Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie

Może ktoś mi doradzi chce się oswiadczyc ,jestem z kobieta ,która jest po rozwodzie od 8 lat ( wcześniej poślubiła osobę która był 11 lat starsza od Niej,  w młodym wieku a nawet w dzieciństwie straciła rodzicow) . Mamy po 35 i 36 lat , Miedzy nami wsumie było ok dziewczyna pokazywała nawet jaki pierscionek zareczynowy Jej sie podoba mówiła nieraz o wspólnym mieszkaniu o tym że nie chciala by chucznych zareczyn. Raz mówi że by chciała zemną budować coś,  a tu nagle rozstała sie zemną wcześniej nieraz mówiła że może przed decyzjami warto się rozstac na dłużej;( wiem że miała ciężki bardzo związek i dzieciństwo i boi się chyba zaufać i otworzyć. Ostatnio postanowiłem i kupilem pierscionek i chce się zaręczyć chce napisałc list i w kosciele chce Jej dac list i pierscionek że zależy mi na Niej itd ( jesteśmy wierzacymi bardzo osobami) co myślicie dziewczyna widze że bardzo się boi zaufać nowemu związkowi.  Czy to dobry pomysł dać list z pierścionkiem i powiedzieć żeby założyli jak będzie gotowa bo dziewczyna poprostu po rozwodzie i nieudanyvh związku ciężko jej zaufać widzę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie

Aż trudno uwierzyć, że jej życiowa decyzja będzie musiała być podjęta w krótkiej chwili pod presją listu i pierścionka. Zero empatii dla dziewczyny, zero wyczucia. Dramat po prostu.

Mieszkasz z nią? Nie? To najpierw zamieszkaj, a nie chojrakuj z ceremonią zaręczyn...

3 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-12-26 11:17:42)

Odp: Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie

zduplikowany temat

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chce się oswiadczyc kobieta po rozwodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024