Jestem z nim razem 2.5 roku.
Na początku było cudownie. Seks kilka razy w tygodniu. Po tym jak zamieszkalismy razem - seks raz na miesiąc, raz na dwa miesiące.
Mamy po 27 lat. Czuje sie staro i brzydko, a tak naprawdę nie powinnam bo jestem dość ładna i zgrabna. Mimo to w psychice już zaszły mi takie zmiany, że nawet nie wierzę w jakiekolwiek komplementy. On w ogóle mnie nie dotyka, nie inicjuje seksu. Kiedy ja to robię to podobno go 'męczę'. Zawsze jest zmęczony, zajęty, nie ma ochoty.
Mam też obsesję na punkcie ilości jego byłych kobiet. Non stop się porównuje z nimi i zastanawiam się czy po prostu już tyle w życiu miał seksu, że ze mną mu się nie chce.
Czuje sie w ogóle niekobieca, nieatrakcyjna i myślę że on może mnie zdradzać.
Jestem z nim razem 2.5 roku.
Na początku było cudownie. Seks kilka razy w tygodniu. Po tym jak zamieszkalismy razem - seks raz na miesiąc, raz na dwa miesiące.
Mamy po 27 lat. Czuje sie staro i brzydko, a tak naprawdę nie powinnam bo jestem dość ładna i zgrabna. Mimo to w psychice już zaszły mi takie zmiany, że nawet nie wierzę w jakiekolwiek komplementy. On w ogóle mnie nie dotyka, nie inicjuje seksu. Kiedy ja to robię to podobno go 'męczę'. Zawsze jest zmęczony, zajęty, nie ma ochoty.
Mam też obsesję na punkcie ilości jego byłych kobiet. Non stop się porównuje z nimi i zastanawiam się czy po prostu już tyle w życiu miał seksu, że ze mną mu się nie chce.
Czuje sie w ogóle niekobieca, nieatrakcyjna i myślę że on może mnie zdradzać.
Odejdź zanim to Cię zniszczy bardziej. Jeśli teraz, w tym wieku już jest tak, to lepiej nie będzie. Pomyśl o sobie. Jesteś jeszcze za młoda na takie problemy.
Na naszym forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku poruszamy w jednym wątku.
Ty masz już temat dotyczący dokładnie tego, o czym piszesz i tutaj - https://www.netkobiety.pl/t120307.html
Kontynuuj dyskusję tam. Zapoznaj się również ponownie z regulaminem i nie zaśmiecaj forum dublami.
Moderator IsaBella77