Żele intymne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Żele intymne

Szukakm opinii o żelach intymnych MOje doświadczenia nie są duze, jednak zdecydowanie nie pasują mi zele czerwone rozgrzewające ( czy Was również tak pieka). O wiele lepsze są te zielone, które niby chłodzą ale jednak równiez nie jest tak przyjemnie.

Nie probowałam jeszcze żelu durex intense Warto? Czy jednak unimil? Co polecicie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Żele intymne

Nie wiem ale sie wypowiem

Ja tam po zelach nie polecialem za daleko, chalpie malszcze klaszcze jakby piesel wode pil....do dupy z tym doslownie i w prznosni.

3

Rozgrzewające pieką jeśli masz jakieś obtarcia. Ogolnie kwesia gustu. Moja panna czasami lubi chociaz głównie wybieramy innego rodzaju zele. Takie które zwiększaja ukrwienie okolic intymnych oraz daja lepsze odczucia. Durex intense jest dość drogi i średni w działaniiu. O wiele lepiej będzie jak kupisz sobie libi gel. W o wiele lepszy sposób poprawia wrażenia, okolice tam na dole są o wiele lepiej ukrwione. Seks jest przyjemniejszy. Jeszcze niezły jest be lover, ale tylko jeśli potrzebujesz wiekszego poślizgu.

4

stroke napisał/a:

Szukakm opinii o żelach intymnych MOje doświadczenia nie są duze, jednak zdecydowanie nie pasują mi zele czerwone rozgrzewające ( czy Was również tak pieka). O wiele lepsze są te zielone, które niby chłodzą ale jednak równiez nie jest tak przyjemnie.

Nie probowałam jeszcze żelu durex intense Warto? Czy jednak unimil? Co polecicie?

Wejdź na stronę pierwszego lepszego sklepu z akcesoriami erotycznymi i kup najzwyklejszy żel na bazie wody.
Żadne tam rozgrzewające czy schładzające. Jeżeli potrzeba lubrykantu, to klasyk jest najlepszy.

Stara szkoła poleca masło smile

zwyczajny gość napisał/a:

Stara szkoła poleca masło smile

Ale jakis konkretne ? kurde tyle tego teraz w markietach ze mozg sie lansuje i mozna utkac przy regale na troche.

7

podasz linka prosze?

barterka napisał/a:

Rozgrzewające pieką jeśli masz jakieś obtarcia. Ogolnie kwesia gustu. Moja panna czasami lubi chociaz głównie wybieramy innego rodzaju zele. Takie które zwiększaja ukrwienie okolic intymnych oraz daja lepsze odczucia. Durex intense jest dość drogi i średni w działaniiu. O wiele lepiej będzie jak kupisz sobie libi gel. W o wiele lepszy sposób poprawia wrażenia, okolice tam na dole są o wiele lepiej ukrwione. Seks jest przyjemniejszy. Jeszcze niezły jest be lover, ale tylko jeśli potrzebujesz wiekszego poślizgu.

8

W ogóle nie jedzie reklamą. No w ogóle.

9

Poślizg jest wink Chodzi tutaj o lepsze odczucia. Lubimy testować nowe rzeczy. Szczególnie żele.

10

Ogólnie libi gel to jeden z lepszych ( fajnieże dobrze zgrywa się z gumą, jest na bazie wody tak więc się nie klei.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023