30 lat i problemy z erekcją - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 30 lat i problemy z erekcją

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: 30 lat i problemy z erekcją

Dziewczyny czy facet w wieku 30 lat może mieć problemy z erekcja? We mnie jest problem czy w nim? Nie chcę aby brał viagrę, a ten coraz bardziej o tym wspomina sad Jesteśmy ze soba już długo bo ponad 10 lat. Pierwsi partnerzy ze sobą ( wcześniej miałam innego chłopaka ale z nim nie wspólżyłam, mój mąz rówież tak miał)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 30 lat i problemy z erekcją

Może mieć. Można i w młodszym wieku mieć.
Stres, nadmiar pracy, hormony. Musi się zbadać.

3

Jest to możliwe I wiek często nie ma tutaj nic do rzeczy bo powodów może być wiele:nieodpowiednia dieta mała aktywność fizyczna jakieś problemy z hormonami ( badał sobie testosteron tak na marginesie?)albo stres. Musisz być cierpliwa, to nie wróci tak od razu, też musisz mu pomóc. Zmieniajcie pozycje, albo niech spróbuje jakichś ziołowych tabletek ( polecam tutaj penis complete). Na pewno na początku nie polca się viagry.

4

Wskazana wizyta u urologa.

5 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-02-14 16:11:52)

Dubel...

6 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-02-14 16:11:34)

Nie wiem gdzie i jak długo pracuje twój mąż, jakie stresy przeżywa, ale ma to OGROMNE znaczenie.
Czy macie dzieci?
Dopiero teraz widzę, że temat sprzed 2 miesięcy. Coś wam się wyjaśniło autorko?

7

On uprawia sport, nie pali, zdrowo się odżywia , stresu nie ma tak dużo tka wiec to chyba nie to sad Co do tych tabletek to mówiłam mu, ze niech sobie spróbuje takie ziołowe , ale nie można mu tego przetłumaczyć.Boję się,że zamówi coś sobie z neta co jeszcze mu zaszkodzi bo z tego co go znam to do lekarza nie pójdzie.

8

Jaki sport uprawia?
Skąd wiesz, że nie ma stresu? Mężczyźni bardzo często ukrywają swoje emocje, nawet przed bliskimi.

9

To sama mu tabletki zamów. Jak zobaczy je na stole to będzie ciekaw czy zadziałają i weźmie!

10

Wiek trzydziestolatka, to trochę za wcześnie na tego typu problemy, chociaż jak twierdzą lekarze spotyka się takich facetów co raz częściej. Problem ten może być natury psychicznej ( w głowie) lub medycznej. Aby to rozgraniczyć namówiłabym faceta na wizytę u urologa. DORIANNNN podpowiada dobry kierunek. Trzeba skontrolować ciśnienie krwi, zbadać stężenie cukru, cholesterolu we krwi i hormonów. Jeśli wyniki będą nieprawidłowe to należy w pierwszej kolejności zmodyfikować dietę a potem wdrożyć leczenie pod kierunkiem lekarza. Sprawdź też czy nie bierze jakichś leków czy używek, które w dużej mierze mogą wpływać na potencję. Nie zakładaj z góry ze on nie pójdzie do lekarza. To Twoje zadanie aby go przekonać do takiej wizyty i obojgu powinno wam zależeć aby oprócz uczucia nie było problemów i w łóżku.

11

No to pytanie jakie Bo w tych sprawach to zbyt lotna nie jestem. I kupować przez internet? W aptekach? Reklamuje się wiele tego typu tabletek, jednak wiadomo,że każde reklamują sie jako najlepsze.

bkacpa napisał/a:

No to pytanie jakie Bo w tych sprawach to zbyt lotna nie jestem. I kupować przez internet? W aptekach? Reklamuje się wiele tego typu tabletek, jednak wiadomo,że każde reklamują sie jako najlepsze.

Jaki sport uprawia? Nie bierze jakiś suplementów zawierających sterydy lub coś podobnego?
Po pierwsze do lekarza zrobić dokładne badania, bo to może mieć podłoże chorobowe....

13 Ostatnio edytowany przez doriannnn (2022-02-17 11:01:58)

Penis Complete. Ogólnie potknięcia były coraz rzadsze, teraz już praktycznie ich nie ma.

14

Naprawdę musi się przebadac.  Tego typu problemy często wiążą  się z jednostką  chorobowa,  lepiej to wykluczyć. Po wykluczeniu  przyjrzeć się kwestii psychicznej.  Stres niesamowicie wpływa na to,  nawet jeśli on tego nie pokazuje zbyt mocno i z Twojej perspektywy  nie ms powodu do stresu.  Rozważylabym również kwestie,  czy przed  współżyciem zbyt często się nie masturbowal, może być przyzwyczajony do zupełnie innych bodźców i dlatego mu nie stoi. 

Jaki sport uprawia? Niektóre sporty,  jak np bieganie  może obniżać  libido. 
Sugerowalabym  zwrócić uwagę na dietę,  owoce,  warzywa z mniej mięsa,  ryby.  Dużo odpoczynku.  Proszę również przyjrzeć się Waszej relacji  czy tu wszystko  ok. 

Na libido dobry jest zeń szen syberyjski, reishi,  Cordyceps,  kwasy omega 3 6 9,  witamina D,  maca,  L‑arginina -  to wszystko reż podnosi sprawność fizyczną,  libido,  poprawia  ukrwienie. 

Na pewno -  badania.  Po badaniach konsultacja ich z lekarzem nawet pierwszego kontaktu.  Tu już będzie pewien obraz.  Później konsultacja  z seksuologiem.

15

Do urologa zrobić badania. Prawdopodobnie stres, może nadmiar pracy. Poziom testo do sprawdzenia, ale urolog będzie wiedział co robić.
Tabletki ziołowe moim zdaniem nic nie dadzą. Jak już to zmiana trybu życia: więcej ruchu, lepsze odżywianie, suplementowanie magnezu i cynku.

16

bkacpa napisał/a:

Dziewczyny czy facet w wieku 30 lat może mieć problemy z erekcja? We mnie jest problem czy w nim? Nie chcę aby brał viagrę, a ten coraz bardziej o tym wspomina sad Jesteśmy ze soba już długo bo ponad 10 lat. Pierwsi partnerzy ze sobą ( wcześniej miałam innego chłopaka ale z nim nie wspólżyłam, mój mąz rówież tak miał)

czekaj. facet ma 30 lat.
jesteś z nim od ponad 10, czyli miał coś koło 19-18 jak zaczęliście.
wcześniej miałaś chłopaka z którym nie współżyłaś i twój mąż też miał chłopaka z którym nie współżył.

ciekawa historia. często spotykana.

co do samego tematu, to może tak być.
1.sprawdz dietę. cukier tuczy i zabija
2.jakies aktywnosci sportowe są? sport pobudza produkcję teścia u mężczyzn.
3.odstawić alko.
4. flirtowanie jest?
5.popatrz w lustro, może tu jest problem-choć wątpię.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » 30 lat i problemy z erekcją

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024