Ostatnio zakończyliśmy związek z moja była dziewczyna po 1.5 roku. Doszła do wniosku że lepiej będzie jak zostaniemy przyjaciółmi. Jednak ja dalej ja kocham bardzo I ciężko mi bez niej żyć chociaż żyjemy na odległość, jednak niedługo wyprowadzam się do miasta gdzie mielibyśmy krótką drogę do siebie, obecnie ok 9h jazdy. Nie że względu na nią tylko że względu na szkole I pracę. Ja mam 19 lat ona 21. Wiadomo że.jestesmy młodzi I pewnie dużo osób będzie to pisało. Jednak ona dziwnie się zachowuje, ponieważ gdy oznaczylem w postach kilka koleżanek to była strasznie zazdrosna I zrobiła mi awanturę że dlaczego ja pisze z tymi dziewczynami. Nie rozumiem tego że sama decydowała o zerwaniu , a z drugiej strony chce mieć mnie przy sobie... mówi że może później uda nam się być razem jak dojrzejemy A ja wyjade od siebie, w co bardzo wątpię... chociaż ja bardzo chce do niej wrócić. Mieszkaliśmy razem podczas tego związku 0.5 roku gdy pracowaliśmy za granicą I bylo w porządku, do momentu gdy nie zaczęła się ta pandemia I wizja wspólnego mieszkania nagle z jej strony się zmieniła. Dodam że zaproponowała relacje przyjaźni z korzyściami, więc chce że mną sypiac dalej. Chce tego głównie dlatego bo brakuje mi bliskości z nią, a nie chce tego stracić. Bardzo proszę o opinie was kobiet. To nie jest dziewczyna upadła, wręcz przeciwnie, to spokojna poukladna dziewczyna, która nie zmienia partnerów. Dodam też że nie jest możliwe żeby ktoś jej się spodobał.
Temat: Trudna relacja
Zobacz podobne tematy :
Odp: Trudna relacja
Regulamin naszego forum mówi wyraźnie. Jeden związek = jeden wątek.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie dotyczącym tej relacji - https://www.netkobiety.pl/t124785.html i zapoznaj się ponownie z naszymi zasadami.
Moderator IsaBella77