Sugerując się pochlebnymi opiniami w internecie, ostatnio zdecydowałam się na zakup tzw. kulek gejszy. Zakupiłam te progresywne z kulkami w środku, które wpadają w drgania podczas ruchu. Spodziewałam się ciekawych doznań ale... tak na prawdę niewiele czuję pomimo tego, że byłam z nimi na zajęciach fitness. Jedynie kiedy podskakuję do góry wyraźnie czuję poruszanie się kulek, ale nie wywołuje to u mnie żadnych seksualnych reakcji. Jestem zawiedziona, bo jestem młoda, więc nie powinnam mieć problemu ze zbyt szeroką pochwą ani nic w tym stylu, ale kulki zdecydowanie nie dają mi tego, co opisywały inne kobiety. Od czego to może zależeć? Może źle je włożyłam? Jakieś pomysły?
Sugerując się pochlebnymi opiniami w internecie, ostatnio zdecydowałam się na zakup tzw. kulek gejszy. Zakupiłam te progresywne z kulkami w środku, które wpadają w drgania podczas ruchu. Spodziewałam się ciekawych doznań ale... tak na prawdę niewiele czuję pomimo tego, że byłam z nimi na zajęciach fitness. Jedynie kiedy podskakuję do góry wyraźnie czuję poruszanie się kulek, ale nie wywołuje to u mnie żadnych seksualnych reakcji. Jestem zawiedziona, bo jestem młoda, więc nie powinnam mieć problemu ze zbyt szeroką pochwą ani nic w tym stylu, ale kulki zdecydowanie nie dają mi tego, co opisywały inne kobiety. Od czego to może zależeć? Może źle je włożyłam? Jakieś pomysły?
Bo kulki nie są po to, żeby wywoływać doznania seksualne, a są teoretycznie po to, żeby ćwiczyć mięśnie dna miednicy, a w rzeczywistości już jakiś czas temu dowiedziono, że bardziej przeszkadzają niż pomagają.
Te opisy jak to kobiety mają orgazmy od kulek to bujda. Wywal je, nic dobrego Ci nie dadzą.
confused_silly napisał/a:Sugerując się pochlebnymi opiniami w internecie, ostatnio zdecydowałam się na zakup tzw. kulek gejszy. Zakupiłam te progresywne z kulkami w środku, które wpadają w drgania podczas ruchu. Spodziewałam się ciekawych doznań ale... tak na prawdę niewiele czuję pomimo tego, że byłam z nimi na zajęciach fitness. Jedynie kiedy podskakuję do góry wyraźnie czuję poruszanie się kulek, ale nie wywołuje to u mnie żadnych seksualnych reakcji. Jestem zawiedziona, bo jestem młoda, więc nie powinnam mieć problemu ze zbyt szeroką pochwą ani nic w tym stylu, ale kulki zdecydowanie nie dają mi tego, co opisywały inne kobiety. Od czego to może zależeć? Może źle je włożyłam? Jakieś pomysły?
Bo kulki nie są po to, żeby wywoływać doznania seksualne, a są teoretycznie po to, żeby ćwiczyć mięśnie dna miednicy, a w rzeczywistości już jakiś czas temu dowiedziono, że bardziej przeszkadzają niż pomagają.
Te opisy jak to kobiety mają orgazmy od kulek to bujda. Wywal je, nic dobrego Ci nie dadzą.
Może spróbować złożyć reklamację ![]()
Lady Loka napisał/a:confused_silly napisał/a:Sugerując się pochlebnymi opiniami w internecie, ostatnio zdecydowałam się na zakup tzw. kulek gejszy. Zakupiłam te progresywne z kulkami w środku, które wpadają w drgania podczas ruchu. Spodziewałam się ciekawych doznań ale... tak na prawdę niewiele czuję pomimo tego, że byłam z nimi na zajęciach fitness. Jedynie kiedy podskakuję do góry wyraźnie czuję poruszanie się kulek, ale nie wywołuje to u mnie żadnych seksualnych reakcji. Jestem zawiedziona, bo jestem młoda, więc nie powinnam mieć problemu ze zbyt szeroką pochwą ani nic w tym stylu, ale kulki zdecydowanie nie dają mi tego, co opisywały inne kobiety. Od czego to może zależeć? Może źle je włożyłam? Jakieś pomysły?
Może spróbować złożyć reklamację
A potem włożyć sobie reklamację xD sorry, musiałam ![]()
normalnie też bym reklamowała czy tam zwróciła towar, no ale używany to nie teges.
Jakieś pomysły?
Kupiłam, a nawet używałam
I szczerze mówiąc, wywoływało to jedynie u mnie większe uczucie dyskomfortu, niż przyjemności. Z reklamacją też nie było problemu. Na amazonie możesz wszystko zwrócić. A jeśli chodzi o ero zabawki, to pytają się jedynie w czym problem, zwracają kasę i proszą, żebyś sama zutylizowała przedmiot, bo co oni niby z tym zrobią? Przerobią na ozdobę choinkową?
Zamiast tych kulek, to polecam Ci te wkładki 'oh mi bod', czy jakoś tak, które ustawiasz w apce w telefonie i spontanicznie stymuluje Cię wibracjami. Odlot aż tylko oczy przerzuca w tył ![]()
a myslalam nad nimi w celu takich cwiczen. w jakim sensie przeszkadzaja?
a myslalam nad nimi w celu takich cwiczen. w jakim sensie przeszkadzaja?
cytuj Blue, cytuj ![]()
Bo kulku wywoluja dodatkowe spiecie miesni dna miednicy, a przy naszym trybie zycia zdecydowana wiekszosc kobiet (wg fizjoterapeutow uroginekologicznych) ma problem ze zbytnim napieciem tych miesni. Zamiast dokladac sobie kulki i spinac te miesnie jeszcze bardziej, powinnysmy sie uczyc jak je rozluzniac. A do tego kulki nie sa potrzebne, a wrecz wlasnie przeszkadzaja, bo nie rozluznisz miesni zastanawiajac sie czy kulka wypadnie czy nie.
8 2021-05-07 11:00:10 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-07 12:17:05)
confused_silly napisał/a:Jakieś pomysły?
Kupiłam, a nawet używałam
I szczerze mówiąc, wywoływało to jedynie u mnie większe uczucie dyskomfortu, niż przyjemności. Z reklamacją też nie było problemu. Na amazonie możesz wszystko zwrócić. A jeśli chodzi o ero zabawki, to pytają się jedynie w czym problem, zwracają kasę i proszą, żebyś sama zutylizowała przedmiot, bo co oni niby z tym zrobią? Przerobią na ozdobę choinkową?
Zamiast tych kulek, to polecam Ci te wkładki 'oh mi bod', czy jakoś tak, które ustawiasz w apce w telefonie i spontanicznie stymuluje Cię wibracjami. Odlot aż tylko oczy przerzuca w tył
Przypomina mi się ta scena z jednej komedii ("Brzydka prawda") jak bohaterka włożyła wibrujące majtki, a pilot od nich wpadł w ręce nieświadomego dziecka, które zaczęło się nim bawić. A wszystko się działo w restauracji ![]()
Co będzie jak apka zacznie wariować w nieoczekiwanym momencie ?
O...np. w konfesjonale ?