Stres, nerwica, bezsenność, WYLECZONE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres, nerwica, bezsenność, WYLECZONE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Stres, nerwica, bezsenność, WYLECZONE

cześć, chciałbym się z wami podzielić swoją historią o aktualnej sytuacji, przez covid straciłem pracę, pogrążyłem się w depresji, straciłem kompletnie chęć do życia, wszelkie głosy mówiły bym zgłosił się do psychiatry i zaczął zażywać leki, których bardzo się obawiałem. szukając w internecie rozwiązań i podobnych sytuacji natknąłem się na tabletki pomagające na stres, nie wiem czy to placebo czy faktycznie zaczęło działać, ale odżyłem, zacząłem podnosić się z łóżka, funkcjonować. jeśli ktoś chce porozmawiać może napisać do mnie na maila

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stres, nerwica, bezsenność, WYLECZONE
siwakiee napisał/a:

cześć, chciałbym się z wami podzielić swoją historią o aktualnej sytuacji, przez covid straciłem pracę, pogrążyłem się w depresji, straciłem kompletnie chęć do życia, wszelkie głosy mówiły bym zgłosił się do psychiatry i zaczął zażywać leki, których bardzo się obawiałem. szukając w internecie rozwiązań i podobnych sytuacji natknąłem się na tabletki pomagające na stres, nie wiem czy to placebo czy faktycznie zaczęło działać, ale odżyłem, zacząłem podnosić się z łóżka, funkcjonować. jeśli ktoś chce porozmawiać może napisać do mnie na maila

Tak, to ma sens, że zamiast zażywać tabletki pod kontrolą lekarza wolałeś zażywać tabletki pod kontrolą wujka google, bo tych pierwszych się obawiałeś xD

3

Taki jest człowiek, zawsze próbuje robić wszystko po swojemu. dostaje mase wiadomości więc nie jestem jedyny, restillen kupowałem stąd tiny .pl/9jx1w musicie usunąc spację

4

siwakiee napisał/a:

Taki jest człowiek, zawsze próbuje robić wszystko po swojemu. dostaje mase wiadomości więc nie jestem jedyny, restillen kupowałem stąd REKLAMA w musicie usunąc spację

Jasne big_smile jakoś w masę wiadomości nie wierzę. Lepiej napisz ile zapłacili za reklamę.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres, nerwica, bezsenność, WYLECZONE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024