś przerabiałam, ale choc bolało, nie poszłam na taki układ. Ty poszłaś trochę nieświadomie, później nie umiałaś odejść (mogę się tylko bardzo dziwić), ale sytuacja ci w tym pomogła, wiec chociaż teraz spróbuj znaleźć godność, która bez dwóch zdań zgubiłaś, skoro masz taki dylemat.

Zgaduje, ze on na ciebie mocno działa, ale nie będziesz z nim szczęśliwa, a w którymś momencie stracisz szacunek do siebie. Nie warto się poniżać dla paru chwil, a zapewniam cię, ze prędzej czy póżniej on i tak z ciebie zrezygnuje, a wtedy będzie bolało dużo bardziej niż teraz. Nie rób sobie tego.

Pisz na forum, spotykaj się ze znajomymi, korzystaj ze względnej pogody i na przykład wsiadaj na rower za każdym razem, gdy cię podkusi, żeby do niego napisać. Albo idź pobiegać, cokolwiek. A jeśli on napisze, to spuść go na drzewo.

I popracuj nad niskim poczuciem wartości. Sama albo ze specjalista. Bo gdybys znała swoją wartość, zniknelabys z jego zycia już po tamtej rozmowie, gdy przyznał, ze jesteś tylko koleżanka do seksu.

5 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-22 13:30:07)

anetas napisał/a:

Ja nie jestem zwolenniczką rozmów na temat związku ale ten facet potraktował Cię bardzo przedmiotowo, założę się że celowo Cię przestawiał
swoim znajomym żeby Cię wprowadzić dodatkowo w błąd. Jeżeli nie jesteście parką to masz prawo umawiać się na randki a z nim się spotykać z nudów. Jemu się nie odwidzi uwierz mi. Zacznij się szanować i traktuj go tak samo jak on traktuje Ciebie - czyli pogotowie seksualne / popychadło na nudne wieczory. Nie pozwól sobą pomiatać. On Cię zaszufladkował jako darmowy seks i w perfidny sposób oszukał. Powinnaś go usunąć i zacząć się spotykać z kimś kto będzie wart Twojego czasu. Dziwię się że w ogóle się zastanawiasz co zrobić

Nie rozumiem dlaczego namawiasz ją do czegoś co sama nazywasz perfidnym oszustwem. smile No tak jako kobieta ma prawo do chodzenia z jednymi na randki, a z innymi zabawiać się w łóżku dla zabicia nudy. My pomiatać tak, ale nas już nie. Wtedy to dopiero będzie pełny szacunek dla własnej osoby.

6 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2022-05-22 13:32:51)

nataliitkawa napisał/a:

Mam ogromne wyrzuty sumienia, bo wczoraj spotkałam się z kimś i on zadzwonił. Okłamałam go, że jestem z koleżanka, ale nie uwierzył, poprosił o zdjęcie. Od tamtego momentu się nie odzywa, ja też nie.

A dlaczego go okłamałaś, autorko?

7

gosciu ma cie gdziec i traktuje jak darmowa prostytutke, a ty chceszs ie odzywac? gdybys miala choc troche godnosci to wcale bys w to nie wchodzila, a przynajmniej juz dawno splawila. nie masz zadnego szacunku do siebie. jak chcesz to sie odezwij, pozwol dalej traktowac jak szmate, skoro to lubisz.

nataliitkawa, podsumowując:

- Spotykasz się z facetem 1,5 roku, dla którego jesteś tylko i wyłącznie zapchajdziurą
- Facet powiedział Ci o tym wprost, że to tylko ,,koleżeństwo"
- ,,Nakryłaś go" z jakimiś dwoma innymi kobietami i mimo tego dalej utrzymujesz z nim kontakt
- Gdzieś w międzyczasie sama spotkałaś się z innym mężczyzną, okłamując go, ze to koleżanka.

Takiego kurwidołku dawno nie czytaliśmy.
To już chyba podchodzi pod jakiś syndrom Sztokholmski z elementami nieświadomego kontra ataku.

9

Czy po tak zimnym  prysznicu jaki tu dostałaś,  masz  jakieś przemyślenia  i plan działania?

