Ona ma chłopaka, ale sama nie wie czego chce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ona ma chłopaka, ale sama nie wie czego chce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: Ona ma chłopaka, ale sama nie wie czego chce

Witam poznałem dziewczynę która ma chłopaka ale tak od słowa do słowa zaczęliśmy ze sobą pisać i czasem sie spotykać osobno albo w grupie, zawsze gdy sie spotykaliśmy we dwoje ona potrafiła sie przytulić albo trzymać mnie za rękę potem zaczęliśmy pisać codziennie po czym ona powiedziała ze musimy zerwać kontakt bo boi sie ze zostawi dla mnie chłopaka ale ostatecznie oboje tego nie potrafiliśmy i tak piszemy dalej ale ciężko jest ją wyciągnąć zeby sie spotkać na osobności jakby chciała mnie unikać niedawno byliśmy na osobnych imprezach trochę wypiliśmy i od słowa do słowa spotkaliśmy sie znowu było przytulanie i trzymanie się za ręce a gdy chciałem ją pocałować powiedziała że nie możemy bo ma kogoś a jak zapytałem czego ona chce to powiedziała że ona sama tego nie wie jak później chciałem o tym pogadać to powiedziała ze nie che o tym rozmawiać

------------
Tytuł wątku został zmieniony przez moderację - zgodnie z zapisami 3 punktu RF.
Z pozdrowieniami, Olinka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona ma chłopaka, ale sama nie wie czego chce

Jakiej rady oczekujesz?

3

Chyba co dalej robić..

4

Sarito napisał/a:

Chyba co dalej robić..

Zamień miejscami siebie i jej chłopaka, przeanalizuj i odpowiedz sobie, TYLKO szczerze, co to dziewczę sobą reprezentuje wink

5

A jak myślisz?
Dziewczyna jest zajęta. Teraz zachowuje się tak wobec obecnego faceta, za chwilkę zacznie wobec Ciebie o ile staniecie się parą.

6

Problem w tym że mi za bardzo na niej zależy żeby rezygnować

7

Sarito napisał/a:

Zatem zapamiętaj.... widziały gały co brały ...

8

ale co Ty chcesz więcej robić? Narzucać się kiedy ruch należy do niej? Z opisu sytuacji wnioskuję ,że dziewczyna nie jest gotowa na zmiany a w gruncie rzeczy nawet ich nie chce.

9

Nie mieszaj dziewczynie w głowie.
Najlepiej zerwij kontakt i zapomnij. Jeżeli jest długo w związku to pewnie będzie później żałowała że zniszczyła zwiazek. Nie warto być tym drugim. Możesz powiedzieć że jak będzie wreszcie zdecyduje czego chce i będzie wolna to żeby dała znać. Ale nie pchaj się do ich zwiazku

10

Ile macie lat?

11

Sarito napisał/a:

Zależy Ci na dziewczynie która mając chłopaka przytula się i trzyma za rączki z innym? A jak by go dla Ciebie rzuciła to nie będziesz zastanawiał się kogo wtedy będzie przytulać? Przecież właśnie pokazuje że w związku nie jest wierna... No chyba że myślisz że Ty taki fajny jesteś i z Tobą tak nie zrobi... Ach, ta młodzieńcza naiwność...

12

Sarito napisał/a:

Ale jej nie zależy na Tobie, bo gdyby zależało, to byłaby z Tobą, a nie z tamtym.

Obecnie tracisz tylko czas, a ona bawi się i Tobą, i swoim chłopakiem.

13

Autorze, a pomyśl tak logicznie, co pomyślałbyś o kobiecie, która mając faceta przytula się i mizia z jakimś innym i ten drugi przyszedłby do ciebie po radę, co zrobić w takiej sytuacji. Czyż nie byłoby tak, że temu koledze doradziłbyś, żeby dał sobie spokój z taką kobieta? A może usiadkbys i razem z tym kolega dyskutowałbys na temat "jak odbić te dziewczynę innemu?
No pomyśl, jak byś się zachował? Jeśli nie jesteś głupi, to chyba powinieneś kapnąć się, co ja ci sugeruję oraz, że taka właśnie jest moja rada.

