Czy to ma jeszcze jakiś sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy to ma jeszcze jakiś sens?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-05-23 14:42:22)

Temat: Czy to ma jeszcze jakiś sens?

Hej. Jestem z partnerem od 9ciu lat ale odkąd mieszkamy oddzielnie (od lutego br) ciągle się kłócimy. Nie ma dnia bez obrażania mnie np. Idź sobie do tego Twojego frajera z pracy itp. Mniej więcej raz w tygodniu za wszystko mnie przeprasza i mówi że postara się zmienić ale ciągle jest to samo. Ja już sama nie wiem co robić w tej sytuacji. Zdarzały się sytuację że mówił że z nami koniec że nie chce mnie znać a po chwili mnie przeprasza i mówi że nie wie co mu odbiło,  że beze mnie nie ma nic. Nie wiem co robić naprawdę nie mam już siły. Nieraz po prostu siedzę po nocach i płacze zastanawiając się nad wszystkim. Nie wiem co robić.  Od miesięcy nie usłyszałam od niego że mu zależy tylko ciągle narzeka jak mu ciężko w pracy, a ze mnie robi puszczalską. Proszę doradzcie coś bo ja próbuje robić wszystko żeby było dobrze ale pomysły już się skończyły.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy to ma jeszcze jakiś sens?

A najprostszy pomysł.....rozstanie?
Na co ci taki rollercoaster....upadanie i wstawanie, w kółko. On się nie zmieni. Szkoda życia, szkoda czasu.
Odetnij się od niego i zacznij normalnie żyć.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy to ma jeszcze jakiś sens?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024