Pytanie dotyczące sesji aktu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie dotyczące sesji aktu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Pytanie dotyczące sesji aktu

Witam,

Zajrzałem na forum ponieważ potrzebuję porady. A konkretnie chciałem poznać kobiece zdanie na pewien temat.
Jak wszyscy wiemy facetów kręcą zdjęcia kobiet, które są zupełnie rozebrane. A jak to jest z kobietami? Czy też lubią oglądać facetów zupełnie nago? Czy raczej wolą żeby pewne części ciała były zakryte?
Dlaczego poruszam ten temat? Ano dlatego, że zbliżają się urodziny mojej kobiety i postanowiłem wziąć udział w sesji aktu i sprezentować jej swoje fotki (ja wcześniej dostałem takie zdjęcia od niej więc uznałem to za stosowne). Zdjęcia są oczywiście artystyczne i uważam, że takie ze smakiem, ale na niektórych widać to i owo. I teraz moje pytanie jest takie. Czy mogę sprezentować te zdjęcia na których widać wszystko, czy powinienem jakoś je ocenzurować, albo może dać tylko te, na których są ujęcia nie zupełnie wszystko pokazujące? Czy jest szansa żeby Panie forumowiczki się wypowiedziały? Im więcej opinii tym lepiej. Nie chcę popełnić jakiejś gafy tym bardziej, że znamy się z moją partnerką nie jakoś bardzo długo.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie

P.S. Jeśli taki temat był już na forum to przepraszam i proszę o przekierowanie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie dotyczące sesji aktu
Olchu napisał/a:

Witam,

Zajrzałem na forum ponieważ potrzebuję porady. A konkretnie chciałem poznać kobiece zdanie na pewien temat.
Jak wszyscy wiemy facetów kręcą zdjęcia kobiet, które są zupełnie rozebrane. A jak to jest z kobietami? Czy też lubią oglądać facetów zupełnie nago? Czy raczej wolą żeby pewne części ciała były zakryte?
Dlaczego poruszam ten temat? Ano dlatego, że zbliżają się urodziny mojej kobiety i postanowiłem wziąć udział w sesji aktu i sprezentować jej swoje fotki (ja wcześniej dostałem takie zdjęcia od niej więc uznałem to za stosowne). Zdjęcia są oczywiście artystyczne i uważam, że takie ze smakiem, ale na niektórych widać to i owo. I teraz moje pytanie jest takie. Czy mogę sprezentować te zdjęcia na których widać wszystko, czy powinienem jakoś je ocenzurować, albo może dać tylko te, na których są ujęcia nie zupełnie wszystko pokazujące? Czy jest szansa żeby Panie forumowiczki się wypowiedziały? Im więcej opinii tym lepiej. Nie chcę popełnić jakiejś gafy tym bardziej, że znamy się z moją partnerką nie jakoś bardzo długo.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie

P.S. Jeśli taki temat był już na forum to przepraszam i proszę o przekierowanie

Na pewno każda kobieta jest inna i co innego mogłoby jej się podobać. Nie wiem, czy taki prezent dla Twojej dziewczyny byłby trafiony? Ucieszy się z niego, pozytywnie zaskoczy, sprawisz jej tym przyjemność? Sam musisz się nad tym zastanowić. Bo to, że Ty dostałeś jej piękne zdjęcia, nie znaczy, że prezent w drugą stronę na pewno będzie odpowiedni. Głupio ją wprost zapytać, żeby w razie czego nie zdradzić niespodzianki, ale ja na Twoim miejscu jakoś starałabym się wybadać, jakie dziewczyna miałaby podejście do takiego upominku.
Dla mnie osobiście fotki mojego męża nie byłyby udanym prezentem, zabierałyby miejsce w szufladzie, o wiele bardziej wolę go oglądać live big_smile:D
Ale jak już miałabym wybrać, czy bardziej podobałyby mi się zdjęcia "odważne", czy te bardziej "subtelne", to byłabym za większą subtelnością. Ale to moje osobiste zdanie, każdy może mieć inne smile

3

Nie rób takiej niespodzianki.

