Loty w dobie koronawirusa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Loty w dobie koronawirusa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Loty w dobie koronawirusa

Czy obecnie latacie samolotem? Jeśli tak, napotykacie większe problemy? A może odwołano Wam lot?
Ja raczej w  tym roku nie będę planować podróży samolotem, ale wokół otrzymuję skrajnie różne opinie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Loty w dobie koronawirusa

Ja latam bez większego problemu. Natomiast śledzę współczynniki i nie pcham się do krajów, które mają je na wysokim poziomie wtedy trzeba się liczyć z tym, że sytuacja dość dynamicznie może się zmienić. Najważniejsze to przed lotem dowiedzieć się o wymaganiach kraju w związku z COVID i czy nie obowiązuje nas kwarantanna czy to w kraju do którego lecimy czy po powrocie do swojego kraju. Na lotniskach w sumie bez większych zmian. Trzeba mieć maseczkę podczas całego lotu i na lotnisku. Na niektórych sprawdzają temperaturę i przed wejściem jest obowiązek dezynfekcji rąk i to w sumie tyle.

3

Ja bym się nie bała wyjechać do innego kraju, ale największe obawy mam właśnie, że się mogę zarazić na lotnisku lub w samolocie bo tam cięzko o zachowanie dystansu 2m. Pierwszy raz od chyba 15 lat wakacje w domu... ehhhh

4

Nie obawiałam się latania, obostrzeń z tym związanych czy zarażenia itd. Ale niestety Gruzja i Armenia do której mialam bilety na wrzesień byly zamknięte, więc siłą rzeczy lecieć nie mogłam. Praktycznie wszystkie inne kraje, które mnie interesowały miały takie wymagania co do wjazdów, że odpuściłam sobie podróże na ten rok.

5

Ogólnie to nie latam od momentu kiedy zaczęła się pandemia ale z drugiej strony też nie wiadomo kiedy się skończy. I przez cały ten czas odmawiać sobie jakichkolwiek wycieczek za granicę? Moim zdaniem jeżeli wszystko funkcjonuje normalnie i nie ma zakazu wylotu i przemieszczania się do innych krajów. To nie widzę żadnego problemu żeby gdzieś wyjechać smile

6

justynka90 napisał/a:

Ogólnie to nie latam od momentu kiedy zaczęła się pandemia ale z drugiej strony też nie wiadomo kiedy się skończy. I przez cały ten czas odmawiać sobie jakichkolwiek wycieczek za granicę? Moim zdaniem jeżeli wszystko funkcjonuje normalnie i nie ma zakazu wylotu i przemieszczania się do innych krajów. To nie widzę żadnego problemu żeby gdzieś wyjechać smile

Nie chce martwi, ale nic nie funkcjonuje teraz normalnie. Ani w Pl ani za granicą.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Loty w dobie koronawirusa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024