Brak pomysłu na zagadanie do dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak pomysłu na zagadanie do dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brak pomysłu na zagadanie do dziewczyny

Może zacznę od opisu sytuacji, która miała miejsce około 2 tygodnie temu. Z racji tego, ze moja fryzjerka poszła na urlop macierzyński, postanowiłem udać się z bratem do jego fryzjerki, która przyjmuje w mieszkaniu.Od samego wejścia moją uwagę zwróciła koleżanka córki tej fryzjerki. Chwilę pogadaliśmy z rozmowy wyszło, że wybiera się do szkoły do której ja chodziłem, to jej opowiedziałem co i jak, następnie rozmawialiśmy o jakiś tam naszych zainteresowaniach i w tym momencie fryzjerka skończyła strzyc brata, kulturalnie się pożegnaliśmy i wróciliśmy do domu. Wczoraj jeżdżąc rowerem po mieście spotkałem tą właśnie dziewczynę z jakimiś koleżankami. Przywitałem i ona również odpowiedziała cześć jeszcze się ładnie uśmiechając. No to powiedziałem sobie, że muszę do niej zagadać no z całą pewnością na fb będzie najłatwiej ją znaleźć. I tu zaczyna się problem co napisać w pierwszej wiadomości? Myślałem, że w sumie najlepiej nawiązać do
tematu tej szkoły czy poszła moimi śladami ale jak później płynnie przejść do propozycji spotkania? Po prostu nie chce, żeby to wyglądało tak, że zagadam ją o szkole a nagle dostanie tysiąc innych pytań? Co proponujecie w tej sytuacji?
Ps. Koleżanki zastanawia mnie ten uśmiech myślicie,że to można go odczytać i wywnioskować, że "wpadłem jej w oko"? Czy to może być zbyt głęboka nadinterpretacja. Wy same też się tak ładnie uśmiechacie do facetów, których widzieliśmy 2 razy w życiu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak pomysłu na zagadanie do dziewczyny

Od razu walisz z grubej rury że Ci się podoba i masz ochotę się z nią spotkać.

Od razu będziesz wiedział na czym stoisz, pokażesz że nie bawisz się w podchody i nie wpakujesz się w żadne friendzone.

3

Zapytaj na tym fejsbuku czy miałaby ochotę się spotkać i pogadać,bo ostatnio nie udało się dokończyć tematu.

Chłopie ty nie rozkminiaj czy się jej podobasz czy nie tylko działaj.Pamiętaj że dużo uśmiechu i pewność siebie to jest podstawa.

4

ależ młodzież ma rozkminy... Chcesz poderwac zwyczajną dziewczynę czy angielską krolową? smile Jesteście młodzi, napisz cokolwiek, że ma śliczny uśmiech. W tym wieku to nie ma znaczenia. Liczy się fakt.  Jak jej wpadles w oko to odpisze nawet na pytanie o godzinę. A potem rozwiniesz konwersację.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak pomysłu na zagadanie do dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024