Badanie OZSS jak wygląda? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Badanie OZSS jak wygląda?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Badanie OZSS jak wygląda?

Witajcie.

Przejdę do sedna. Za miesiąc mój partner, jego była i ich dzieci będą brały udział w badaniu psychologicznym.
Ex mojego partnera utrudnia mu kontakt z dziećmi. Od prawie 2 miesięcy ich nie widział. Gdy on pyta kiedy zobaczy dzieci ona odpowiada, że da znać, albo że dzieci są chore, albo że te spotkania burzą ich rytm dnia, że muszą mieć spokój itd...pomijam fakt, że to ona rozwaliła małżeństwo, bo miała kochanka...a teraz jeszcze nastawia dzieci przeciwko ojcu. Pytanie jest takie...na co mój partner podczas takiego badania się przygotować? Jak to wygląda w praktyce? Co powinien, a czego np nie powinien robić/mówić? Jemu bardzo zależy na widzeniu się z dziećmi. Widzę jak bardzo przeżywa ich brak. Boi się, że brak kontaktu taki długi wpłynie jakoś na to badanie. Może ktoś z Was był w takiej sytuacji i coś podpowie?
Będę wdzięczna.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Badanie OZSS jak wygląda?

Potrzeba by trochę więcej detali, by coś podpowiedzieć. Brak kontaktu nie wpłynie na wynik badania. Brak kontaktu może wpłynąć na więź z dzieckiem, ale nie na to, czy Twój partner nadaje się na ojca, w sensie, czy nie ma przeciwwskazań, by sprawował opiekę.

Jeśli jednak obie strony (ojciec i matka) zostaną uznane za zdolne do sprawowania tej opieki, to dzieci i tak zostaną z matką i Twój partner zostanie weekendowym tatą.

Na badaniu na pewno warto być naturalnym i raczej wypowiadać się pozytywnie. Natomiast nie znając kontekstu sytuacji Twojego partnera, bardzo ciężko coś więcej doradzić.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Badanie OZSS jak wygląda?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024