Rozstanie, a mieszkanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie, a mieszkanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rozstanie, a mieszkanie

Hej dziewczyny!
Byłam chłopakiem od 5 lat, teraz się rozstajemy, mamy mieszkanie które kupiliśmy razem, ale kredyt jest na niego i mieszkanie w akcie notarialnym również. Raty płaciliśmy wspólnie bo mieszkanie miało również być wspólne. Czy jeśli teraz się rozstajemy to mimo tego, że prawnie nigdzie nie widnieje jest szansa odzyskania choćby mojej połowy rat za kredyt, które już spłaciliśmy? Może któraś z Was była w podobnej sytuacji i rozjaśni mi trochę sytuację. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2020-08-07 14:46:01)

Odp: Rozstanie, a mieszkanie
Marjory napisał/a:

Hej dziewczyny!
Byłam chłopakiem od 5 lat, teraz się rozstajemy, mamy mieszkanie które kupiliśmy razem, ale kredyt jest na niego i mieszkanie w akcie notarialnym również. Raty płaciliśmy wspólnie bo mieszkanie miało również być wspólne. Czy jeśli teraz się rozstajemy to mimo tego, że prawnie nigdzie nie widnieje jest szansa odzyskania choćby mojej połowy rat za kredyt, które już spłaciliśmy? Może któraś z Was była w podobnej sytuacji i rozjaśni mi trochę sytuację. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

A partner dobrowolnie nic nie odda?
Jakie sumy płaciłaś? Większe niż gdybyś wynajmowała pokój/mieszkanie u kogoś?
Wpłacałaś mu na konto czy gotówkę do ręki?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie, a mieszkanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024