1 Ostatnio edytowany przez lostia (2010-05-08 14:22:13)

Temat: Mikrodermabrazja w domu

Witam
Co myślicie o mikrodermabrazji w domu? Wiem, że są na rynku produkty do domowej mikrodermabrazji, ale pierwszy raz słyszę o formie sztyftu. Jest taki produkt marki blinc resurf.a.stic
Wygląda to bardzo ciekawie, ale zanim kupię chciałabym się poradzić czy któraś z was może używa?
Pozdrawiam

Poniżej załączam fotkę:

http://img707.imageshack.us/img707/8853/blincface3up2.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mikrodermabrazja w domu

Nie znam tej firmy, ale myślę ze mikrodermabrazja w domu nie może zaszkodzić, chyba że robi się ją w okresie letnim, w czasie działania słońca.

3

Tego produktu podanego przez Ciebie nie używam, ale wiem, że są takie dwa żele do domowej mikrodermabrazji z Oriflame.

4

Miałam te produkty z Oriflame i przyznam, że niespecjalnie mnie zachwyciły. Stosowałam je regularnie, zgodnie z dołączoną instrukcją, jednak nie zauważyłam jakichś wyraźnych efektów.

5

Ja mam preparat do mikrodermabrazji AVON ANEW, wcale nie tani, trochę mi rozjaśnia cerę, trochę peelinguje, ale rewelacji nie ma, to jest coś w rodzaju peelingu po prostu. Nic nie zastąpi mikrodermabrazji w gabinecie kosmetycznym niestety, przynajmniej na dzień dzisiejszy.Pozdro:)