Co mam o tym myslec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam o tym myslec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co mam o tym myslec?

Od 4lat  zona mojego ex kochanka sporadycznie ze nim wspolzyla- raz na miesiac albo i rzadziej. Jednak od dwoch dni po sylwestrze- bo w dzien sylwka z nim nie chciala wspolzyc, a 1i 2 oddala sie cala jak bylo na poczatku ich znajomosci. Nie poznał jej, nawet analnie mu pozwolila czego wczesniej w ogole nie bylo. Gdy pytał co sie stalo a ona że kobieta zmienna jest. O co chodzi? Zalezy mi na waszych opiniach

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam o tym myslec?

nosił wilk razy kilka i poniesli wilka. Ano pewnie na skutek jego oddalenia (zdrad) poczuła się samotnie i znalazł się kochanek co ją ,,odblokował" w seksie. A że nie mogła z nim bo święta to wskoczyła na mężusia konar aby ulżyć niedoli kobiecej. A tak na poważnie to ma kogoś innego do seksu (jak on) i albo pozostaną tak w związku ( ty seks z nim a ona z tamtym) żyjąc jak rodzina albo któregoś dnia powie że odchodzi bo nic nie czuje i będziesz się cieszyć kochasiem 24godziny na dobę. ŻYCIE.

3 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-01-04 13:30:09)

Wiolawawa napisał/a:

Od 4lat  zona mojego ex kochanka sporadycznie ze nim wspolzyla

Ale punkt widzenia. smile Skoro to jego żona, to chyba dobrze ze to robią razem. Źle, że był twoim kochankiem. smile
Radzę nie wtrącać się w sprawy małżeńskie. Zająć się swoim życiem.

Wiolawawa napisał/a:

Od 4lat  zona mojego ex kochanka sporadycznie ze nim wspolzyla- raz na miesiac albo i rzadziej. Jednak od dwoch dni po sylwestrze- bo w dzien sylwka z nim nie chciala wspolzyc, a 1i 2 oddala sie cala jak bylo na poczatku ich znajomosci. Nie poznał jej, nawet analnie mu pozwolila czego wczesniej w ogole nie bylo. Gdy pytał co sie stalo a ona że kobieta zmienna jest. O co chodzi? Zalezy mi na waszych opiniach

nosił wilk razy kilka i poniesli wilka. Ano pewnie na skutek jego oddalenia (zdrad) poczuła się samotnie i znalazł się kochanek co ją ,,odblokował" w seksie. A że nie mogła z nim bo święta to wskoczyła na mężusia konar aby ulżyć niedoli kobiecej. A tak na poważnie to ma kogoś innego do seksu (jak on) i albo pozostaną tak w związku ( ty seks z nim a ona z tamtym) żyjąc jak rodzina albo któregoś dnia powie że odchodzi bo nic nie czuje i będziesz się cieszyć kochasiem 24godziny na dobę. ŻYCIE.

5

A co Ciebie to obchodzi?
Idź do niej, przedstaw się i spytaj co ona odwala.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam o tym myslec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024