Taką rzecz lepiej delikatnie w porozumieniu załatwić.

4

Nikt tu nie zna twojej dziewczyny, a jeśli chodzi o to, co ogólnie kobiety o tym myślą, to nie byłby to dobry pomysł.

Chyba coś jakbyś dostał od kobiety kwiaty bo ona lubi dostawać kwiaty. Podejrzewam, że taki prezent nie spotkałoby się to z wielkim zrozumieniem u panów, ale może któryś by się ucieszył.

5

Nie byłabym zadowolona z takiego prezentu.
Nie chciałabym aby mój mąż uczestniczył w takiej sesji zdjęciowej ani nie chciałabym posiadać takich zdjęć.
A gdyby to zrobił i te zdjęcia mi podarował to ukryłabym je gdzieś głęboko a może nawet zniszczyła aby nie dostałyby się w niepowołane ręce po mojej śmierci.

6

A ja bym chciała dostać takie zdjęcia od mojego męża.
Ładne, artystyczne, miodzio.

7

Pewnie że macie rację że nie znacie mojej dziewczyny. Bez tej znajomości trudno będzie przewidzieć jej reakcję. My jesteśmy raczej wyluzowani w tych tematach (tzn. np w temacie nagości), ale Wasze odpowiedzi dały mi wiele do myślenia. Może jeszcze się z tym prezentem wstrzymam... chociaż jedna osoba napisała, że taki prezent byłby ok... to może jeszcze nie będę wrzucał tych fotek do kominka wink
Z drugiej strony ciekawi mnie argumentacja. Dlaczego takie zdjęcia lepiej ukryć żeby świat się o nich nie dowiedział? Bo to kompromitujące? Niemęskie? Czy może nikogo to nie kręci więc po co robić takie fotki?

8

Mnie taki prezent by nie ucieszył bo a) pod kątem prezentu o zabarwieniu erotycznym to średnio ruszają mnie nagie zdjęcia b) pod kątem samej estetyki, jako taki artystyczny prezent to jakieś cringowe wydaje mi się dostać album pełen jego zdjęć (czy byłby ubrany czy rozebrany)

9

Przede wszystkim prezent na zasadzie wzajemności, nawet jeśli ogólnie jest dosyć oryginalny, wydaje się mocno tracić na atrakcyjności. Po drugie darowanie kobiecie przez mężczyznę własnych fotek trąci próżnością, przynajmniej w moim odczuciu. To już lepszym pomysłem wydaje mi się zaproszenie partnerki na wspólną sesję.

10

Cóż. Mi się  od razu przypomniał taki kalendarz jaki wydali w charytatywnym celu sportowcy- i pamiętam jak pięknie wyglądał tam Majewski, chociaż akurat nie jest w moim typie, tam wyglądał bardzo seksownie.

ja bym chyba doceniła tak oryginalny prezent. a na pewno nie uznałabym za niemęski- no chyba że zdjęcia wyjda jakoś lalusiowato. smile
moze po prostu jestem przyzwyczajona, bo mój ex dość mocno gwiazdorzył- w domu mam sporo jego fotografii- sama zrobiłam wiele i zajmował łazienkę 2 razy dłuzej ode mnie big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2021-09-14 18:05:01)

To zależy. Mnie by się takie zdjęcia podobały, w calej krasie i bez cenzury, ale ja wzrokowiec jestem wink Jeżeli chodzi o inne kobiety, to niekoniecznie je to musi kręcić, jak widać z powyższych komentów.

Raczej bym uważala z takim prezentem.

12

To zależy, jak wyglądasz wink
A już na poważnie: myślę, że tors i nogi wystające spod ręcznika byłyby ok, okolice "nuklearne" - niekoniecznie. No bo jak? Swobodny czy gotowy? Widok męskich stref intymnych niekoniecznie podnieca wszystkie kobiety. Moja znajoma, użytkowniczka portalu randkowego, miała kolekcję fotek penisów, bo niektórym panom wydaje się, że to właśnie ta część ciała kręci...

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pytanie dotyczące sesji aktu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024