Witam,
Zajrzałem na forum ponieważ potrzebuję porady. A konkretnie chciałem poznać kobiece zdanie na pewien temat.
Jak wszyscy wiemy facetów kręcą zdjęcia kobiet, które są zupełnie rozebrane. A jak to jest z kobietami? Czy też lubią oglądać facetów zupełnie nago? Czy raczej wolą żeby pewne części ciała były zakryte?
Dlaczego poruszam ten temat? Ano dlatego, że zbliżają się urodziny mojej kobiety i postanowiłem wziąć udział w sesji aktu i sprezentować jej swoje fotki (ja wcześniej dostałem takie zdjęcia od niej więc uznałem to za stosowne). Zdjęcia są oczywiście artystyczne i uważam, że takie ze smakiem, ale na niektórych widać to i owo. I teraz moje pytanie jest takie. Czy mogę sprezentować te zdjęcia na których widać wszystko, czy powinienem jakoś je ocenzurować, albo może dać tylko te, na których są ujęcia nie zupełnie wszystko pokazujące? Czy jest szansa żeby Panie forumowiczki się wypowiedziały? Im więcej opinii tym lepiej. Nie chcę popełnić jakiejś gafy tym bardziej, że znamy się z moją partnerką nie jakoś bardzo długo.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie
P.S. Jeśli taki temat był już na forum to przepraszam i proszę o przekierowanie