Koleżanki i przyjaciółki z całego świata poznam :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Koleżanki i przyjaciółki z całego świata poznam :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Koleżanki i przyjaciółki z całego świata poznam :D

Cześć? Kilka słów o mnie... poszukuję koleżanek i przyjaciółek na początek w formie elektronicznej... gg, maile czy sms.
Moje przyjaźnie z młodszych lat nie wytrzymały próby czasu i brakuje mi kogoś do "klachania". Dużo ludzi w zbliżonym wieku odbieram jako nudnych... imprezy i % to stanowczo nie moje klimaty podobnie jak randki i bieganie za facetami... mam na ich temat wyrobione zdanie XD
Mam 31 lat, pracuję i dużo czasu spędzam na czytaniu książek, graniu na kompie (poznam tez innych graczy), piszę teksty na konkursy literackie, lubię kolorowanki i puzzle. Co jakiś czas łapię się na tym, ze moje życie jest nudne... ktoś ma chęć stać się jego barwną częścią?

GG: 38079784

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanki i przyjaciółki z całego świata poznam :D

@up + korekta (nie mogę jej zrobić w oryginalnym poście więc poradziłam sobie inaczej tongue)

Czasu trochę minęło więc mała korekta tongue
Obecnie mam 33 lata i nadal jestem nie standardową kobietą i szukam kogoś kto przede wszystkim wykaże chęć utrzymania znajomości (czasy ciągłego upominania się o uwagę minęły) bez względu czy wirtualnie czy realnie.
Jestem wesoła, energiczna (lenić się lubię kiedy mogę smile) i zawsze mówię, to co myślę. Dużo czytam (zwłaszcza fantastyka) obecnie na tapecie dzieła pana Piekary, a w kolejce Pratchett i kilka tomów z uniwersum Blizzarda. Poza tym gram w gry... strzelnianki, karcianki, RPG, MMORPG, strategiczne, symulacje to są moje klimaty. To oczywiście nie są jedyne tematy na jakie można zemną rozmawiać, więc bez obaw, jestem ogarniętym człowiekiem wink  Pisuję teksty na konkursy literackie, biorę udział w wyzwaniach GuruShots. Generalnie zawsze i na każdy temat mam swoje zdanie, ale lubię poznawać nowe perspektywy i raczej nie gryzę.
Chętne osoby zapraszam na GG (38079784) lub maila przez kontakt strony. Dalej zobaczymy.

3

Jestem od Ciebie trochę młodsza, lecz myślę, że możemy nawiązać kontakt. Zapraszam - vperovpero@gmail.com

4

Napisałam na gg do Ciebie smile

5

@up

Zapraszam, zapraszam smile

6

Zgodnie z współczesnymi wymaganiami stawianymi przez życie i faktem, że bezpieczniej jest z domu nie wychodzić... życie przenosi się do internetu. Zatem ponawiam swoje poszukiwania. Zależy mi na osobach gotowych na dłuższe utrzymywanie relacji i stąd gg jest konieczne. Jego założenie nie jest żadnym problemem, wystarczy mail. Jest to też całkowicie darmowe a wiele ułatwia. Można mieć na komputerze lub telefonie. Pozdrawiam i czekam na odzew big_smile

7

Witam
Mnie czeka od poniedziałku kwarantanna więc będę miała dość sporo czasu wolnego, bo sprzątać nie zamierzam big_smile Dla mnie najlepszą formą do rozmowy jest fb/messenger, tam mnie można najczęściej spotkać gdyż lubię udzielać się na różnych grupach smile
Chciałabym poznać osobę z kim będę mogła dość często rozmawiać ale z drugiej strony nie chcę aby to było wymuszone że muszę bądź druga osoba musi, powinno to być naturalne. Nie zamierzam też sama sie dopytywać o wszystko, jak ktoś ma zamiar jedynie odpowiadać na moje pytanie a sam nic od siebie za bardzo nie wnosić do rozmowy to ja podziękuję smile
Na co dzień sama nie mam za dużo czasu, praca dom, mąż, -i bardzo mi sie to podoba, i mam trochę czasu wieczorem gdzie lubię go spędzić sama smile Głównie są to seriale bądź muzyka.

8

Izzie_Stevens napisał/a:

Witam
Mnie czeka od poniedziałku kwarantanna więc będę miała dość sporo czasu wolnego, bo sprzątać nie zamierzam big_smile Dla mnie najlepszą formą do rozmowy jest fb/messenger, tam mnie można najczęściej spotkać gdyż lubię udzielać się na różnych grupach smile
Chciałabym poznać osobę z kim będę mogła dość często rozmawiać ale z drugiej strony nie chcę aby to było wymuszone że muszę bądź druga osoba musi, powinno to być naturalne. Nie zamierzam też sama sie dopytywać o wszystko, jak ktoś ma zamiar jedynie odpowiadać na moje pytanie a sam nic od siebie za bardzo nie wnosić do rozmowy to ja podziękuję smile
Na co dzień sama nie mam za dużo czasu, praca dom, mąż, -i bardzo mi sie to podoba, i mam trochę czasu wieczorem gdzie lubię go spędzić sama smile Głównie są to seriale bądź muzyka.

Ja tez lubie na messengera fb i mam troche czasu, wiec jak chcesz to mozesz sie odezwac Doktor Modelko big_smile

9

Witaj ,,,,,
Jesli masz ochote pomeilowac to zapraszam

10

@up

Ktoś coś?

11

Z ciekawości: odezwało się przecież do Ciebie wiele osób. I..?

12

madoja napisał/a:

Z ciekawości: odezwało się przecież do Ciebie wiele osób. I..?

Koleżanka pisze, że szuka a chyba tak nie jest. Albo myśli że jest pępkiem świata

13

Ja mogę spróbować. Co Ty na to Hastati? Wiecie co, mam czasami ochotę pogadać o życiu, o rozkiminkach, obawach, uczuciach, poglądach, o czymś, o czym czasem się człowiek obawia pogadać wprost z jakimiś tam znajomymi...... Bo może stwierdzą, że jestem dziwna? Hm, jestem. Pogadam. Ktoś, coś? wink Mam już prawie 36 lat.

14 Ostatnio edytowany przez WiewiórZEpokiLodowcowej. (2020-08-17 01:02:19)

Sam bym chętnie popisał z kimś o czymkolwiek. Pierwszy post autorki - tak jakbym o sobie czytał. Też jestem graczem. Za pannami się nie uganiam, choć mógłbym. Miałem przyjaciółkę która mnie olała, bo chłopak, przeprowadzka, itp. Mam wyrobione zdanie na temat związków, randek i miłości, a nawet sensu życia (chyba). Ogólnie to udany jestem, szkoda gadać tongue.

15

Wiewiór, to może ze mną chcesz pogadać? Miałam podobną sytuację ostatnio, w zasadzie straciłam wieloletniego przyjaciela.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Koleżanki i przyjaciółki z całego świata poznam :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024