Uprzedzając, wiem że każde by się nadawały, jednak marzą mi się szpilki na platformie z uber wysokim obcasem.
Problem jest w tym, że jestem totalnie zielona jeśli chodzi o kupowanie ogólnie obuwia, a tym bardziej tak specyficznego.
I tu moje pytanie, nie znacie może jakichś sklepów, czy to stacjonarnie na Śląsku czy internetowych (najlepiej polskich), w których można zakupić takie buty w rozsądnej cenie? (Te, które sama znalazłam i mi się podobały podchodziły pod 700 i shippingiem z usa... to trochę dużo jak na coś, czego nawet nie mogę przymierzyć czy będzie wygodne).
Plus macie jakieś porady, na co patrzyć, jak wybiera się takie buty, jaki przedział cenowy byłby dla was sensowny?
Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
Problem jest w tym, że jestem totalnie zielona jeśli chodzi o kupowanie ogólnie obuwia, a tym bardziej tak specyficznego.
........ macie jakieś porady, na co patrzyć, jak wybiera się takie buty, jaki przedział cenowy byłby dla was sensowny?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
To zależy od wzrostu partnera.....musicie stanąć przy sobie ....ty na podwyższeniu....tak by pasować do siebie na stojąco....i zmierzyć różnicę
. Proste....
Akurat jestem takim kurduplem, że to nie ma wogle znaczenia xd mogę mieć 20cm szpili i o ile się nie zabiję to jest zajebiście.
Nawet sprawdziłem. Pełno masz takich butów na allegro, w sklepach czy seks shopach. Coś w tym stylu, jak rozumiem:

Wujek gugiel: szpilki buty 20cm cena.
Można dopisać jeszcze seks shop.
Albo po prostu poszukać pod: obuwie erotyczne.
Na alegro mają nawet taką kategorię. ![]()
Spokojnie poniżej/około 250 zł. Pewnie od tego samego chińczyka
... ale jak to ma być do łózka to się pewnie tak szybko nie rozpadną.
OK, wiadomo, że są też droższe.
na śląsku sklepy
Sprawdź na allegro. To obuwie erotyczne, zaptaszkuj odpowiednie województwo/miasto i poszukaj sklepów. Potem w info o sprzedawcy, gdzie mają sklep stacjonarny i samodzielna wędrówka do seks shopu. Może dadzą przymierzyć.
LadyBlackbird napisał/a:Problem jest w tym, że jestem totalnie zielona jeśli chodzi o kupowanie ogólnie obuwia, a tym bardziej tak specyficznego.
........ macie jakieś porady, na co patrzyć, jak wybiera się takie buty, jaki przedział cenowy byłby dla was sensowny?
Z góry dziękuję za odpowiedziTo zależy od wzrostu partnera.....musicie stanąć przy sobie ....ty na podwyższeniu....tak by pasować do siebie na stojąco....i zmierzyć różnicę
. Proste....
W tym siw ruchasz a nie chodzisz po miescie