14

Sarito napisał/a:

Witam poznałem dziewczynę która ma chłopaka ale tak od słowa do słowa zaczęliśmy ze sobą pisać i czasem sie spotykać osobno albo w grupie, zawsze gdy sie spotykaliśmy we dwoje ona potrafiła sie przytulić albo trzymać mnie za rękę potem zaczęliśmy pisać codziennie po czym ona powiedziała ze musimy zerwać kontakt bo boi sie ze zostawi dla mnie chłopaka ale ostatecznie oboje tego nie potrafiliśmy i tak piszemy dalej ale ciężko jest ją wyciągnąć zeby sie spotkać na osobności jakby chciała mnie unikać niedawno byliśmy na osobnych imprezach trochę wypiliśmy i od słowa do słowa spotkaliśmy sie znowu było przytulanie i trzymanie się za ręce a gdy chciałem ją pocałować powiedziała że nie możemy bo ma kogoś a jak zapytałem czego ona chce to powiedziała że ona sama tego nie wie jak później chciałem o tym pogadać to powiedziała ze nie che o tym rozmawiać

Jedyne co w tej sytuacji będzie rozsądne, to zdystansowanie się i danie jej do zrozumienia, że tkwienie w trójkącie Cię nie interesuje.
Oczywiście jak najbardziej możesz w to dalej brnąć, ale to już rozsądne nie będzie.

15 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-08-06 15:02:20)

Jak dla mnie, to dziewczyna jest taką pozorantką, która tu niby nie może i weź przestań, bo ona ma chłopaka, ale z drugiej strony posiadanie chłopaka nie przeszkadza jej, żeby się z Tobą spotykać i pomigdalić :-D
Zamiast powiedzieć Tobie wprost, że Twoje zainteresowanie ją dowartościowuje, ale jej chłopak w gruncie rzeczy to fajny facet i rzucać go nie będzie, to gra moralnie rozdartą i pseudoporządną a każde spotkanie hm...namiętne.

Zrozum, że ona chce się napić piwa, a nie kupić cały browar, więc nastaw się na to samo. Też potraktuj tę znajomość jako rozrywkę od czasu do czasu.

16

Ja mam 24 lata ona 19 czyli nie mozliwe jest to ze zakochala sie tez we mnie tylko po prostu bawi sie

17

Sarito napisał/a:

Chyba co dalej robić..

vs

Powtórzę pytanie Zielonego_Domu.
Jakiej rady oczekujesz?

18 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-08-06 19:47:09)

Sarito napisał/a:

czyli nie mozliwe jest to ze zakochala sie tez we mnie tylko po prostu bawi sie

Wszystko jest możliwe, ale to jest tylko Twoim pobożnym życzeniem, żeby się w Tobie podkochiwała. Zdarzenia pokazuj coś zgoła innego. Szkoda Twojego czasu, emocji, zaangażowania. Lepiej skieruj to w stronę kogoś, kto przyjmie je z otwartymi ramionami, a nie do panny, która dowartościowuje się, że na nią lecisz.

19 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-08-06 20:28:48)

Jakby dziewczyna naturalnie tzn zdecydowanie pewna swoich uczuć i postawy autentycznie była zakochana w Tobie to raczej już odeszłaby od chłopaka i była z Tobą tyle że dziewczyna ma 19 i to co robi z Tobą nie sprawia wrażenia dojrzałej ponad swój wiek młodej kobiety bliżej jej do infantylnej nastolatki raczej, zdecydowanie nie interesuje jej odwaga a kręci zabawa ze starszym chłopakiem i Twoja jej adoracja no i te wszystkie sekreciki dreszcze emocji .
Z pragmatycznego,praktycznego" zero jedynkowego" punktu widzenia, nie licz na to że łatwo zdradzi z Tobą chłopaka nawiązując coś jak romans, nie prześpi się chyba z Tobą  to przynajmniej dla mnie kompletnie nie rozumie się samo przez się i nie jest oczywistym.
Bawi ją taka sytuacja jaką jest bo to jeszcze płoche dziewczę a Ty nie licz na to że odda Ci się nawet będąc z chłopakiem .
Faktycznie szkoda czasu jakby nie patrzeć.

20

Powiem Ci tak, jak poznałam mojego męża sama byłam w związku. Tylko że był to bardzo nieudany związek z 15 lat starszym facetem który rzucił pracę mimo że nie mieszkaliśmy razem to musiałam go utrzymywać. I spotykaliśmy się parę razy w większym gronie. Jednak kiedyś mąż przyjechał do mnie i spotkaliśmy się sami. Do niczego nie doszło i tylko rozmawialiśmy. Ale to była taka odmiana, tak dobrze nam się rozmawiało że następnego dnia zrobiłam to co chciałam zrobić już dawno. Rozstałam się z byłym. I wcale nie poszło szybko bo zanim do czegoś doszło spotykałam się z mężem pół roku jak z kolegą. On pomógł mi otworzyć oczy, a po czasie pokazał co to prawdziwa miłość i wsparcie.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ona ma chłopaka, ale sama nie wie czego chce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024