Poznam osobę dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż "związek". - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam osobę dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż "związek".

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Poznam osobę dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż "związek".

Poznam osobę, dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż domniemany związek. Czemu tak? Ano temu, że własnie się przekonałam, że przyjaźń ma swój termin ważności, który się kończy gdy tylko pojawi się na horyzoncie facet/dziewczyna. Ja wiem, że poświęca się takiej osobie więcej uwagi bo to z nią się buduje przyszłość i srutututu... Nie podoba mi się jednak inwestowanie ponad 10 lat w relację, która pryśnie, bo pojawia się ktoś inny. Niby to naturalne, ale wcale nie musi mi się podobać. Tak się marnuje czas,a dopóki tak się nie stanie to się w to brnie.
Dlatego szukam kogoś, kto nie celuje w związki. Mnie np. nie zależy na takim układzie. Szukam kogoś podobnego, kogoś dla kogo przyjaźń jest piorytetem. Wiek i płeć nie mają znaczenia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam osobę dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż "związek".

Dublowanie wątków jest niezgodne z naszym regulaminem.
Kontynuuj proszę w swoim poprzednim temacie - https://www.netkobiety.pl/t116007.html 

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Poznam osobę dla której PRZYJAŹŃ będzie ważniejsza niż "związek".

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024