Czy dobrze zrobiłem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy dobrze zrobiłem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy dobrze zrobiłem?

Poznałem pannę X na osiemnastce, super nam się gadało. Ona zna moich kuzynów, mamy wspólną znajomą która jest jej psia psi.

Ona mi się spodobała jak żadna inna, z tego co słyszałem ja jej też ale nie wiem na ile. Mieliśmy trochę wspólnego. Ogólnie wydawała się na idelną dla mnie pod każdym względem.

Umówiliśmy się na spotkanie w restauracji z tą wspólną znajomą i jej chłopakiem. Od razu przeczuwałem że źle się to może skończyć bo jestem nieśmiały i przy znajomych lipa może wyjść. Faktycznie jakoś głupio mi przy nich było i mało z nią gadałem.

Ta koleżanka mówiła mi potem że jak wracali to X była zła że mało gadaliśmy, znajoma do niej że jestem nieśmiały i mogło się zdarzyć.

Pisała potem z zainteresowaniem tak jak prędzej. Chciałem naprawić nieudane spotkanie i umówiłem się z nią z wyprzedzeniem kilkudniowym. Od początku coś kręciła że nie wie czy będzie miała czas. Koniec końców odmówiła godzinę przed... "chciałabym się spotkać w innym terminie ale słabo teraz z czasem". Dopiero jak po kilku dniach kumpel powiedział że mnie olała zacząłem podejrzanie na to patrzeć.

Wszystko stanęło w miejscu na 3 tygodnie póki dzięki znajomej nie rozstrzygnęliśmy - ja myślałem że jej nie zależy a ona że mi bo na podwójnej randce nie gadaliśmy.

Po tej rozmowie sama mnie zaprosiła, spotkaliśmy się we dwoje, niby wszystko spoko. Po spotkaniu pisała jeszcze częściej, po tygodniu już tak nie.

Próbowałem ją znowu zaprosić, 2 razy dostałem odmowę bo to idzie na osiemnastkę to mama ograniczyła jej wyjścia przez wirusa (ma 18 ja 20 lat). Choć dowiedziałem się przez chłopaka tej psia psi że się z nią spotkała. Nawet że mówiła że do 20 ma czas a spotkały się o 14.

Mówiłem jej że jeśli nie chce się spotkać to niech mi powie - mówi że chce ale jest zalatana, jakby nie chciała to by napisała. Nie pisałem jej tego ale nie chciało mi się wierzyć że nie ma chociaż 2 godzin dla mnie.

Po 2 tygodniach nie wytrzymałem i palnąłem po pijaku pół żartem pół serio że kręci z jakimś innym - dowiedziałem się że jakiś typo takie ploty puszcza i że ona ogólnie mu wprost napisała że nic z tego, że sobie dodaje i nie ma takich rzeczy gadać.

X była za to na mnie zła, że nie jest z nikim i wie lepiej ode mnie i nie widzi potrzeby tłumaczenia się przede mną.

Przeprosiłem ją, ona odpisała że nie jest jakoś zła. No ale od tamtej pory zaczęła totalnie oschle pisać - rzadziej, mniej aż czasem miałem wrażenie że piszę sam do siebie.

Po 9-ciu dniach od małej kłótni i 3 tygodnie od spotkania nadal jej nie przeszło, spytałem o kolejne spotkanie a X na to - muszę najpierw pozałatwiać moje nowe sprawy (gdzie prędzej wymigiwała się starymi xd).

Po tym definitywnie zakończyłem znajomość, mimo że mi na niej zależało i nadal o niej myślę.

Powiedzcie co sądzicie o jej zachowaniu, zapewniała mnie na początku znajomości że nie jest toksyczna ale czy nie właśnie tak się zachowywała? Czy to ja spieprzyłem wszystko? Słusznie się tym przejmuję? Czy może miałem dalej o nią ubiegać, czy to byłoby już głupie latanie za nią? To pierwsza z którą kręciłem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dobrze zrobiłem?

Jej zachowanie jest dziecinne i Twoje zachowanie również. W sumie jej brak stabilności, tłumaczy wiek. Pewnie jeszcze nie jednemu, będzie mącić w głowie.
A Ty nie powinieneś mówić o niej głupot. Tylko zrozumieć, że jak ktoś odmawia spotkanie za spotkaniem, to nie jest tobą zainteresowany.

