Czy stulejka całkowita ma wpływ na doznania kobiet? ,czy jednak odczucia są takie same jak z osobą nie posiadającą jej?
Nigdy nie miałam doświadczenia seksualnego z mężczyzną, który ma stulejkę, więc nie odpowiem na to pytanie. Pytanie czy dla tego mężczyzny nie jest dyskomfortem penetracja? Jak z masturbacją wygląda sytuacja, przy takim problemie?
https://meskiezdrowie.pl/threads/moj-ch … obic.3013/ tutaj jest fajna rozmowa o podobnej sytuacji. Jak widać to nie dziewczyna miała problem z doznaniami, a chłopak bo go chyba bolały pieszczoty partnerki. Więc warto za wczasu zając się medycznie sprawą stulejki u dobrego lekarza.
Hej mlody czemu sobie tego nie usuniesz ( problemu )? Przeciez taki zabieg to dzisiaj pierdniecie dla chirurga urologa i masz normalne zycie po paru tygodniach.
Ja już jestem po zabiegu, chciałem się dowiedzieć jak wygląda druga strona medalu, a mianowicie czy stulejka ma wpływ na doznania kobiet.
Czy mógłbyś cos więcej napisać o zabiegu? Swoje porady odczucia.
Jak wyglądało znalezienie lekarza, wstępne badanie, sam zabieg, pielęgnacja po zabiegu do momentu wygojenia? Jak masz odczucia teraz gdy pozbyłeś się stulejki? Czy zabieg, który przeszedłeś to było obrzezanie, czy plastyka?
a co mu masturbacja powie o doznaniach kobiet? nic.
wydaje mis ie, ze nie ma to nadzwyczajnego znaczenia. jestes po zabiegu. ewentualnie mozesz zainwestowac w dluzsza i intensywniejsza gre wstepna, zeby bardziej rozpalic kobiete i powinno byc dobrze.