Głupi problem, status na fb - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Głupi problem, status na fb

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Głupi problem, status na fb

Hej. Mam taki problem, że spotykam się z chłopakiem. Jesteśmy w związku od miesiąca. A on ma ustawiony status na fb 'wolny'. Nie zależy mi na tym, żebyśmy my koniecznie ustawili swój status, ale niezmiernie irytuje mnie to, że ma wolny. Bym chciała, żeby to usunął. Problem w tym, że nie wiem jak zagaić ten temat, bo nie chce wyjść na osobę dziecinną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Głupi problem, status na fb

oO

3 Ostatnio edytowany przez Onaja12345 (2022-02-13 01:56:52)

??????

4

Zaproponuj aby zmienił status na „zniewolony”- epicki status!

5

nenekuku napisał/a:

/./
Problem w tym, że nie wiem jak zagaić ten temat, bo nie chce wyjść na osobę dziecinną.

No cóż, chyba jesteś jeszcze młodziutka, jeśli status na Fb spędza Ci sen z oczu.
W każdym temacie zagajaj po prostu, byle nie nachalnie.
I tyle.

6

A może jemu wystraszy to że po prostu jesteście razem ? Nie czuje potrzeby ogłaszania tego całemu światu ? Co to za czasy nastały , żeby status że jest ktoś w związku na FB tak bardzo miał znaczenie ? Jesteście parą w rzeczywistości a nie w internecie . Luuudzie

7

DeepAndBlue napisał/a:

Raczej na zaklepany dla koleżanek. smile

8

Ale ja nie muszę mieć tego statusu. Tylko mi przeszkadza, że ma 'wolny' tak jakby był otwarty na to, żeby ktoś tam do niego pisał w calach romantycznych. Bym chciała, żeby miał zgodnie z prawdą, czyli, że jest w związku albo nie miał tam wypełnione NIC.

9

Miesiąc to "papierowy" związek, nie wie jak to dalej się potoczy, więc nie masz co zaprzątać sobie tym głowy, po pół roku możesz napomknąć, jak Ci na tym zależy, a może do tego czasu sam zmieni albo już nie będziecie razem.

Legat napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Raczej na zaklepany dla koleżanek. smile

Sprawdziłam i nie ma takiego statusu tongue

11

Skoro ma status wolny to chyba chce jakoś to zaznaczyc. Inaczej w ogole tego statusu nie miałby okreslonego

12

Bubcia85 napisał/a:

Skoro ma status wolny to chyba chce jakoś to zaznaczyc. Inaczej w ogole tego statusu nie miałby okreslonego

A może po prostu miał ustawiony "wolny" zgodnie z prawdą jeszcze przed związkiem, a teraz nie przyszło mu do głowy, że to pierwsza rzecz, którą powinien zmienić? wink

Sama miałam przez jakiś czas "wolny", będąc już w związku. Z takiego właśnie powodu. A nigdy nie szukałam nowych znajomości przez internet, nie odpisywałam na żadne wiadomości od zainteresowanych panów i w ogóle nie była to żadna demonstracja gotowości/chęci wejścia w związek. Byłam wolna, to miałam "wolny" i tyle. Zaczęłam związek, to "kiedyś tam", jak mi się przypomniało, zmieniłam. Nie sądziłam, że może to komuś spędzać sen z powiek.

13

SaraS napisał/a:
Bubcia85 napisał/a:

A może po prostu miał ustawiony "wolny" zgodnie z prawdą jeszcze przed związkiem, a teraz nie przyszło mu do głowy, że to pierwsza rzecz, którą powinien zmienić? wink

Sama miałam przez jakiś czas "wolny", będąc już w związku. Z takiego właśnie powodu. A nigdy nie szukałam nowych znajomości przez internet, nie odpisywałam na żadne wiadomości od zainteresowanych panów i w ogóle nie była to żadna demonstracja gotowości/chęci wejścia w związek. Byłam wolna, to miałam "wolny" i tyle. Zaczęłam związek, to "kiedyś tam", jak mi się przypomniało, zmieniłam. Nie sądziłam, że może to komuś spędzać sen z powiek.

Jestem pewna na 99%, że tak było. On zawsze miał ten status 'wolny' nawet jak ze sobą jeszcze nie kręciliśmy. Dlatego chce mu jakoś przypomnieć o tym statusie, ale no nie chce wyjść na jakiegoś dziwaka big_smile Może odczekam jeszcze jakiś czas i jakoś luźno o tym napomknę przy okazji.

14

Cholera, tyle już z Miskiem jestem,  a na fejsie on dalej  "wolny" big_smile

Tak serio,  jeśli tak Ci to przeszkadza,  to w formie luźnej rozmowy,  możesz poprosić by zmienił,  bo to dla Ciebie ważne  i tyle.  Nie ma co się gryźć z tego powodu smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Głupi problem, status na fb

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024