Może ktoś mi doradzi chce się oswiadczyc ,jestem z kobieta ,która jest po rozwodzie od 8 lat ( wcześniej poślubiła osobę która był 11 lat starsza od Niej, w młodym wieku a nawet w dzieciństwie straciła rodzicow) . Mamy po 35 i 36 lat , Miedzy nami wsumie było ok dziewczyna pokazywała nawet jaki pierscionek zareczynowy Jej sie podoba mówiła nieraz o wspólnym mieszkaniu o tym że nie chciala by chucznych zareczyn. Raz mówi że by chciała zemną budować coś, a tu nagle rozstała sie zemną wcześniej nieraz mówiła że może przed decyzjami warto się rozstac na dłużej;( wiem że miała ciężki bardzo związek i dzieciństwo i boi się chyba zaufać i otworzyć. Ostatnio postanowiłem i kupilem pierscionek i chce się zaręczyć chce napisałc list i w kosciele chce Jej dac list i pierscionek że zależy mi na Niej itd ( jesteśmy wierzacymi bardzo osobami) co myślicie dziewczyna widze że bardzo się boi zaufać nowemu związkowi. Czy to dobry pomysł dać list z pierścionkiem i powiedzieć żeby założyli jak będzie gotowa bo dziewczyna poprostu po rozwodzie i nieudanyvh związku ciężko jej zaufać widzę.
Temat: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie
Zobacz podobne tematy :
Odp: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie
Aż trudno uwierzyć, że jej życiowa decyzja będzie musiała być podjęta w krótkiej chwili pod presją listu i pierścionka. Zero empatii dla dziewczyny, zero wyczucia. Dramat po prostu.
Mieszkasz z nią? Nie? To najpierw zamieszkaj, a nie chojrakuj z ceremonią zaręczyn...
3 2021-12-26 11:12:23 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-12-26 11:17:42)
Odp: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie
zduplikowany temat