Czesc. Mam nietypowy problem z moja kobietą. Oczywiście rozstała sie ze mną, ale nie wiem co mam dalej zrobić. Zaczne od początku. Poznaliśmy sie dość dawno temu, około pare lat temu. Byliśmy tylko zwylłymi przyjaciómi. Jednak w ostatnie wakacje miedzy nami coś zaiskrzyło. Niestety wtedy zawaliłem ja i nie zachowałem sie poprawnie, bo nie umiałem nawiazać kontaktu z dziewczyną. Dlatego poszła do innego, który bardzo ja skrzywdził, bo wykorzystał ja i rzucił. Wtedy znowu pojawiłem się ja i nawiązała sie miedzy nami relacja. Niestety wakacje sie skonczyly i moja ex pojechała do włoch (jest tej narodowości). Codziennie do siebie pisaliśmy i dzwonilismy nawet pare godzin dziennie. Nadeszły te świeta. Przyjechała mimo przeciwności przez pandemię. Jednak przed przyjazdem pare razy pokłiciliśmy sie o głupoty i była o to bardzo zła. Kiedy przyjechała już nie czułem od niej tego ciepła co kiedyś. Przytulałem ją, lecz ona zostawała sztywna. Następnego dnia zerwała ze mną przez telefon. Oczywiście nie przeczytałem twoich rad i zaczołem ją błagać o powrót. Upokorzyłem się. Potem dowiedziałem się, ze może spotykać sie z innym, i nasloczyłem na nią z tego powodu. Ona jednak powiedziała mi że mi wybacza i że dostaniemy prxyjaciółmi i że nie czuje do mnie już nic. Zaprosiła mnie na Sylwestra. Wtedy się zgodziłem, jednak przyczytałem twoje pismo i zaprzestałem kontaktu. Ona jednak dalej proponowała mi spotkania, lecz jej nic nie odpisywałem. Dzis napisała, czy to koniec kontaktu. Co mam jej napisać? Co robić dalej? Prosze cie o szybką odpowiedź, bo boje się że popełnie kolejne błedy.
PS. Rozmawiałem z jej koleżanką, ona mówiła mi że jeszcze nie wszystko stracone. Dodatkowo moim zagrożeniem nadal jest ten chłopak - okazało się że to mój kuzyn. Jednak nie pokłuciliśmy się o to i normalnie sie spotykamy.
PSS. Następne spotkanie jest za 6 miesięcy. Czy może przez ten czas stracić do mnie ostatki uczuć? We Włoszech nir ma za dużo znajomych i często jest sama, raczej nie ma też zagrożenia od chlopaków, ale i tak się boję. Chce jeszcze dodać że jestem pewnien odzyskania jej. Zadałem sobie to pytanie po dwóch tygodniach rozłaki i nadal chcę ją odzyskać. Jest piękna i ma idealnie pasujący mi charakter. Przosze cię jeszcze o pomoc, jak mam jej odpisać na takie pytanie?
Temat: Nietypowe odzyskiwanie ex
Zobacz podobne tematy :
Odp: Nietypowe odzyskiwanie ex
Już zacząłeś od początku przecież - https://www.netkobiety.pl/t124782.html
Proszę, kontynuuj dyskusję w poprzednim temacie i nie zaśmiecaj forum dublami, jest to niezgodne z naszym regulaminem.
Moderator IsaBella77