Sentyment do bylych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Sentyment do bylych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Sentyment do bylych

Witam
Co sądzicie jeśli Wasz facet jest z Wami od 3 lat i wciąż ma nazwy email z byłymi którymi był oraz zdjęcia w kompie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sentyment do bylych
Kamilaasia napisał/a:

Witam serdecznie
Mam problem mój partner wciąż ma w komputerze zdjęcia z byłymi kobietami i nazwy e-mail z nazwą tych dziewczyn używa ich nadal jednego nawet nie chciał powiedzieć był bardzo intymny, oczywiście sama go znalazłam.Jest ze mną trzy lata  czuję że nie jest ze mna szczery będąc w pracy na wyjeździe pisał też intymne rzeczy z byłymi zrobiłam mu awanturę powiedział że przestał ale ja nie mam już zaufania.prosilam by zrobił porządek z emaliami i zdjęciami zapiera się nie wiem co mam myśleć
Dziękuję za odpowiedź

Co tutaj myśleć? Rozbujaj nogę, daj kopa w tyłek na pożegnanie. Masz zamiar robić teraz za jego matkę, co będzie dzieciaczka strofowała, pilnowała i wychowywała? Sama się siebie zapytaj czy ktoś taki zasługuje na bycie z tobą? No ja nie wiem, może zasługuje, jak to czujesz, z "miłości" bedziesz sie w to bawiła?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Sentyment do bylych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024