Czy to może być jednak ciąża ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być jednak ciąża ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czy to może być jednak ciąża ?

Dzień dobry wszystkim. Chciałabym opisać swoją sytuację na forum i sięgnąć porady. W zeszłym miesiącu rozpoczęłam starania o dziecko. Według kalendarzyka miałam dni płodne od 15 do 21-stego, a owulację 20-stego. Zawsze miałam regularny okres, a następny mi przypadał na 3 września. Już od 25-tego sierpnia dostałam bóli jak na miesiączkę. 30 i 31 - go miałam bardzo intensywne bóle macicy, czułam jakby była spuchnięta. W łazience nawet na papierze zauważyłam plame krwii. Myślałam że to była implantacja. Męczyły mnie nawet objawy, których wcześniej przed miesiaczkami nie miałam (piersi, wzdęcia, senność), natomiast nie czułam swoich typowych boli okresowych jak np. ból nóg. Po incydencie z plamą krwii już wszystkie bóle mi przeszły, okresu w terminie nie dostałam, temperatura codziennie mi pokazuje ok. 37,1 stopnia. Byłam święcie przekonana że to ciąża, jednak zrobiłam po terminie miesiączki z porannego moczu - dwa testy ciążowe. Obydwa negatywne. Teraz jestem skołowana i nie wiem co o tym myśleć. Czy to jednak w dalszym ciągu może być ciąża czy może dostałam zaburzeń hormonalnych ? Co radzicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to może być jednak ciąża ?

Raczej nie ciąża, pewnie Ci się przesunął trochę cykl. Poczekałabym jeszcze z 1-2 tygodnie na okres, a jak nie przyjdzie to idź do ginekologa.

Przede wszystkim podejdź do tego na spokojnie, bo to naprawdę trzeba być w ułamku procenta, żeby załapać się na ciążę w pierwszym miesiącu prób wink

3

Lady Loka napisał/a:

naprawdę trzeba być w ułamku procenta, żeby załapać się na ciążę w pierwszym miesiącu prób wink

Moj ulamkowy procent w styczniu skonczy 20 lat smile smile

A ja bym nie czekala tylko poszla do gina i poprosila o usg, szczegolnie jajowodow. Nie zapomniej wspomniec o tym wszystkim o czym tu napisalas.

Moja sasiadka, dawno temu miala podobne objawy do twoich i okazalo sie, ze miala ciaze pozamaciczna.

W twoim przypadku moze to tylko przesuniety cykl, ale lepiej chuchac na zimne

4

Bullinka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

naprawdę trzeba być w ułamku procenta, żeby załapać się na ciążę w pierwszym miesiącu prób wink

Moj ulamkowy procent w styczniu skonczy 20 lat smile smile

Też jestem takim ułamkiem procenta, ale generalnie szansa na takie coś nie jest ogromna wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to może być jednak ciąża ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024