Cześć !
Mam 24 lata jestem mamą i żoną, od zawsze kręciły mnie moje nogi, stopy. Lubię pokazywać je innym facetom, lubię jak patrzą na mnie, ale też dotykają. Ze względu na to że mam męża to ograniczam się do pokazywania czasem czegoś więcej przypadkowym osobom lub gdzieś w internecie, jednak cały czas mam ogromna chęć aby ktoś obcy, kogo będę kręcić mnie dotykanie, zmaca, zobaczy nago itp. Nie wiem co już robić, strach przed zdradą jest duży, ale podniecenie tym faktem i chęć zaspokojenia pragnienia dotyku przez innego jest ogromna. Dlate trafiłam tutaj, może ktoś coś doradzi... Nie jestem dziwką, a może trochę jestem, ale odrazu mówię nie o tym dyskusja i do tej pory wytrzymałam w wierności jednak już nie daje rady...
Proponuję powiedzieć mężowi ![]()
Szybko nie będziesz musiała dotrzymywać wierności.
A na serio to proponuję seksuologa.
Mąż wie że lubię takie klimaty i jemu też się podoba, zabawiamy się czasem różnie i sam namawia mnie do pokazania czegoś komus
ale nie wie ze az tak mnie to kręci i ze chciałabym z kimś wiecej, a może do niczego by nie doszło ale w głowie siedzi mi to bardzo
Mąż wie że lubię takie klimaty i jemu też się podoba, zabawiamy się czasem różnie i sam namawia mnie do pokazania czegoś komus
ale nie wie ze az tak mnie to kręci i ze chciałabym z kimś wiecej, a może do niczego by nie doszło ale w głowie siedzi mi to bardzo
Ale ja o to pytam. Czy Twój mąż wie, że rozważasz nawet zdradę.
Moim zdaniem nadajesz się do seksuologa, bo nie panujesz nad sobą i to fetysz rządzi Tobą. Normalny człowiek nawet jak czegoś bardzo pragnie, to jednak potrafi panować nad sobą. Ty powoli panować przestajesz, a to nie jest ani dobre ani zdrowe.
Cześć !
Mam 24 lata jestem mamą i żoną, od zawsze kręciły mnie moje nogi, stopy. Lubię pokazywać je innym facetom, lubię jak patrzą na mnie, ale też dotykają. Ze względu na to że mam męża to ograniczam się do pokazywania czasem czegoś więcej przypadkowym osobom lub gdzieś w internecie, jednak cały czas mam ogromna chęć aby ktoś obcy, kogo będę kręcić mnie dotykanie, zmaca, zobaczy nago itp. Nie wiem co już robić, strach przed zdradą jest duży, ale podniecenie tym faktem i chęć zaspokojenia pragnienia dotyku przez innego jest ogromna. Dlate trafiłam tutaj, może ktoś coś doradzi... Nie jestem dziwką, a może trochę jestem, ale odrazu mówię nie o tym dyskusja i do tej pory wytrzymałam w wierności jednak już nie daje rady...
24 lata? Zaspokojenie przez obcego faceta? Dla mnie prowokacja, albo brak instynktu samozachowawczego.
6 2021-03-29 20:21:28 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2021-03-29 20:51:19)
24 lata? Zaspokojenie przez obcego faceta? Dla mnie prowokacja, albo brak instynktu samozachowawczego.
Pewne na bank i jeszcze te samo zaprzeczenia. Brakuje jeszcze e-maila i nr. telefonu.
Tak sformułowałam zdanie aby opisać jak najlepiej swoją sytuacje i określić problem... jeżeli ktoś uważa ze jest to podpucha to bardzo mi przykro... widać nigdzie nie można normalnie pogadać o swoich zmartwieniach czy troskach. Dziękuje.
jednak cały czas mam ogromna chęć aby ktoś obcy, kogo będę kręcić mnie dotykanie, zmaca, zobaczy nago itp.
Hmm... słusznie, słusznie... takie pragnienia są dręczące. Jedni uważają, że warto je realizować, a inni że nie warto.
Ja realizuję, ale bez zgody i wiedzy żony.
Nie wiem co już robić, strach przed zdradą jest duży, ale podniecenie tym faktem i chęć zaspokojenia pragnienia dotyku przez innego jest ogromna.
Co robić -- musisz sobie sama odpowiedzieć...
Najpierw jednak musisz podjąć decyzję.
Możesz zdradzić bez zgody męża, ale ryzykujesz tym zniszczenie małżeństwa.
Być może dasz rady przez wiele miesięcy z mężem, delikatnie, bardzo delikatnie, drążyć temat, krok po kroku i on zaakcpetuje fakt, że chcesz seksu jeszcze z kimś innym i że to nie jest tragedią ani dla waszej relacji ani dla waszego małżeństwa.
Nie jestem dziwką, a może trochę jestem, .... do tej pory wytrzymałam w wierności jednak już nie daje rady...
![]()