Hej dziewczyny dwa dni temu dostałam miesiączki i jest bardzo dziwna bo praktycznie nie krwawie, zawsze miała obfite miesiączki. Może któraś z was miała podobna sytuację?
Oczywiście nie oczekuje od was postawienia mi diagnozy .
A istnieje możliwość, że jesteś w ciąży?
Tak, przy wahaniach hormonalnych. Idź do ginekologa by wykluczyć ciążę, zbadaj hormony.
A istnieje możliwość, że jesteś w ciąży?
Szczerze to jestem zdania że zawsze jest możliwość, żadne zabezpieczenie nie działa w 100 % , chodź ja mam ciężko zajścia w ciążę i ja donosić. Byłam kilka krotnie w ciąży i zawsze czułam zanim jeszcze lekarz potwierdził nawet testów nie musiałam robić i też czułam gdy było coś nie tak. Ale faktycznie zrobię test i będzie pewne .
Test zrobiłam rano i po południu i wynik negatywny
Najpewniej to jakieś zawirowania hormonalne, też raz coś takiego mi się zdarzyło, tzn taka skąpa miesiączka, bardziej plamienie plus mialam dodatkowe dolegliwosci. Po tym za jakieś 2 tygodnie dostalam kolejna, normalna i później już wszystko wróciło do normy i się nie powtórzyło
Być może to nie miesiączka a plamienienie, przyczyn może być wiele: zmiany hormonalne, infekcja intymna, nadżerka.
Na pewno dobry gin jest potrzebny, ale dobry bo to co ja przerabiałam to widzę że jest taka zmieczulica że szkoda do nich chodzić.