Nawiązanie dyskretnego układu z dojrzałą kobietą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nawiązanie dyskretnego układu z dojrzałą kobietą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Nawiązanie dyskretnego układu z dojrzałą kobietą

Witam forumowiczów,

Temat postanowiłem założyć aby zaspokoić swoją ciekawość smile Pytanie skierowane do Pań.

Od pewnego czasu na siłowni miałem okazję zauważyć zainteresowanie ze strony około 40-45-letniej kobiety. Często zerkała na mnie i kręciła się w pobliżu. Dość często widujemy się na siłowni bo trenujemy w tych samych porach.
Z tego co usłyszałem z jej rozmów to ma męża i dzieci.
Ja 25 lat, 180 cm, sylwetka lekko umięśniona.
Krótko mówiąc bardzo mi się podoba, ale ze względu na różnicę więku nawet nie myślę o związku/spotkaniach na mieście itp.

W jaki sposób to drogie Panie postrzegacie?
Realnie nie ma sensu myśleć o jakimkolwiek związku, chodzi mi tylko o ewentualny seks - coś w rodzaju dyskretnego układu.
Jednak czy takiej kobiecie też może tylko chodzić o przelotny romans?
Jak można to posunąć naprzód? Jakieś propozycje jak zagadać, na co nakierować rozmowę? Mimo wszystko są opory w porównaniu do zagadania do rówieśniczki.
Czy dojrzałe kobiety mogą być zainteresowane suksualnie młodszymi od siebie mężczyznami? Czy może tylko chodzi o "zwrócenie na siebie uwagi"?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nawiązanie dyskretnego układu z dojrzałą kobietą

Ja stawiam na to, że podbija sobie ego, upewniając się, że jeszcze podoba się młodym chłopakom.
A ty trochę za daleko odjechałeś w swoich fantazjach.

3

Legat napisał/a:

Ja stawiam na to, że podbija sobie ego, upewniając się, że jeszcze podoba się młodym chłopakom.

Amen.

Też nie raz obserwowałem ludzi na siłowni. Oglądałem ich sylwetki, ćwiczenia jakie wykonują, technikę, progres ich treningów. To jest normalna sprawa na siłowni. Nie dorabiałbym do tego żadnej ideologii.

4

Jack Sparrow napisał/a:
Legat napisał/a:

Amen.

Też nie raz obserwowałem ludzi na siłowni. Oglądałem ich sylwetki, ćwiczenia jakie wykonują, technikę, progres ich treningów. To jest normalna sprawa na siłowni. Nie dorabiałbym do tego żadnej ideologii.

A jeśli nawet... To szukasz guza :P
Chcesz być zabawką w jej rękach, przeżuje i wyrzuci... A Ty się zakochasz...
Jeśli bierzesz pod uwagę różne scenariusze, to startuj...

5

Kobita może się zamyśliła rozważając czy na obiad ryż czy ziemniaki dla gówniaków, a Ty już masz nadzieję że milf na Ciebie leci. Chcesz to zagadaj, dowiesz się z pierwszej ręki.

6 Ostatnio edytowany przez bullet (2023-11-14 14:02:58)

gwint45 napisał/a:

Czy dojrzałe kobiety mogą być zainteresowane suksualnie młodszymi od siebie mężczyznami? Czy może tylko chodzi o "zwrócenie na siebie uwagi"?

Oczywiście, że mogą, nawet musza lecieć na "25 lat, 180 cm, sylwetka lekko umięśniona". Jeszcze bardziej gdy jest to 181 cm, no ale 180 też ok. <LOL> W tym przypadku trąca trollem gdyż ciężko mi uwierzyć, że można być takim dzbanem, ale niech tam...

wieka napisał/a:

A jeśli nawet... To szukasz guza tongue..

Jeszcze jest mąż na zapleczu. Mąż najczęściej dość szybko rozkminia, że coś jest na rzeczy. Może być ciekawe doświadczenie, nie koniecznie przyjemne ale zawsze doświadczenie.

wieka napisał/a:

Chcesz być zabawką w jej rękach, przeżuje i wyrzuci... A Ty się zakochasz...
Jeśli bierzesz pod uwagę różne scenariusze, to startuj...

Pamiętam tego typu tematy na forum, zakochany w kobiecie, zryty beret i skowyt matoła na forum.

7

A na ile lat ta kobieta wyglada jak ma 45 a wyglada na 30 to nawet nie jest tak zle,bo znaczy, ze sie wolno starzeje... gorzej jak to.jakas stara pudernica to bedziecie wygladali jak babcia z wnuczkiem

8

Kiedyś bardzo dawno temu oglądałem film "Lover Boy" (1989) (polskie tłumaczenie - Kochaś) - polecam.

9

Parę lat temu był podobny trollowy temat. Szkoda klawiatuty, też się zużywa.

10

Teufel napisał/a:

Dlaczego trollowy?

11

Teufel napisał/a:

Tylko tam akcja miała miejsce na basenie z tego co kojarzę, ale też była beka z typa

12

TROLL -  nie powinniśmy dalej karmić

13 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-11-15 22:01:00)

gwint45 napisał/a:

(...)Realnie nie ma sensu myśleć o jakimkolwiek związku, chodzi mi tylko o ewentualny seks - coś w rodzaju dyskretnego układu.
Jednak czy takiej kobiecie też może tylko chodzić o przelotny romans?
Jak można to posunąć naprzód? Jakieś propozycje jak zagadać, na co nakierować rozmowę? Mimo wszystko są opory w porównaniu do zagadania do rówieśniczki.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam! smile

Realnie, gdyby taka kobieta czegokolwiek od Ciebie chciała, to już byś dawno o tym wiedział.

14

klipozor napisał/a:
Teufel napisał/a:

Tylko tam akcja miała miejsce na basenie z tego co kojarzę, ale też była beka z typa

Pamietam to, te akcje na basenie, zupełnie zapomniałam o tamtym wątku.

15

JuliaUK33 napisał/a:

A na ile lat ta kobieta wyglada jak ma 45 a wyglada na 30 to nawet nie jest tak zle,bo znaczy, ze sie wolno starzeje... gorzej jak to.jakas stara pudernica to bedziecie wygladali jak babcia z wnuczkiem

Nie no z jakim wnuczkiem z wyrośniętym synem co najwyżej tongue

16

Witam Cię Rossanka, ściskam mocno. Przepraszam za off-top.

17

to Troll, nie karmmy go

18

Podbijaj. Zerknij na wykres libido faceta i kobiety w funkcji wieku. Takie milfy mają ogromne potrzeby. Ona nie raz myślała o seksie z tobą w toalecie siłowni. Przy okazji potrenujesz podryw i się dowiesz czegoś nowego od dorosłej kobiety. Skończy się na jednym razie lub będzie układ dyskretny.

19

enlikkufri napisał/a:

Zerknij na wykres libido faceta i kobiety w funkcji wieku. Takie milfy mają ogromne potrzeby. Ona nie raz myślała o seksie z tobą w toalecie siłowni. Przy okazji potrenujesz podryw i się dowiesz czegoś nowego od dorosłej kobiety. Skończy się na jednym razie lub będzie układ dyskretny.

Dokładnie. Może uda mu się poczuć piękno kobiety, bo w tym wieku, jeśli przeżywa szczyt libido, to może angażować dużą ilość emocji.

20

Pozorymylą napisał/a:

...

na prawdę jeszcze nie dotarło do Ciebie, ze to troll ??

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nawiązanie dyskretnego układu z dojrzałą kobietą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024