Witajcie,
Zaniedbałam się obrzydliwie Chciałabym to zmienić i wrócić na właściwą drogę i publikować to jednak nie wiem czy to się spodoba i nie zostanie odebrane jako ja- słabeusz. W dzisiejszych czasach wydaje mi się że bardziej klikale są piękne dziewczyny reklamujące nowe produkty itp. I obawiam się reakcji innych. Co myślicie ? Dodam, że nie jestem 20-latką tylko 32 Latką
Pomóżcie radą i opinią
Też nie wiem czy kogokolwiek interesują takie tematy od których chcę zacząć czy nie będą uznane za jakieś tabu czy bzdury, nawet takie jak dbanie o zęby i wybór odpowiedzniej nici dentystycznej. Czy mogę pisać o swoich słabościach że np nie chce mi się, że jest ciężko itd
że częste picie przez słomkę powoduje zmarszczki nad ustami, ( czy nie zostanę uzana za jakąś wariatkę z fanaberiami )
Sumując chodzi o opóźnianie procesów starzenia, kondycję, dobry wygląd ale tak na maxa wnikliwie
Inaczej może zadam pytanie : czy pisać jedynie o produktach, zachowaniach i o ich wpływie na nasze ciało i wygląd czy pisać z mojej perspektywy że chodzi o mnie że jest źle i że biorę się za siebie pisząc o swoich słabościach |? CZEKAM NIECIERPLIWIE