Dziewczyna jest niezdecydowana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziewczyna jest niezdecydowana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Dziewczyna jest niezdecydowana

Witam chciałbym przedstawić wam mój problem i zapytać co powinienem zrobić. Jakieś 2miesiace temu poznalem dziewczynę. Zaczęliśmy się spotykać chodzić na spacery i zbliżyliśmy się do siebie. Lecz ostatnimi czasy ona nie wie czego tak naprawdę chcę mimo tego że za mną teskni i źle jej beze mnie. Szczerze nie wiem co myśleć. Jest mamą 2 dzieci. Mam z nimi dobry kontakt. Nie naciskam na spotkania ale ona chcę więc się widujemy. Zakochałem się w niej więc zalezy mi na niej lecz ona nie wie czy mnie kocha. Myślicie,że powinienem poczekać? Albo co mogę zrobić aby się zakochała?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna jest niezdecydowana

Mysle ze nie możesz nic zrobić by się w tobie zakochała . Raczej jej do tego nie zmusisz . Może po prostu boi się zaangażowania sam mówisz ze ma dwójkę dzieci wiec nie jest to wcale takie łatwe . Może daj jej trochę czasu spotykacie się ale daj jej przestrzeń żeby nie czuła ze na nią naciskasz

3

Tak wiem o tym i od ostatnich kilku spotkan daje jej swobodę. Myślę,że nie odczuwa presji ponieważ sama podchodzi i się przytula. No nic dam jej czas na to wszystko. Być może to jest potrzebne

Cześć Łukasz,

Na początku chciałem poinformować, że tworzenie dwóch takich samych wątków nie jest zgodne z regulaminem.

Co do problemu to nie nasilaj swojego kontaktu z dziewczyną, jeżeli będziesz codziennie do niej pisał, dzwonił itp. a ona nie będzie musiała dawać z siebie żadnej inicjatywy to po prostu cała znajomość się niefortunnie zakończy.

5

Ok nie wiedzialem ze nie może być takich samych nagłówków ponieważ dodałem to w 2 grupach. Nie naciskam na nią i nie piszę bez przerwy bo wiem jak to działa. Ale mimo tego spotykamy się i dobrze spędzamy czas lecz nie wiem czy warto czekać i czy może mnie jeszcze pokocha. I czy czas pokaże co dalej?

Łukasz1704 napisał/a:

Ok nie wiedzialem ze nie może być takich samych nagłówków ponieważ dodałem to w 2 grupach. Nie naciskam na nią i nie piszę bez przerwy bo wiem jak to działa. Ale mimo tego spotykamy się i dobrze spędzamy czas lecz nie wiem czy warto czekać i czy może mnie jeszcze pokocha. I czy czas pokaże co dalej?

Czasami osoby robią coś takiego, że na orbitę wrzucają kilka potencjalnych partnerów i na bieżąco sprawdzają jak sprawy wyglądają.
Czy Ty jesteś jedynym facetem, z którym się spotyka? Masz taką pewność?

Warto przeczytać regulamin forum smile

7

Co do tego nie wiem czy jestem jedynym ponieważ kilka razy jakbym zwatpil w to ze jestem tylko ja bo często dzwoniliśmy do siebie a ostatnio juz mniej. I przestała też wysyłać czułe wiadomości. Pisała kochanie i wgl a teraz nawet usmieszkow nie dodaje

8

Oczywiście powiedziala mi ze spotyka się tylko ze mną. Ufam jej choć ostatnio tracę to zaufanie ponieważ czuję jakby się oddalała

9 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2020-08-29 00:44:55)

Łukasz1704 napisał/a:

często dzwoniliśmy do siebie a ostatnio juz mniej. I przestała też wysyłać czułe wiadomości. Pisała kochanie i wgl a teraz nawet usmieszkow nie dodaje

Łukasz1704 napisał/a:

Oczywiście powiedziala mi ze spotyka się tylko ze mną. Ufam jej choć ostatnio tracę to zaufanie ponieważ czuję jakby się oddalała

Wszystko jasne - prawdopodobnie na horyzoncie pojawił się jakiś kolega.
Twój opis wskazuje na to, że być może poznała jakiegoś faceta (na razie tylko przez internet, nie spotyka się z nim itp.) Ale tak fajnie się z nim pisze, że nie wie, którego wybrać. Wydaje mi się, że w tej chwili bada grunt pod nogami, sprawdza, który facet może być bardziej odpowiedni (Albo może jakiś jej były się do niej odezwał).

Musisz po prostu czekać na dalszy rozwój sytuacji, nic na siłę.

Pisanie postów jeden za drugim (pod sobą) też nie jest zgodne z regulaminem forum.

10

Wszystko jasne - prawdopodobnie na horyzoncie pojawił się jakiś kolega.
Twój opis wskazuje na to, że być może poznała jakiegoś faceta (na razie tylko przez internet, nie spotyka się z nim itp.) Ale tak fajnie się z nim pisze, że nie wie, którego wybrać. Wydaje mi się, że w tej chwili bada grunt pod nogami, sprawdza, który facet może być bardziej odpowiedni (Albo może jakiś jej były się do niej odezwał).

Musisz po prostu czekać na dalszy rozwój sytuacji, nic na siłę.

Do byłego napewno nie wróci ponieważ bil ją i to nie było nic dobrego. No nic dziękuję bardzo za odpowiedzi i teraz zobaczę co będzie dalej.

11

Do byłego napewno nie wróci ponieważ bil ją i to nie było nic dobrego. No nic dziękuję bardzo za odpowiedzi i teraz zobaczę co będzie dalej.

12 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2020-08-29 00:50:15)

Łukasz1704 napisał/a:

Tu nie chodzi o to, że na pewno musi być były.
Tak jak pisałem, może poznała jakiegoś faceta na internecie i super się z nim rozmawia, albo pisze z jakimś dobrym kolegą.
Mówię Ci Łukaszu, poczytaj to forum a takich scenariuszy jest setki jak nie tysiące.

Fajna znajomość -> wychładzanie relacji -> okazuje się, że dziewczyna/chłopak ma już kogoś innego.

P.S. Jak chcesz zacytować czyjąś wypowiedź to kliknij proszę opcję ,,cytuj".

P.S. 2 Przypominam, że pisanie postów jeden za drugim (pod sobą) też nie jest zgodne z regulaminem forum.

13

Możliwe,że jest jak piszesz. Nie pokazuje mi tel a dziś za materacem u niej znalazlem podarty list i powiedziała zebym jej go dal i jak zapytałem co to? To powiedziała że robiła rachunek sumienia i pisala o mnie wady i zalety. Troche nie zrozumialem ale może kobiety tak mają. Dziękuję

Łukasz1704 napisał/a:

To powiedziała że robiła rachunek sumienia i pisala o mnie wady i zalety. Troche nie zrozumialem ale może kobiety tak mają. Dziękuję

No to już masz tak naprawdę odpowiedź na całą sytuację smile
Dziewczyna cały czas bada grunt pod nogami i sprawdza, czy w ogóle chce z Tobą iść w jakieś dłuższe relacje.

15

Ok więc mogę coś z tym zrobić? Czy poprostu czekać? Daje jej poczucie swobody a jeśli potrzebuje to ją przytulam. To świeża sprawa ale dziękuję za odpowiedzi. Dam jej czas i niech przemyśli sobie jeszcze