Hej wszystkim.
Macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na 9 urodziny, problem w tym że ma wszystko, nie jest typem dziecka co wybrzydza i musi mieć wszystko orginalne .
Skoro ma wszystko to moze kup jej bon prezentowy do jakiegos sklepu i sama sobie wybierze? Albo wez ja do sklepu wlasnie, zapytaj, na co ma ochote. Albo wez ja na dobre lody? Jest duzo mozliwosci mozecie zrobic sobie razem gdzies wycieczke itd.
A jezeli to dziecko z dalszej rodziny, albo takie, ze na wycieczke to za slaba relacja, to jakis bon prezentowy albo moze cos do ubrania?
Hej wszystkim.
Macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na 9 urodziny, problem w tym że ma wszystko, nie jest typem dziecka co wybrzydza i musi mieć wszystko orginalne .
Książka
A co myślicie o nowym biurku?
A co myślicie o nowym biurku?
to jest przede wszystkim do uzgodnienia z jej rodzicami.
A druga rzecz jest taka, czy 9latka faktycznie ucieszy sie z mebla?
Piękna pozytywka, aparat fotograficzny, bransoletka
Dla takiej dziewczynki widziałam fajny zestaw jak przeglądalam gazetkę Carrefour - zestaw salon fryzjerski hollywod - uważam, że to ciekawy pomysł - chociaż nie do końca wiadomo co akurat lubi konkretne dziecko - ale to fajna opcja i za przysępną cenę 59,99
A może trampolina? Jest to dość drogi prezent, ale jakby się złożyła cała rodzinka, myślę że córka by była bardzo zadowolona.
Sama ostatnio kupiłam mojej córce trampolinę na stronie domogrodimy.pl, polecam z czystym sumieniem, bardzo solidna trampolina. Jest kilka modeli więc myślę że znalazłabyś odpowiednią dla Swojego budżetu