Urozmaicenie życia erotycznego w zwiazku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Urozmaicenie życia erotycznego w zwiazku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Urozmaicenie życia erotycznego w zwiazku

Dzień dobry,
Jestem w związku już ponad 15 lat, moim fetyszem jest damska bielizna. Moja kobieta minimum raz w miesiącu dostaje piękny koronkowa ciuszek. Oczywiście jest zabawa jak zrobi mi w nim pokaz bo różnie się on potem kończy. Ale do sedna. Tak się zastanawiam czy podobało by się jej gdybym ja zrobił jej niespodzianke i wskoczyl w jakieś seksowne wyuzdane slipki?

Zastanawiam się czy Was kobiety tak samo kręci bielizna na waszych facetach jak nas wasze ciała zdaniach te koronkowe cudeńka.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urozmaicenie życia erotycznego w zwiazku
MATTIASS napisał/a:

Dzień dobry,
Jestem w związku już ponad 15 lat, moim fetyszem jest damska bielizna. Moja kobieta minimum raz w miesiącu dostaje piękny koronkowa ciuszek. Oczywiście jest zabawa jak zrobi mi w nim pokaz bo różnie się on potem kończy. Ale do sedna. Tak się zastanawiam czy podobało by się jej gdybym ja zrobił jej niespodzianke i wskoczyl w jakieś seksowne wyuzdane slipki?

Zastanawiam się czy Was kobiety tak samo kręci bielizna na waszych facetach jak nas wasze ciała zdaniach te koronkowe cudeńka.

A skad my mamy wiedziec, co spodoba sie Twojej partnerce?

3

Wskakuj w te gacie i jazda... Albo będzie seksownie, albo śmiesznie, ale na pewno inaczej...A o to przecież chodzi smile

4

To może zapytaj partnerkę? Albo włącz jakiś film gdzie będzie taka scena  i zapytaj co ona o tym sądzi?

5

mnie nie kręcą seksi gatki na tyłku mojego M i gdyby zrobił mi pokaz w jakichś, nie wiem, męskich stringach, celem wywołania podniety to raczej spadłabym ze śmiechu z łożka ;-)

6

hahha, jak napisałaś o tych stringach, to jakoś wyobraziłam sobie zawodnika sumo... w czymś w rodzaju stringów, no ale to chyba jednak strój sportowy.

MATTIASS- śmiało, zwłaszcza jeśli pod tymi gadkami jest coś atrakcyjnego... finalnie i tak chodzi o to, abyś z nich wyskoczył big_smile

7

Czy jej by się to podobało, przecież nie jesteśmy w stanie tego ocenić. Ja sama nie miałabym nic przeciwko, ale żeby nie wyszło żenująco, trzeba to zrobić albo w formie zabawy, czyli z założenia na wesoło, albo w taki sposób, żeby partnerka poczuła się uwodzona - seks musi wisieć w powietrzu wink.
Jednym słowem sam musisz ocenić czy masz odpowiednie walory (sylwetka) i umiejętności.

adiafora napisał/a:

mnie nie kręcą seksi gatki na tyłku mojego M i gdyby zrobił mi pokaz w jakichś, nie wiem, męskich stringach, celem wywołania podniety to raczej spadłabym ze śmiechu z łożka ;-)

Skłamałabym twierdząc, że po wyobrażeniu sobie tej scenki szeroko się nie uśmiechnęłam big_smile.

8

MATTIASS napisał/a:

Dzień dobry,

Jestem w związku krócej niż ty, u nas, nasze ciuchy nas nie podniecają, podnieca nas tylko nasza obecność, ciepło naszych ciał i dotyk.

9 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-11-12 15:08:13)

Może warto urozmaicić życie seksualne poprzez zabawki erotyczne: [nieregulaminowy link]. Na pewno znajdziecie coś dla siebie, u mnie najlepiej sprawdzają się wibratory, a mój partner lubi gdy mam na sobie seksowną bieliznę. Warto przynajmniej porozmawiać na ten temat z partnerką, zobaczyć jakie ona ma na ten temat zdanie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Urozmaicenie życia erotycznego w zwiazku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024