10

Legat napisał/a:
anetas napisał/a:

Nie rozumiem dlaczego namawiasz ją do czegoś co sama nazywasz perfidnym oszustwem. smile No tak jako kobieta ma prawo do chodzenia z jednymi na randki, a z innymi zabawiać się w łóżku dla zabicia nudy. My pomiatać tak, ale nas już nie. Wtedy to dopiero będzie pełny szacunek dla własnej osoby.

Nie rozumiem jakie oszustwo? Facet dał jej do zrozumienia że jest z nią tylko dla seksu czyli są w ukladzie fwb. Więc może się spotykać z innymi a jak znajdzie lepszy towar to jemu podziękuje? Poza tym gdyby ktoś go potraktował tak jak na to zasługuje istnieje szansa że zreflektuje się zanim kogoś poniży tak jak autorkę.

nataliitkawa napisał/a:

Polecamy się na przyszłość

12

Kolejny watek potwierdzający jak ciężko dziewczynie zejść z karuzeli.

musi zaczekac az karuzela spowolni....na fullgazie obrotowym ladowanie bedzie bolec:)

Legat napisał/a:

Kolejny watek potwierdzający jak ciężko dziewczynie zejść z karuzeli.

Bestialska natura kobiet jest bezlitosna smile

15 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-22 16:19:55)

edek z krainy kredek napisał/a:

musi zaczekac az karuzela spowolni....na fullgazie obrotowym ladowanie bedzie bolec:)

Z jej podejściem, to raczej sporo czasu jeszcze karuzela pokręci. Ale wiek ma też swoje prawa. Jeszcze ma czas na tych co wyczekują na tą jedną jedyną, gotowi jej nieba przychylić. smile

16 Ostatnio edytowany przez Apogeum (2022-05-22 17:58:41)

anetas napisał/a:

Poza tym gdyby ktoś go potraktował tak jak na to zasługuje istnieje szansa że zreflektuje się zanim kogoś poniży tak jak autorkę.

Dla ścisłości: nie tyle on poniża autorkę (a jeśli nawet, to na jej wyraźne życzenie), co autorka sama siebie poniża, będąc dziewczyna na telefon i na seks dla kogoś, kto traktuje ja instrumentalnie.

17

nataliitkawa napisał/a:

Hmm prawda  zabolała? 
No tak,  wygodniej  się łudzić złudzeniami związku,  ale to nie Twoja wina,  to wina oksytocyny.  Dlatego  Seks bez zobowiązań  jest ok do trzeciego razu smile
Co by mogło  Tobą jeszcze kierować...  Hmmm...  Może desperacja? Może nieprzerobione problemy? smile

18 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 20:56:32)

anetas napisał/a:

Ja nie jestem zwolenniczką rozmów na temat związku ale ten facet potraktował Cię bardzo przedmiotowo,

Prawidłowo. Tak przedmiotowo, jak kobiety traktują mężczyzn. Tak samo.

Od dziś też tak będę robił. Każdej głupiej, którą oszukam, a następnie się rozmyślę.

Dlaczego? Bo "kobiecie" to "wolno" się "rozmyślać"? I te wszystkie głupie "memy"? Co to za SHIT w tej Polsce?

A ja sram na te "kobiety". I wiecie co? Zacznę grę. Będą cierpieć jeszcze gorzej! Tzn. uwiodę i zostawię bezlitośnie.

A później powiem "facet wybiera", "facet to może". big_smile

Brzydzę się nimi dwa razy bardziej niż one!

19

GOSTY napisał/a:
anetas napisał/a:

Ja nie jestem zwolenniczką rozmów na temat związku ale ten facet potraktował Cię bardzo przedmiotowo,

Prawidłowo. Tak przedmiotowo, jak kobiety traktują mężczyzn. Tak samo.

Od dziś też tak będę robił. Każdej głupiej, którą oszukam, a następnie się rozmyślę.

Dlaczego? Bo "kobiecie" to "wolno" się "rozmyślać"? I te wszystkie głupie "memy"? Co to za SHIT w tej Polsce?

A ja sram na te "kobiety". I wiecie co? Zacznę grę. Będą cierpieć jeszcze gorzej! Tzn. uwiodę i zostawię bezlitośnie.

A później powiem "facet wybiera", "facet to może". big_smile

Brzydzę się nimi dwa razy bardziej niż one!

O nie, kolejny stary prawiczek na forum

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce odpowiedzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024