Doświadczenia zazdrości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Doświadczenia zazdrości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Doświadczenia zazdrości

Hej!
Chciałabym podpytać osoby, które były w związkach gdzie była zbyt silna zazdrość jakie były jej pierwsze zwiastuny. Spotykam się z facetem i wypytuje mnie on o różnych mężczyzn skąd się z nimi znam i czy mi się podobają albo ja im. Próbuje też wzbudzać we mnie zazdrość. Nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem i mam wątpliwości czy te "niewinne" pytania o różnych mężczyzn i ich zamiary względem mnie nie są jaskółką czegoś gorszego.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Doświadczenia zazdrości

Są. To są toksyczne zachowania. Ani się obejrzysz, jak skończysz kontrolowana we wszystkich sferach życia.

3

moze sprawdza, czy ci juz na nim zalezy

4 Ostatnio edytowany przez Kummernis (2021-07-09 21:32:15)

niepodobna napisał/a:

Są. To są toksyczne zachowania. Ani się obejrzysz, jak skończysz kontrolowana we wszystkich sferach życia.

Okej. Przyjęte. Tak mi się wydawało właśnie, że to nie jest w porządku. Ewakuuje się póki nie jest dziwniej. Dzięki!

5

Dziwne pytania o przeszłość i drążenie. U mnie to było o tyle idiotyczne, że był moim pierwszym partnerem.

6

Nie wiem do końca, o co wypytuje Twój chłopak, ale może to wyglądać niebezpiecznie. Byłem związany z osobą chorobliwie zazdrosną - koszmar. Rozstaliśmy się, bo twierdziła że mi nie ufa, że na pewno mam jeszcze kogoś, że ona tak czuje (bez żadnych podstaw) , że wszystko jej pasuje we mnie - tylko mi nie ufa. W najmniej oczekiwanym momencie robiła mi wyrzuty, że się nie liczy (również bez podstaw), że jak się jest w kilku związkach na raz to się nie ma czasu na telefon do niej (bo napisałem, że zadzwonię pół godz. później niż się umawialiśmy). A początki były niewinne... pamiętam pierwsze spotkania, gdy mówiła z uśmiechem na twarzy, przytulona do mnie "Nie wiem, z kim Ty się jeszcze spotykasz...", "No nie wiem, czy naprawdę jestem Twoja". Wtedy myślałem, że żartuje... Raz robiła mi wyrzuty, drugi raz mówiła że jest chora, że nie chce mnie obrażać, że ma taką obsesję.  Raz była blisko, drugi raz chciała się rozstawać. Huśtawka emocjonalna, która kosztowała mnie dużo.

7

Witam,
Trochę się bierze u niego strach, niepewność lub jakiś problem z przeszłości. Każdemu się ktoś podoba. Musisz go zapewnić, że jesteście razem. Zależy czy wasza znajomość ma być poważna czy luźna?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Doświadczenia zazdrości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024