Problem z włożeniem wibratora - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z włożeniem wibratora

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-06-19 22:06:15)

Temat: Problem z włożeniem wibratora

Hejka, mam 20 lat. Nie mam błony dziewiczej, ale nigdy nie uprawiałam seksu.  W marcu kupiłam kulkę wibrującą flamingo o obwodzie 9 cm. Za pierwszym podejściem nie weszła, za drugim też  nie. Dopiero w trzecim dniu weszła. I tak było dobrze, aż do maja. Od maja nie mogę włożyć- tzn. Czuję straszne pieczenie, pochwa tak jakby się nie rozszerza... Aż łzy mi lecą.  Potem nie mogę chodzić, ani siedzieć. Nawet sikanie sprawia dyskomfort. To nie jest problem nawilżenia, bo stosuję lubrykant. Byłam u ginekolożki, nawet pokazałam wibrator ale nic nie stwierdziła. Wziernika nie dała rady włożyć, mimo lubrykantu- pieczenie potworne, ale Usg przezpochwowe weszło. Wyszła tylko torbiel czynnosciowa (krwotoczna) 3.5 cm na prawym jajniku. Przepisała mi maść znieczulającą (no XD), żeby nałożyć na wibrator przed jego zakładaniem. I czopki disreptazę oraz butapirazol.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z włożeniem wibratora

Poszukaj w Polsce jakiegoś Mokabe z odpowiednim sprzętem, pomoże.

3

Ladna bajka.

4 Ostatnio edytowany przez MagdulaBrzydula (2021-08-13 10:13:00)

Jeśli lekarz nie stwierdził zmian fizycznych, infekcji, czy uszkodzeń, jest to dobry sygnał. Bywają dni, kiedy chce się bardziej i mniej. Ma to oczywiście przełożenie na rozluźnienie, nawilżenie i łatwość stosunku, masturbacji. Przede wszystkim kup akcesoria i zabawki, w różnych rozmiarach. Zaopatrz się w lubrykant na bazie wody, czy silikonu i natychmiast wyrzuć wszelkie oliwki typu J&J baby na bazie petroleum, które tylko wysuszają skórę, wywołują reakcje alergiczne, dyskomfort, pieczenie. Owe uczucie pieczenia może wywoływać także materiał, z którego wykonana jest zabawka erotyczna. Musisz się upewnić, że jest wykonana z bezpiecznych dla człowieka materiałów. Ta informacja powinna być wyraźnie zaznaczona na opakowaniu. Pamiętaj, że na teren Unii Europejskiej trafiają często tak zwane 'szare importy' produktów, których atesty jakości, norm i bezpieczeństwa istnieją jedynie arbitralnie. Są one wycofywane zazwyczaj, gdy już się rozeszły w sprzedaży. Upewnij się, że akcesoria erotyczne kupujesz z solidnego źródła, jako, że niska cena potrafi kusić.

Na koniec dodaj to tego wszystkiego fantazje, które Cię rozpalają i powinno pomóc. Baw się bezpiecznie i umiejętnie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z włożeniem wibratora

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024