Totalne zaplątanie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Totalne zaplątanie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Totalne zaplątanie...

Po 12 latach małżeństwa zaplątałem się w romans. Zaczęło się pół roku temu, jak w większości, przypadków niewinnie. Tłumaczyłem sobie, że to nic takiego, że tylko "takie tam małe grzeszki", i że nikogo nie krzywdzę. Poza tym cały czas w domu byłem dobrym mężem i ojcem.

Później doszła relacja fizyczna - i znowu tłumaczenie przed samym sobą 'ale przecież i tak już od lat nie sypiamy ze sobą, "jak żona nie daje w domu to mąż stołuje się na mieście"'. To już relacje w domu trochę zaczęły się sypać, przestałem szukać jakiejkolwiek relacji fizycznej w żoną - i z poczucia winy i z - paradoksalnie - chęci zachowania się "fair-play" wobec każdej z nich. Pierwsza ekscytacja zdążyła minąć, na na przemian - a to raz czułem się jakbym złapał boga za nogi - a to miałem nadzieje, że kochanka wygoni mnie za drzwi i wszystko wróci do pierwotnego stanu.

Tak się jednak nie stało. Moja relacja z żoną "spłycała się". Próbowaliśmy wszystkiego - ale nic nie miało prawa zadziałać tak długo jak ja tkwiłem w romansie. Ostatecznie przed świętami wpadłem. Żona nie zna całej prawdy ale to, czego już się dowiedziała, i tak jest wystarczające. W pierwszej chwili kazała mi się wyprowadzic po świętach. Teraz mam wrażenie, że trochę zmiękła, że być może byłbym w stanie jakoś ją przebłagać.

Nie wiem co mam robić. Z jednej strony nie wyobrażam sobie życia bez niej i - chyba przede wszystkim - bez naszej pięcioletniej córki. Z drugiej strony szali jest cały czas wielka fascynacja.. i wszystko to, czego zabrakło w moim małżeństwie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Totalne zaplątanie...

Na naszym forum wolno jest mieć tylko jedno aktywne konto.
Wróć do dyskusji w swoim pierwszym wcieleniu proszę.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Totalne zaplątanie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024