3

Kurde, fajne czasy, kiedy to bylo big_smile
Niestety nie jest Toba powaznie zainteresowana.
Poznasz inna smile

4 Ostatnio edytowany przez Monoceros (2020-12-14 19:24:40)

Nie ma co tutaj doszukiwać się górnolotnej toksyczności czy że coś zawaliłeś. Ot, dziewczynie nie spodobało się jak się zachowałeś na pierwszym spotkaniu, nie miała na tyle ciekawości, żeby spróbować jeszcze raz, ale pewnie miło jej było, że piszesz - fajnie jest mieć czyjeś zainteresowanie. Ot, koniec historii. Jeśli ktoś nie potrafi zaakceptować czyjejś nieśmiałości i z miejsca skreśla kogoś, no to trudno. Jej strata. Nic z tym nie zrobisz. Twoja nieśmiałość nie zniknie z dnia na dzień, to jest część Ciebie, skoro dla niej jest to nie do przejścia, to tylko świadczy o niej. Późniejsze zwodzenie też dobrze o niej nie mówi.

5

prego napisał/a:

Jej zachowanie jest dziecinne i Twoje zachowanie również. W sumie jej brak stabilności, tłumaczy wiek. Pewnie jeszcze nie jednemu, będzie mącić w głowie.
A Ty nie powinieneś mówić o niej głupot. Tylko zrozumieć, że jak ktoś odmawia spotkanie za spotkaniem, to nie jest tobą zainteresowany.

Ogólnie w grę wchodziło więcej podejrzanych rzeczy. To chyba nie jest normalne że ktoś się stale wydaje podejrzany xD
Np. ułyszalem z czasem że dzień przed naszą imprezą - zapoznaniem kleiła się do innego na imprezie.
Na imprezach ona bajeruje innych, a potem chce aby w wiadomościach inni bajerowali ją a ona udaje niedostępną? Głupie trochę.

6

Albo kobieta chce i cos robi, albo nie chce i nie robi. Takie stanie w progu, smieszki i ani nie wejdzie do srodka, ani sobie nie pojdzie won tylko ryje głowe, lepiej je.nac drzwiami przed nosem i powiedziec “zegnam” niz sie miotac jak szczur zlapany w rece ktory nie wie co ma robic.

7

Connor7 napisał/a:
prego napisał/a:

Ogólnie w grę wchodziło więcej podejrzanych rzeczy. To chyba nie jest normalne że ktoś się stale wydaje podejrzany xD
Np. ułyszalem z czasem że dzień przed naszą imprezą - zapoznaniem kleiła się do innego na imprezie.
Na imprezach ona bajeruje innych, a potem chce aby w wiadomościach inni bajerowali ją a ona udaje niedostępną? Głupie trochę.

Ewidentie dziewczyna chce być, w centrum uwagii - myślę, że z wiekiem jej przejdzie smile

8

Connor7 napisał/a:

Nie głupie. W tym wieku potrzebuje męskiej adoracji, uwagi i czasu. Są chętni, to korzysta. Bardziej dosadnie lepiej powiedzieć - wykorzystuje. Nie dając od siebie nic. Tak jak jest w Twoim przypadku.
Gdy powie ci, że nic z tego nie będzie, straci adoratora.

9

Przeniesione z kolejnego wątku autora:

Connor7 napisał/a:

O zachowaniu kobiety.
Oferujesz jej spotkania, ona odmawia z błachych powodów - uczy się, musi stare sprawy załatwić (po miesiącu pisze że nowe), w ten weekend nie może bo idzie na osiemnastkę (weekend trwa 3 dni a nie 1 z tego co mi wiadomo), raz pisze że mama ograniczyła jej spotkań przez wirusa a potem że mama zabrania jej bo za dużo ostatnio wychodzi (oczywiście nie z tobą).
I tak mimo że niby jest zainteresowana spotykacie się raz na miesiąc.
Raz umówiliście się z 4-dniowym wyprzedzeniem i ona odmawia godzinę przed bo musi posprzątać dom przed urodzinami.  Mówi że chce się spotkać w innym terminie ale oczywiście nie podaje terminu bo nie wie kiedy będzie miała czas.
Potem coś klepie że myślała że to ty nie chcesz się spotkać.
Wprawdzie nie mówiłeś jej dosłownie że się ci podoba, ale czy gdy oferujesz spotkanie 10-krotnie to nie oznaka zainteresowania?

10

Tyle odmów dostałeś, a Ty dalej się za nią uganiasz, chłopie miej godność. Nie jest tobą zainteresowana i Cię zbywa na każdym kroku, a Ty jak piesek czekasz aż w końcu Cię za te zaloty wynagrodzi i w końcu zaakceptuje jakieś spotkanie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy dobrze zrobiłem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024