Hej. Mam taki problem, że spotykam się z chłopakiem. Jesteśmy w związku od miesiąca. A on ma ustawiony status na fb 'wolny'. Nie zależy mi na tym, żebyśmy my koniecznie ustawili swój status, ale niezmiernie irytuje mnie to, że ma wolny. Bym chciała, żeby to usunął. Problem w tym, że nie wiem jak zagaić ten temat, bo nie chce wyjść na osobę dziecinną.
oO
3 2022-02-13 01:55:59 Ostatnio edytowany przez Onaja12345 (2022-02-13 01:56:52)
??????
Zaproponuj aby zmienił status na „zniewolony”- epicki status!
/./
Problem w tym, że nie wiem jak zagaić ten temat, bo nie chce wyjść na osobę dziecinną.
No cóż, chyba jesteś jeszcze młodziutka, jeśli status na Fb spędza Ci sen z oczu.
W każdym temacie zagajaj po prostu, byle nie nachalnie.
I tyle.
A może jemu wystraszy to że po prostu jesteście razem ? Nie czuje potrzeby ogłaszania tego całemu światu ? Co to za czasy nastały , żeby status że jest ktoś w związku na FB tak bardzo miał znaczenie ? Jesteście parą w rzeczywistości a nie w internecie . Luuudzie
Zaproponuj aby zmienił status na „zniewolony”- epicki status!
Raczej na zaklepany dla koleżanek.
Ale ja nie muszę mieć tego statusu. Tylko mi przeszkadza, że ma 'wolny' tak jakby był otwarty na to, żeby ktoś tam do niego pisał w calach romantycznych. Bym chciała, żeby miał zgodnie z prawdą, czyli, że jest w związku albo nie miał tam wypełnione NIC.
Miesiąc to "papierowy" związek, nie wie jak to dalej się potoczy, więc nie masz co zaprzątać sobie tym głowy, po pół roku możesz napomknąć, jak Ci na tym zależy, a może do tego czasu sam zmieni albo już nie będziecie razem.
DeepAndBlue napisał/a:Zaproponuj aby zmienił status na „zniewolony”- epicki status!
Raczej na zaklepany dla koleżanek.
Sprawdziłam i nie ma takiego statusu
Skoro ma status wolny to chyba chce jakoś to zaznaczyc. Inaczej w ogole tego statusu nie miałby okreslonego
Skoro ma status wolny to chyba chce jakoś to zaznaczyc. Inaczej w ogole tego statusu nie miałby okreslonego
A może po prostu miał ustawiony "wolny" zgodnie z prawdą jeszcze przed związkiem, a teraz nie przyszło mu do głowy, że to pierwsza rzecz, którą powinien zmienić?
Sama miałam przez jakiś czas "wolny", będąc już w związku. Z takiego właśnie powodu. A nigdy nie szukałam nowych znajomości przez internet, nie odpisywałam na żadne wiadomości od zainteresowanych panów i w ogóle nie była to żadna demonstracja gotowości/chęci wejścia w związek. Byłam wolna, to miałam "wolny" i tyle. Zaczęłam związek, to "kiedyś tam", jak mi się przypomniało, zmieniłam. Nie sądziłam, że może to komuś spędzać sen z powiek.
Bubcia85 napisał/a:Skoro ma status wolny to chyba chce jakoś to zaznaczyc. Inaczej w ogole tego statusu nie miałby okreslonego
A może po prostu miał ustawiony "wolny" zgodnie z prawdą jeszcze przed związkiem, a teraz nie przyszło mu do głowy, że to pierwsza rzecz, którą powinien zmienić?
Sama miałam przez jakiś czas "wolny", będąc już w związku. Z takiego właśnie powodu. A nigdy nie szukałam nowych znajomości przez internet, nie odpisywałam na żadne wiadomości od zainteresowanych panów i w ogóle nie była to żadna demonstracja gotowości/chęci wejścia w związek. Byłam wolna, to miałam "wolny" i tyle. Zaczęłam związek, to "kiedyś tam", jak mi się przypomniało, zmieniłam. Nie sądziłam, że może to komuś spędzać sen z powiek.
Jestem pewna na 99%, że tak było. On zawsze miał ten status 'wolny' nawet jak ze sobą jeszcze nie kręciliśmy. Dlatego chce mu jakoś przypomnieć o tym statusie, ale no nie chce wyjść na jakiegoś dziwaka Może odczekam jeszcze jakiś czas i jakoś luźno o tym napomknę przy okazji.
Cholera, tyle już z Miskiem jestem, a na fejsie on dalej "wolny"
Tak serio, jeśli tak Ci to przeszkadza, to w formie luźnej rozmowy, możesz poprosić by zmienił, bo to dla Ciebie ważne i tyle. Nie ma co się gryźć z tego powodu