Czy takie imprezy to normalna sprawa??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy takie imprezy to normalna sprawa???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy takie imprezy to normalna sprawa???

Czesc dziewczyny, juz raz mi pomogłyscie wiec kieruje do was nowe pytanie.

Jak byscie reagowaly gdyby wasi chłopacy chodzili na takie tluste imprezy jak te ze alkohol leje sie strumieniami i nie tylko alkohol ;/ niby domowka a tam naglosnienie jak w klubie, swiatla jak w klubie, tlumy ludzi do tego duzo dziewczyn mocno rozneglizowanych, takich jakby wrecz do towarzystwa, gdzie dziewczyny ktore maja po 20 lat bawia sie z ludzmi, ktorzy maja po 30 a nawet wiecej lat a niektorzy laduja w pokojach? Martwilybyscie sie co oni tam robia i czy to normalne zdrowe otoczenie? ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy takie imprezy to normalna sprawa???

Gdzie te imprezy? big_smile

3

W Niemczech ale nie chce dokładniej mówić ;/

4

Dawaj adres jaaadeee big_smile

5

Czy to ten sam chłopak, o którym pisałaś ostatnio, że się rozstaliście?

6

Tak, ten sam. Doszlismy do porozumienia i mamy grafik na sprzatanie i ma dorywcza prace do tej glownej i nie bierze pieniedzy ode mnie wiec postanowilam dac mu szanse skoro sie stara. No i wlasnie chcialam z nim chodzic na imprezy i mnie zabrał a tam takie cos ;/

7

Martyyyyyynka napisał/a:

Czesc dziewczyny, juz raz mi pomogłyscie wiec kieruje do was nowe pytanie.

Jak byscie reagowaly gdyby wasi chłopacy chodzili na takie tluste imprezy jak te ze alkohol leje sie strumieniami i nie tylko alkohol ;/ niby domowka a tam naglosnienie jak w klubie, swiatla jak w klubie, tlumy ludzi do tego duzo dziewczyn mocno rozneglizowanych, takich jakby wrecz do towarzystwa, gdzie dziewczyny ktore maja po 20 lat bawia sie z ludzmi, ktorzy maja po 30 a nawet wiecej lat a niektorzy laduja w pokojach? Martwilybyscie sie co oni tam robia i czy to normalne zdrowe otoczenie? ;/

Ja bym zakończyła taką znajomość.
bałabym się, że czymś tam złapanym mnie zarazi.
Bo po alkoholu różne rzeczy mogą się dziać.

8

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku.
Ty masz już temat dotyczący tego chłopaka - https://www.netkobiety.pl/t125768.html   kontynuuj dyskusję tam.
Zapoznaj się też ponownie z naszym regulaminem i nie zaśmiecaj forum dublami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy takie imprezy to normalna sprawa???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024