Pokazanie uczuć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pokazanie uczuć

Mam przyjaciela któremu się podobam, po pewnym czasie tez zaczął mi się podobać ale boje się i wstydzę otworzyć przed nim i pokazać mu moje uczucia np przytulić sie sama albo go pocałować, nigdy mnie nie widział takiej no i myśle że będę się inaczej zachowywać niż w takiej typowej przyjaźni i stracę z nim wspólne tematy i tą przyjaźń która jest między nami Przynajmniej z mojej strony. Mieliście podobne przypadki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pokazanie uczuć

Cześć, mam takiego kolegę, znamy się całe życie tylko jakoś nigdy nie było nam po drodze. Kiedyś to jemu zależało, ale ja nie byłam zainteresowana, kiedy jemu się odwidziało ja się zauroczyłam. Powiedziałam mu i tym, ale też i o tym że cenię naszą przyjaźń. Stanęło na tym że na jakiś czas straciliśmy kontakt, żebym mogła ochłonąć. Powiedzmy że nasza znajomość nadal trwa, ale to już nie to samo co wcześniej- kontakt raz na kilka miesięcy.
Zanim cokolwiek zrobisz zastanów się czy warto poświęcić przyjaźń, bo to że ta relacja się zmieni jest pewne. Z drugiej strony może warto zaryzykować i zobaczyć czy nie może być z tego coś więcej.

3

Odp: Pokazanie uczuć

Napiszę co myślę jako osoba, która zawsze najbardziej ceniła przyjaźń. Kiedyś często przyjaźniłam się z facetami i towarzyszyło mi takie myślenie, że przyjaźń jest najważniejsza i nie chciałabym jej popsuć. Teraz po latach stawiam na przyjaźnie z kobietami, bo wyszło mi, że są trwalsze, łatwiej je utrzymać. Z facetami, kiedy ożenili się i nie widujemy się często ze względu na pracę na przykład to i tak te kontakty się praktycznie pourywały. Więc uważam, że warto zaryzykować o ile faktycznie ci się podoba :-)

Jak wiesz, że jest to zainteresowanie z jego strony, to jesteś w bardzo komfortowej sytuacji ;-) Trochę mniej kontroli emocji, nie ukrywać zainteresowania i pewnie przejmie inicjatywę. Jak są te emocje, to wychodzi naturalnie. Możesz go chwalić, zmniejszyć trochę dystans fizyczny, nie musisz od razu się przytulić czy go całować znienacka ;-) Takie niespodziewane akcje mogą być czasem krępujące.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024