Bardzo skąpa miesiączka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Bardzo skąpa miesiączka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Bardzo skąpa miesiączka

Hej dziewczyny dwa dni temu dostałam miesiączki i jest bardzo dziwna bo praktycznie nie krwawie, zawsze miała obfite miesiączki. Może któraś z was miała podobna sytuację?
Oczywiście nie oczekuje od was postawienia mi diagnozy .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bardzo skąpa miesiączka

A istnieje możliwość, że jesteś w ciąży?

3

Tak,  przy wahaniach hormonalnych.  Idź do ginekologa  by wykluczyć ciążę,  zbadaj hormony.

4

troublemaker napisał/a:

A istnieje możliwość, że jesteś w ciąży?

Szczerze to jestem zdania że zawsze jest możliwość, żadne zabezpieczenie nie działa w 100 % , chodź ja mam ciężko zajścia w ciążę i ja donosić.  Byłam kilka krotnie w ciąży i zawsze czułam zanim jeszcze lekarz potwierdził nawet testów nie musiałam robić i też czułam gdy było coś nie tak. Ale faktycznie zrobię test i będzie pewne .

5

Test zrobiłam rano i po południu i wynik negatywny

6

Najpewniej to jakieś zawirowania hormonalne, też raz coś takiego mi się zdarzyło, tzn taka skąpa miesiączka, bardziej plamienie plus mialam dodatkowe dolegliwosci. Po tym za jakieś 2 tygodnie dostalam kolejna, normalna i później już wszystko wróciło do normy i się nie powtórzyło smile

7

Być może to nie miesiączka a plamienienie, przyczyn może być wiele: zmiany hormonalne, infekcja intymna, nadżerka.
Na pewno dobry gin jest potrzebny, ale dobry bo to co ja przerabiałam to widzę że jest taka zmieczulica że szkoda do nich chodzić.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Bardzo skąpa miesiączka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024