Brak pomysłu na prezent - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Brak pomysłu na prezent

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Brak pomysłu na prezent

Hej wszystkim.
Macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na 9 urodziny, problem w tym że ma wszystko, nie jest typem dziecka co wybrzydza i musi mieć wszystko orginalne .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak pomysłu na prezent

Skoro ma wszystko to moze kup jej bon prezentowy do jakiegos sklepu i sama sobie wybierze? Albo wez ja do sklepu wlasnie, zapytaj, na co ma ochote. Albo wez ja na dobre lody? Jest duzo mozliwosci smile mozecie zrobic sobie razem gdzies wycieczke itd.
A jezeli to dziecko z dalszej rodziny, albo takie, ze na wycieczke to za slaba relacja, to jakis bon prezentowy albo moze cos do ubrania?

3

Mama29.07 napisał/a:

Hej wszystkim.
Macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na 9 urodziny, problem w tym że ma wszystko, nie jest typem dziecka co wybrzydza i musi mieć wszystko orginalne .

Książka

4

A co myślicie o nowym biurku?

5

Mama29.07 napisał/a:

A co myślicie o nowym biurku?

to jest przede wszystkim do uzgodnienia z jej rodzicami.
A druga rzecz jest taka, czy 9latka faktycznie ucieszy sie z mebla?

6

Piękna  pozytywka,  aparat fotograficzny,  bransoletka

7

Dla takiej dziewczynki widziałam fajny zestaw jak przeglądalam gazetkę Carrefour - zestaw salon fryzjerski hollywod - uważam, że to ciekawy pomysł - chociaż nie do końca wiadomo co akurat lubi konkretne dziecko - ale to fajna opcja i za przysępną cenę 59,99

8

A może trampolina? Jest to dość drogi prezent, ale jakby się złożyła cała rodzinka, myślę że córka by była bardzo zadowolona.
Sama ostatnio kupiłam mojej córce trampolinę na stronie domogrodimy.pl, polecam z czystym sumieniem, bardzo solidna trampolina. Jest kilka modeli więc myślę że znalazłabyś odpowiednią dla Swojego budżetu

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Brak pomysłu na prezent

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024